vplyv penazi na charakter cloveka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vplyv penazi na charakter cloveka

Príspevok od používateľa Hotwire »

toto mi vrta hlavou a mal som nutkanie zalozit o tom temu, a ak tu taka je pls neukamenujte ma lebo hladal som a nenasiel....
podla vas, menia peniaze charakter cloveka? tj. bohati su vzdy chamtivi apod? napiste vas nazor pls.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Ano, peniaze urcite menia cloveka. A plati aj: Mala kopa pyta viac.

Bohuzial, mam to doma...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ma vplyv, samozerejme, ale na kazdeho iny, kazdeho zmenia peniaze, ale kazdeho inak,
niekoho menej, ineho viacej, inemu zaj*be
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pokial clovek nie je celkom dementny, tak ho peniaze nezmenia. Nech ich kto zatracuje ako chce, predsa len na nich zavisi v dnesnom svete privela veci. Napriklad ked ja idem domov na dovolenku a dostanem otazku, ze jak je, tak poviem ze skvele, mozem si predsa kupit co chcem kedykolvek, a ludia uz automaticky reakcia, ze kolko mam milionov nasporenych a podobne hovadiny...Niekedy to vobec nie je prospesne, hlavne nie v malych komunitach, ako su dediny a mensie mesta, kde vas kazdy pozna a ukazuje prstom...je to dost neprijemne. Takze myslim, ze peniaze ciastocne menia aj okolie kazdeho, kto ich ma, teda aspon pristup ludi atd...
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Tvoj problém vŕta ľuďom už v hlavách dlho.
Ladislav Mňačko - Ako chutí moc :)
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

Maju obrovsky vplyv to urcite, ale ked mas pri sebe milujucu osobu, tak ta osoba je ovplyvnena viac a skor :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

mehmed napísal:Tvoj problém vŕta ľuďom už v hlavách dlho.
Ladislav Mňačko - Ako chutí moc :)
vseobecne je "nastoleny" taky trend cim mas viac tym lepsie a ides bezhlavo za tym, ked sa to rozbehne tazko to zvratis...ale su aj seriozni, nezatazeni ludia, ktori napriek majetku a moci(ktory dosiahli vlastnou pracou) tento ich stav nezneuzivaju kvoli este vacsiemu majetku a prospechu, ale bohuzial tato skupina je v opozicii :wink:

pridavam do hitparady:LSF-Peniaze :) ...Peniaze plodia peniaze, povedal ktosi velmi mudry ak ich chces ziskat nevahaj a udri!...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

menia peniaze cloveka, ale len takeho, ktory sa necha zmenit. podla mna su (a aj su) ludia, ktory aj ked maju vela penazi, dokazu ostat taky, ako boli, ked tolko penazi nemali.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

urcite zmenia

skuste si predstavit, mas na ucte 100 melonov, nezmenilo by ta to?
uz by ta asi netrapilo, kolko mas penazi a kde zarobit co najviac penazi, urcite by to troska zmenilo pohlad na svet..
penazi mas az az, samozrejme ze by si chcel viac, no podla mna by si mal menej starosti s takou sumou.. (napr.)

no su tu aj ludia, ktori by to zavideli a urcite by nic neulahcovali (zavist, slovenska zavist..)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Maloco dokaze cloveka menit tak ako prachy... Nie vsak kazdeho, aj ked ja si myslim ze 99% ludi je peniazmi velmi ovplyvnitelnymi, najmensi vplyv maju prachy na cloveka ktory po nich nebazi.

Prikladov je mnoho...Rozhadane rodiny pre dedicstvo, ktore do vtedy prikladne drzali spolu(pritom vôbec nemusi ist o velke peniaze) to je este to nejmenej...

Ludia si vplyvom toho ze si môzu vsetko(alebo aspon vela) dovolit prestanu vazit veci a inych ludi, zmenia spolocnost, pretoze staran im uz nepripada dost dobra....

Vela penazi je skratka drogou sialenstva, ktora dokaze pokazit aj tie najlepsie charaktery bez toho aby o tom oni sami vedeli. A pritom len malokto je odolmy..... Takychto ludi je mi uprimne luto :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

2Pacaveli napísal:menia peniaze cloveka, ale len takeho, ktory sa necha zmenit. podla mna su (a aj su) ludia, ktory aj ked maju vela penazi, dokazu ostat taky, ako boli, ked tolko penazi nemali.
zda sa mi ze Billy Gates a jeho banda su taki, ze aj ked je najbohatsi na svete tak nezije v prepychu. Ale ano prachy menia ludi aj ked ja nato moc nezakladam.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

este som zabudol ja svoj nazor pridat :shock:
podla mna vacsi "nabeh" na chamtivost maju zbohatlici nez ludia co sa do bohatstva uz narodili pretoze ti to beru ako samozrejmost tak castejsie ich to nemeni...ale zas pravda ze kazdy je iny a moze sa stat ze aj ked niekto vyhra napr v lote stale ostane tym istym clovekom len s par melonmi na konte hehe...alebo moze to dopadnut ako vo filme dedicstvi :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep: Presne ako pises sheep: ,,Bill Gates žije od roku 1997 v domě za 110 miliónů dolarů, který se rozkládá na dvou hektarovém pozemku."

zdroj: http://www.novinky.cz/clanek/23856-bill ... klidu.html
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

@hojko: ale to je prirodzene, ze ked mam peniaze, tak si kupim, co si mozem dovolit. Sheep to mozno myslel tak, ze sa nepretrca so svojim bohatstvom az tak navonok... Ved nema ziadneho Veyrona a pod. a vraj lieta ekonomickou triedou
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

podla mna zalezi aj na tom, ako clovek k tym prachom pride. ak si ich zarobi vlastnou sikovnostou, vydrie si to postavenie, tak si tie peniaze vazi viac a nie je len dementny multiprachac... horsie je to potom s jeho potomkom, ktory ma viacmnenej zivot zabezpeceny a nemusi ani pohnut prstom a tych by som strielal - povolanie syn/dcera. to uz je vsak dementnost rodicov, ze to dopustia. jasne ze nemusia chodit mv dotrhanych terplakoch, ale ja byt na ich mieste by som ich nerozmaznaval do takej miery, ze sa z nich stanu hviezdy typu paris hilton a spol... poznam par ludi, co aj ked maju peniaze, svoje decka tlacia do toho, aby sa prejavili a uchytili sa sami. jasne ze pomozu, ale nekupi mu na 18ku 7er bawo... :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ing. FijoK napísal:@hojko: ale to je prirodzene, ze ked mam peniaze, tak si kupim, co si mozem dovolit. Sheep to mozno myslel tak, ze sa nepretrca so svojim bohatstvom az tak navonok... Ved nema ziadneho Veyrona a pod. a vraj lieta ekonomickou triedou
a hlavne sa neprezentuje..to je prave na tom ze ti najbohatsi ludia si strazia sukromie a neprezentuju sa, horsie su na tom nejaki co rychlo zbohatli a nemusia mat miliardy zas ale roztrubuju to do sveta jak kkti...priklad: mojsejovci
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ing. FijoK: Ked myslis...: ,,Zakladateľ spoločnosti Microsoft Bill Gates a jeho manželka Melinda sú od nedele na súkromnej návšteve Vietnamu, kam pricestovali súkromným lietadlom."
zdroj: http://pc.server.sk/spravy/detail/13464 ... -vietname/

V jakých autech jezdí nejbohatší lidé světa?

Koncim na temu Bill Gates v tejto teme, lebo trepete dve na tri.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

naša rodina má s týmto bohaté skúsenosti. môj otec pracuje ako živnostník a tam je úplne vidieť aké svine ľudia dokážu byť. niekedy mu pomáham, tak to vidím aj na živo. správí im prácu tak, aby ich to vyšlo najmenej. napriek tomu, nie sú ochotní zaplatiť to málo, o čom dopredu vedeli. ťaháme to z nich ako z chlpatej deky, napriek tomu, že peniazoch sa topia. myslia si, že oni sú tí múdri.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Ing. FijoK: Ked myslis...: ,,Zakladateľ spoločnosti Microsoft Bill Gates a jeho manželka Melinda sú od nedele na súkromnej návšteve Vietnamu, kam pricestovali súkromným lietadlom."
zdroj: http://pc.server.sk/spravy/detail/13464 ... -vietname/

V jakých autech jezdí nejbohatší lidé světa?

Koncim na temu Bill Gates v tejto teme, lebo trepete dve na tri.
len jedno k tomu: na to ze je taky bohaty tak carrera cabrio neni bohvieco, akurat to 959. ale aj tak niektori co maju ovela menej penazi maju garaze plne aut za kopy milionov takze...a to lietadlo...urcite ho nema preto aby sa ukazal ale koli jeho vyuzitiu omg :roll:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

poznam ľudi čo maju veľa peňazi a su uplne v pohode ale poznam ľudi čo nemali veľa peňazi, zbohatli a teraz su na nevydžanie
myslim že ide o to či človek necha peniaze aby ho zmenili. ak sa im tak nepodda tak bude normalny. len prachaty:D
Napísať odpoveď