problem s KRTKAMI, alebo-rady ako ich odstranit

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Ešte je jedna metóda, ktorá vam však bude na gulove, ale u nás to funguje. Máme psov (cairn terier) a oni ich dokažu chytit, rovnako aj myši.
Chytajú ich spôsobom, že chodi po zahrade, čumi na zem, počuva a zrazu len skoči k jame a chyti myš alebo krta. Hlavne to robi jedna fenka - axa čo ju máme, strašne ju to baví :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

MaSterS napísal:Taktiez ako tu niekto pisal ze si ho ma v noci pockat a ptm "za*ebat lopatou" :D no tak neviem ako inde, ale myslim ze krti nechodia bezne v noci na prechadzky...
a co myslis, ze tie kopce robi cez telemost? :D akoze vsetci tu nadavate na qwertyho, ale podla mna ma najlepsie metody. mali ste uz niekedy na zahrade krtka, pripadne ste mali uz rozrytu okrasnu kvetinovu zahradu, ktoru ste robili niekolko rokov? verte tomu, ze toho krtka vtedy vykopete a zaskrtite aj rucne. autor temy jasne napisal, ze tie odpudzovace ani vrtule ani nic podobne nepomaha, tak o com? vy si myslite, ze ked poprosite, bude klud alebo co? zase sanca, ze by som petardou krtka zabil nie je minimalna, ked si porovnam pocet krtincov s 1 krtkom... vyplasi ho to a je pokoj
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Chlapci na Krtka som fakt nenormálne zaťažený

Jeho vraždenie mi príde brutálne. Pre krtkov mám slabosť. Sorry :D

Tu je pár krtko tém ktoré v Mobile SE K750i pravidelne mením
Prílohy
krtek.rar
(1.27 MiB) 85 stiahnutí
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

ades napísal:a co myslis, ze tie kopce robi cez telemost? :D akoze vsetci tu nadavate na qwertyho, ale podla mna ma najlepsie metody. mali ste uz niekedy na zahrade krtka, pripadne ste mali uz rozrytu okrasnu kvetinovu zahradu, ktoru ste robili niekolko rokov? verte tomu, ze toho krtka vtedy vykopete a zaskrtite aj rucne. autor temy jasne napisal, ze tie odpudzovace ani vrtule ani nic podobne nepomaha, tak o com? vy si myslite, ze ked poprosite, bude klud alebo co? zase sanca, ze by som petardou krtka zabil nie je minimalna, ked si porovnam pocet krtincov s 1 krtkom... vyplasi ho to a je pokoj
Ale odbavovat sa pri tom zase nemusi:
"Bolo to supeer, ako to tam dymilo a tych krtkov trhalo" :smt064
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

lekoklatik napísal:qwerty-xyz vždy som ťa nemal rád. Teraz ťa mám nerád ešte radšej. Zabíjať krtkov? Si ch*j. Možno dostanem basu ale toto som si neodpustil.
Ten tvoj 3-tí spôsob je podľa mňa najnormálnejší a snáď aj najideálnejší. nvm. Krtkov sme tu ešte nemali :) boli mravce, myši, vrabce ale krtkov veru nie.
a vy ste zase asi nejaki sibnuti ochranari alebo co? ved to je na zahrade skodca. Co sme ho mali chytit dat mu korunu na hlavu a klanat sa mu? Kuviacerym temam ohladom zvierat by som sa vedel vyjadrit tak ako sa veci naozaj maju lebo polka z vas nema sajn asi co sa deje na dedinach a keby sa to nedialo tak nas napr potkany zozeru a macky nam "rastu" na stromoch.... a krtkovia si robia diery kade tade.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Môjmu bratrancovi sa osvedčili sírové petardy, ktoré nevybuchovali, ale tleli a buď sa krtko pod zemou zadusil alebo radšej zdúchol preč. Dedo zas robí tak, že sleduje, či sa niekde nevytvára kopček a keď zbadá, rýľom ho podoberie a vyhodí kopček hliny do vzduchu (samozrejme aj s krtkom). Po dopade na zem potom krtka len pleští rýľom a misia splnená. :lol:
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ak ich zabit chcete tak nech je to rychle a bezbolestne...a ani sa s nimi nehrajte , nenatahujte atd. bo to ich stresuje a niesu stastny...ale ako uz nvm kto pisal tak by som ich smaril dade DPC...
qwerty-xyz

Mustafa napísal:Môjmu bratrancovi sa osvedčili sírové petardy, ktoré nevybuchovali, ale tleli a buď sa krtko pod zemou zadusil alebo radšej zdúchol preč. Dedo zas robí tak, že sleduje, či sa niekde nevytvára kopček a keď zbadá, rýľom ho podoberie a vyhodí kopček hliny do vzduchu (samozrejme aj s krtkom). Po dopade na zem potom krtka len pleští rýľom a misia splnená. :lol:
:roll: to mas jedno ved ta vybuchujuca ho nezabila iba rozsirila dym po celom jeho podzemnom domceku,sak o to ide vydymit ho alebo vytopit. :? A ano pride mi to celkom zabavne ako strkat nejake flasky do zeme alebo zariadenia za drahe peniaze pritom vobec nemusia mat ucinok,tak sa to urobi starym a osvedcenym sposobom a funguje to furt. Neviem co tu kto stresuje dakedy sa pchali do dier noviny s dacim co dobre dymilo. No ja neviem ludia ale pridete mi akysi divni ked tu na mna ze som debil a podobne. Nikto tu nehovori o muceni krtkov ale ked ho mam tak na zemi tak ho lopatou tresnem sorry ludia ked sa natrapite na zahradke a ten maly smrad vam to rozryje uvidite tie nervy. Uz vidim ako policia riesi to ze dedko trepne krtka po hlave,to asi len u vas na zapade, KOMAROV este chranenych nemate? Isto iste vymyslite organizaciu aj na zachranu komarov. :roll:
Este mi povedzte ze neviete co sa robi s maciatkami ked ich je vela a porazi ma - ja to NEROBIM ale robi sa to. (nie,nikto ich nemuci okrem par blaznov na nete ale proste sa zabijaju)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

qwerty: co uz, zvierata su zakonom chranene viac ako ludia :roll: sprav to po svojom a sem napis, ze si ho vzal do utulku (a napis mi SS co si s nim spravil :D
boborko: omfg, ty uz sa uvedom. chod sa radsej k rybniku dostipat komarmi a ovadmi, len aby boli stastni :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Moji krásny. Celá táto téma je pre mňa jedna veľká rozprávka. A keďže krtkov lúbim od môjho narodenia nenehám ich na pospas vám sadomasochistom :)

Aby ste sa neposrali vy dvaja, že ste takí premúdrelí a teraz machrujete že ste iní ako ostatní. :roll:
qwerty-xyz

lekoklatik napísal:Moji krásny. Celá táto téma je pre mňa jedna veľká rozprávka. A keďže krtkov lúbim od môjho narodenia nenehám ich na pospas vám sadomasochistom :)

Aby ste sa neposrali vy dvaja, že ste takí premúdrelí a teraz machrujete že ste iní ako ostatní. :roll:
Takze preto ze lubis krtkov ma nemas rad? No je toto normalne? :roll: Ked je krkto v zahrade a znici to nad cim si sa trapil dost dlhy cas tak pardon ale ja mu lopatou capnem ci sa ti to paci alebo nie. A kludne ako pisal kolega vam tu mozem pisat ako som ho statocne zachranil a do SS-iek napisem ako to bolo v skutocnosti.
:roll: Hrdinovia. Polka z vas ani nevidela krtka nazivo . . .
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

moj krsny ma take ktrkovace co vydavaju cca kazdych 10s neaky zvuk a nema tam niake krcacince a moze to asi stat max 1000 korun
lekoklatik
VIP
VIP

qwerty-xyz napísal:Takze preto ze lubis krtkov ma nemas rad? No je toto normalne? :roll: Ked je krkto v zahrade a znici to nad cim si sa trapil dost dlhy cas tak pardon ale ja mu lopatou capnem ci sa ti to paci alebo nie. A kludne ako pisal kolega vam tu mozem pisat ako som ho statocne zachranil a do SS-iek napisem ako to bolo v skutocnosti.
:roll: Hrdinovia. Polka z vas ani nevidela krtka nazivo . . .
Áno nemám ťa rád. Vlastne si mi absolútne ukradnutý :wink:

Každopádne vyžívať sa vo vraždení krtkov je zvláštne. Teraz to už konečne chápeš? Niekedy mi pripadá akoby si ani nevedel čo píšeš. :roll:
qwerty-xyz

lekoklatik napísal:Áno nemám ťa rád. Vlastne si mi absolútne ukradnutý :wink:

Každopádne vyžívať sa vo vraždení krtkov je zvláštne. Teraz to už konečne chápeš? Niekedy mi pripadá akoby si ani nevedel čo píšeš. :roll:
:roll: Nikto sa v tom nevyziva ale ked nemas co robit a takato cinnost pomoze ludom kolo teba tak preco nie. A to ze ma nemas rad si niekde strc ja nestojim o to aby si ma mal rad nie som teply. A mimo ineho posad si aspon jednu kvietku uvidis ako ta "potesi" ked ti to krtek znici. Ja robim vysadbu kvetov a okrasnych rastlin v meste (teda ked treba) tak viem o com je rec :P a to sa jedna o niekolko tisic kvetov . . .
lekoklatik
VIP
VIP

V tvojom prvom príspevku v tejto teme si spomenl že prečo si pri niečom takom ako odstraňovanie krtkov nezabaviť.

Proste to nerieš.

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:28 )
Aj tak krtkov milujem a urobím si tú chovnú stanicu. A budem sa o nich starať a byť za za ich práva a všetci mi môžete vylízať riť. *kiss* :P
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty-xyz napísal:Ja robim vysadbu kvetov a okrasnych rastlin v meste (teda ked treba) tak viem o com je rec :P a to sa jedna o niekolko tisic kvetov . . .
A to robis ako dodrovolne, alebo VPP?
Mne sa tu z tych napadov najviac pacil ten pes, co na nich striehne a pomaly ich vychyta. Zohnat si napr. nejakeno jazvecika a nechat ho na noc v zahrade. Je to predsa polovnicky pes a vraj najagresivnejsie plemeno na svete.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pryja napísal:A to robis ako dodrovolne, alebo VPP?
Nemusi byt kazda praca mesto VPP :roll:
qwerty-xyz

pryja napísal:A to robis ako dodrovolne, alebo VPP?
Mne sa tu z tych napadov najviac pacil ten pes, co na nich striehne a pomaly ich vychyta. Zohnat si napr. nejakeno jazvecika a nechat ho na noc v zahrade. Je to predsa polovnicky pes a vraj najagresivnejsie plemeno na svete.
:P VPP-cka s tym nema nic spolocneho. To robi sukromna firma zlozena z clenov rodiny teda sa nas tam zide cela partia väcsina dospelakov a par ludi v mojom veku no a samozrejme poziarnici ktori to potom poleju :D Ako to nie je nasa firma ale ujova. chodim to robit - za prve dostanem 1000 sk na den za druhe vidi ma cele mesto ze ho kraslim-profesorky,policajti,proste kazdy (a to je fakt niekolko tisic kvetov) a za tretie ked idem s holkou alebo kamaratkami tak su cele bez seba ze som sa na takom dacom podielal a viete kvety okolo fontany,tma,romantika...
:D
Naposledy som robil park okolo kostola taky ze fakt dost velky a nemal to kto robit tak sme to zmakli piati a dost velku plochu. Teda bagristi nam najprv upravili teren do podoby akej takej.
Sorry ze od temy nechal som sa uniest. k Teme: uz to nerieste,sposoby tu mate a kolegu co ma nema rad no bohuzial,zahradka a krtek to neide spolu.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sry za OT ale este pred nedavnom si pisal ze dievca nemas... :P
ci to za 2 tyzdne sa zmenila situacia? :D

btw, v jakom meste to je? ak pojdem okolo toho :D
Napísať odpoveď