Chytajú ich spôsobom, že chodi po zahrade, čumi na zem, počuva a zrazu len skoči k jame a chyti myš alebo krta. Hlavne to robi jedna fenka - axa čo ju máme, strašne ju to baví
problem s KRTKAMI, alebo-rady ako ich odstranit
Ešte je jedna metóda, ktorá vam však bude na gulove, ale u nás to funguje. Máme psov (cairn terier) a oni ich dokažu chytit, rovnako aj myši.
Chytajú ich spôsobom, že chodi po zahrade, čumi na zem, počuva a zrazu len skoči k jame a chyti myš alebo krta. Hlavne to robi jedna fenka - axa čo ju máme, strašne ju to baví
a co myslis, ze tie kopce robi cez telemost?MaSterS napísal:Taktiez ako tu niekto pisal ze si ho ma v noci pockat a ptm "za*ebat lopatou"no tak neviem ako inde, ale myslim ze krti nechodia bezne v noci na prechadzky...
-
lekoklatik
VIP
Chlapci na Krtka som fakt nenormálne zaťažený
Jeho vraždenie mi príde brutálne. Pre krtkov mám slabosť. Sorry
Tu je pár krtko tém ktoré v Mobile SE K750i pravidelne mením
Jeho vraždenie mi príde brutálne. Pre krtkov mám slabosť. Sorry
Tu je pár krtko tém ktoré v Mobile SE K750i pravidelne mením
- Prílohy
-
- krtek.rar
- (1.27 MiB) 85 stiahnutí
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale odbavovat sa pri tom zase nemusi:ades napísal:a co myslis, ze tie kopce robi cez telemost?akoze vsetci tu nadavate na qwertyho, ale podla mna ma najlepsie metody. mali ste uz niekedy na zahrade krtka, pripadne ste mali uz rozrytu okrasnu kvetinovu zahradu, ktoru ste robili niekolko rokov? verte tomu, ze toho krtka vtedy vykopete a zaskrtite aj rucne. autor temy jasne napisal, ze tie odpudzovace ani vrtule ani nic podobne nepomaha, tak o com? vy si myslite, ze ked poprosite, bude klud alebo co? zase sanca, ze by som petardou krtka zabil nie je minimalna, ked si porovnam pocet krtincov s 1 krtkom... vyplasi ho to a je pokoj
"Bolo to supeer, ako to tam dymilo a tych krtkov trhalo"
-
qwerty-xyz
a vy ste zase asi nejaki sibnuti ochranari alebo co? ved to je na zahrade skodca. Co sme ho mali chytit dat mu korunu na hlavu a klanat sa mu? Kuviacerym temam ohladom zvierat by som sa vedel vyjadrit tak ako sa veci naozaj maju lebo polka z vas nema sajn asi co sa deje na dedinach a keby sa to nedialo tak nas napr potkany zozeru a macky nam "rastu" na stromoch.... a krtkovia si robia diery kade tade.lekoklatik napísal:qwerty-xyz vždy som ťa nemal rád. Teraz ťa mám nerád ešte radšej. Zabíjať krtkov? Si ch*j. Možno dostanem basu ale toto som si neodpustil.
Ten tvoj 3-tí spôsob je podľa mňa najnormálnejší a snáď aj najideálnejší. nvm. Krtkov sme tu ešte nemaliboli mravce, myši, vrabce ale krtkov veru nie.
Môjmu bratrancovi sa osvedčili sírové petardy, ktoré nevybuchovali, ale tleli a buď sa krtko pod zemou zadusil alebo radšej zdúchol preč. Dedo zas robí tak, že sleduje, či sa niekde nevytvára kopček a keď zbadá, rýľom ho podoberie a vyhodí kopček hliny do vzduchu (samozrejme aj s krtkom). Po dopade na zem potom krtka len pleští rýľom a misia splnená. 
-
qwerty-xyz
Mustafa napísal:Môjmu bratrancovi sa osvedčili sírové petardy, ktoré nevybuchovali, ale tleli a buď sa krtko pod zemou zadusil alebo radšej zdúchol preč. Dedo zas robí tak, že sleduje, či sa niekde nevytvára kopček a keď zbadá, rýľom ho podoberie a vyhodí kopček hliny do vzduchu (samozrejme aj s krtkom). Po dopade na zem potom krtka len pleští rýľom a misia splnená.
Este mi povedzte ze neviete co sa robi s maciatkami ked ich je vela a porazi ma - ja to NEROBIM ale robi sa to. (nie,nikto ich nemuci okrem par blaznov na nete ale proste sa zabijaju)
-
lekoklatik
VIP
-
qwerty-xyz
Takze preto ze lubis krtkov ma nemas rad? No je toto normalne?lekoklatik napísal:Moji krásny. Celá táto téma je pre mňa jedna veľká rozprávka. A keďže krtkov lúbim od môjho narodenia nenehám ich na pospas vám sadomasochistom
Aby ste sa neposrali vy dvaja, že ste takí premúdrelí a teraz machrujete že ste iní ako ostatní.
-
lekoklatik
VIP
Áno nemám ťa rád. Vlastne si mi absolútne ukradnutýqwerty-xyz napísal:Takze preto ze lubis krtkov ma nemas rad? No je toto normalne?Ked je krkto v zahrade a znici to nad cim si sa trapil dost dlhy cas tak pardon ale ja mu lopatou capnem ci sa ti to paci alebo nie. A kludne ako pisal kolega vam tu mozem pisat ako som ho statocne zachranil a do SS-iek napisem ako to bolo v skutocnosti.
Hrdinovia. Polka z vas ani nevidela krtka nazivo . . .
Každopádne vyžívať sa vo vraždení krtkov je zvláštne. Teraz to už konečne chápeš? Niekedy mi pripadá akoby si ani nevedel čo píšeš.
-
qwerty-xyz
lekoklatik napísal:Áno nemám ťa rád. Vlastne si mi absolútne ukradnutý![]()
Každopádne vyžívať sa vo vraždení krtkov je zvláštne. Teraz to už konečne chápeš? Niekedy mi pripadá akoby si ani nevedel čo píšeš.
-
lekoklatik
VIP
V tvojom prvom príspevku v tejto teme si spomenl že prečo si pri niečom takom ako odstraňovanie krtkov nezabaviť.
Proste to nerieš.
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:28 )
Aj tak krtkov milujem a urobím si tú chovnú stanicu. A budem sa o nich starať a byť za za ich práva a všetci mi môžete vylízať riť. *kiss*
Proste to nerieš.
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 19:28 )
Aj tak krtkov milujem a urobím si tú chovnú stanicu. A budem sa o nich starať a byť za za ich práva a všetci mi môžete vylízať riť. *kiss*
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A to robis ako dodrovolne, alebo VPP?qwerty-xyz napísal:Ja robim vysadbu kvetov a okrasnych rastlin v meste (teda ked treba) tak viem o com je reca to sa jedna o niekolko tisic kvetov . . .
Mne sa tu z tych napadov najviac pacil ten pes, co na nich striehne a pomaly ich vychyta. Zohnat si napr. nejakeno jazvecika a nechat ho na noc v zahrade. Je to predsa polovnicky pes a vraj najagresivnejsie plemeno na svete.
-
qwerty-xyz
pryja napísal:A to robis ako dodrovolne, alebo VPP?
Mne sa tu z tych napadov najviac pacil ten pes, co na nich striehne a pomaly ich vychyta. Zohnat si napr. nejakeno jazvecika a nechat ho na noc v zahrade. Je to predsa polovnicky pes a vraj najagresivnejsie plemeno na svete.
Naposledy som robil park okolo kostola taky ze fakt dost velky a nemal to kto robit tak sme to zmakli piati a dost velku plochu. Teda bagristi nam najprv upravili teren do podoby akej takej.
Sorry ze od temy nechal som sa uniest. k Teme: uz to nerieste,sposoby tu mate a kolegu co ma nema rad no bohuzial,zahradka a krtek to neide spolu.