..chalan nad tebou ma ale pravdu .. s tym bozkom to mozno myslel obrazne ale ide o to ze je to dievca ty si myslis ze proste ste si uz strasne blizky mate si co povedat je vam spolu fajn prechadzate sa vystiskate chodite sami vonku , mas proste ten pocit ze to niekam smeruje (ja som bol v podobnej situacii dokonca som dostal aj bozk) aa potom zistis ze nie nic z toho nebude ... tak len pozor aby si riadne nepadol .. vravim z vlastnej skusenostijumbojet napísal:M4jco neviem co mas ty za kamaratky, ale ja sa s kamaratkami bezne nebozkavam, ty mozno ano, ale ja teda nie. Neboj sa, nebudem si mysliet, ze spolu chodime, teda pokial o tom neprebehne spolocny dialog a ten pravdepodobne urcite teraz neprebehne, takze si nemyslim a ani nebudem mysliet, ze by sme spolu chodili. O tom, ktoru si vyberiem je jedno, pretoze ja vybrate mam
Len kamaratka alebo aj nieco viac?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
dal som si tu námahu a prečítal som si to tu celé pretože to znelo zaujímavo.. samozrejme iba tvoje príspevky aby som bol v obraze čo sa dialo.. keby som čítal všetko tak sa scvoknem..
po prvých príspevkom som sa chytal za hlavu s myšlienkami: "panebože čo to tu zase máme? typické mladé dievča a neskúseného chalana" to že si ju vtedy raz čekol v meste s niekim a pak si šiel pred jej dom - somarina..
ale po dalších príspevkoch som sa jej ani tak nedivil pretože si nechutne zaspal a neviem čoho si sa bál.. risk je zisk - to si zapamataj.. na druhej strane ked aj ona mala záujem a ty si sa nemal k veci mala niečo spraviť ona.. a nakoniec to vlastne aj spravila (vtedy ked si ťa zavolala bokom a všetko ste si vyjasnili) ja usudzujem že skoro celú vinu tvojej neúspešnosti máš ty na svojom triku.. nechcem ťa urážať.. keby si veci tak strašne neanalyzoval (samozrejme niekedy sa to nedá), neriešil veci na icq, veci až tak strašne neplánoval a konal viacej impulzívne v danej situácií dopadlo by to ináč.. tým že vkuse po každom stretnutí uvažuješ nad všetkými možnosťami a ako vidím pravidelne si ju o tých možnostiach infomoval by si dožral aj mna..
konečne došlo na bokzky ale kedže ste sa na druhý den o tom nebavili tak je to bull shit? panebože o tom sa netreba baviť to sú veci ktoré vieš ty aj ona bez slov.. potrebuješ rozhovor aby si vedel či máš priateľku či nie? či chodíš s niekym či nie? sa potrebuješ dohodnúť s nou? ved to som robil ked som bol škôlke..
správaj sa už konečne ako dospelý
(celý tento príspevok neber v zlom skôr si z neho skús niečo zobrať)
Držím palce aj ked podla mna máš o blbé myšlienky v hlave po večeroch na pol roka postarané, resp do doby kým to nepochopíš.. (každý si tým musel prejsť)
GL
po prvých príspevkom som sa chytal za hlavu s myšlienkami: "panebože čo to tu zase máme? typické mladé dievča a neskúseného chalana" to že si ju vtedy raz čekol v meste s niekim a pak si šiel pred jej dom - somarina..
ale po dalších príspevkoch som sa jej ani tak nedivil pretože si nechutne zaspal a neviem čoho si sa bál.. risk je zisk - to si zapamataj.. na druhej strane ked aj ona mala záujem a ty si sa nemal k veci mala niečo spraviť ona.. a nakoniec to vlastne aj spravila (vtedy ked si ťa zavolala bokom a všetko ste si vyjasnili) ja usudzujem že skoro celú vinu tvojej neúspešnosti máš ty na svojom triku.. nechcem ťa urážať.. keby si veci tak strašne neanalyzoval (samozrejme niekedy sa to nedá), neriešil veci na icq, veci až tak strašne neplánoval a konal viacej impulzívne v danej situácií dopadlo by to ináč.. tým že vkuse po každom stretnutí uvažuješ nad všetkými možnosťami a ako vidím pravidelne si ju o tých možnostiach infomoval by si dožral aj mna..
konečne došlo na bokzky ale kedže ste sa na druhý den o tom nebavili tak je to bull shit? panebože o tom sa netreba baviť to sú veci ktoré vieš ty aj ona bez slov.. potrebuješ rozhovor aby si vedel či máš priateľku či nie? či chodíš s niekym či nie? sa potrebuješ dohodnúť s nou? ved to som robil ked som bol škôlke..
správaj sa už konečne ako dospelý
(celý tento príspevok neber v zlom skôr si z neho skús niečo zobrať)
Držím palce aj ked podla mna máš o blbé myšlienky v hlave po večeroch na pol roka postarané, resp do doby kým to nepochopíš.. (každý si tým musel prejsť)
GL
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja byt ted na tvojom mieste - vôbec nedávaj žiadnu pauzu a nečakal ako to sa to vyvinie.. lebo asi myslím že viem kam to speje (nemusí to byť pravda) teraz jej zavolaj a chod s nou von ... konečne iniciatívu zober do vlastných rúk.. priprav si nejaký program .. najprv kávička koláč potom dáky film hudba nápadov je tu na hojkovi plno.. ale jednoznačne budeš ty ten kto rozvíja konverzáciu vymýšľa nové nápady a v konečnom dôsledku prevezme riadenie aj intímnejších veciach.. ked potom pôjdeš domov príde smska (zaručene) a ty budeš mať tak fasa pocit ako si za poseldné dva týždne nemal..
samozrejme zaručiť ti to nemôžem - mne to funguje
ešte: tým že budeš lamentovať že je pozde nič nedosiahneš.. nikdy nieje neskoro.. radšej pozde ako nikdy.. zapamataj si to
samozrejme zaručiť ti to nemôžem - mne to funguje
ešte: tým že budeš lamentovať že je pozde nič nedosiahneš.. nikdy nieje neskoro.. radšej pozde ako nikdy.. zapamataj si to