noo mam 14Sheep napísal:mas tu len 9 postov ale sudim ze viac jak 15 nemas takze neviem ci by rodicia tvoj napad s redtube podporili
...viry na komp...
-
pUn!sh3r
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
pUn!sh3r
Amateur
jooj ale sa mi nece cakat... na vianoce by som mal new komp uz asi urcite... ale to je neskoro... na jesen vychadzaju nove dobre hry... hlavne gtaIV ale aj ine hry co uz vysli napr. crysis a tie mi nejdu... kebyze teraz dokalicim komp tak este cez prazdniny hram crysis a podobne...Flinstone napísal:otvor bednu zapni komp zapni vsetko mozne co sa len da naraz a pocas toho vyber RAMku a vyskratujes maticnuale byt tvoj otec radsej o tom nevediet lebo by si neprezil
ja by som si toho pol roka pockal a stary komp by som mal aspon na blbosti ... a mozno by si sa z neho nieco naucil ... a aj ho predal ...
...
a to su sice pekne rady, ale to by bolo dost napadne
-
pUn!sh3r
Amateur
maticna doska: neviem presne aka, ale taka z tych prvych od ASUS-uFlinstone napísal:a aky je to komp ? napis konfiguraciuchcem vidiet
procesor: 333 MHz
RAM-ka: 64MB
graficka: nvidia geforce 1200
HDD: 200MB
a este ak chces vediet tak mam aj 13 palcovy monitor, disketovu mechaniku a gulickovu mysku microsoft
-
Flinstone
Light Professional
neze by si sa radsej porozpraval s rodicmi ze ci ti nekupia novy a ten predaas .. ty ho radsej zniciiis ?pUn!sh3r napísal:jooj ale sa mi nece cakat... na vianoce by som mal new komp uz asi urcite... ale to je neskoro... na jesen vychadzaju nove dobre hry... hlavne gtaIV ale aj ine hry co uz vysli napr. crysis a tie mi nejdu... kebyze teraz dokalicim komp tak este cez prazdniny hram crysis a podobne...
...
a to su sice pekne rady, ale to by bolo dost napadneto by si rodicia vsimli ze asi ani komp neda zapnut, som chcel len nake take akoze to virusy aby nevedeli ze to ja...
-
pUn!sh3r
Amateur
noo mas pravdu, ja sa do nich tiez velmi nevyznamMomo46 napísal:Kamarade a ty nieMáš tu milion rad ako na to
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 11:55 )
ved som to uz pisal!!!Flinstone napísal:neze by si sa radsej porozpraval s rodicmi ze ci ti nekupia novy a ten predaas .. ty ho radsej zniciiis ?sak tu by ho uercite niekto kupilll
-
Flinstone
Light Professional
no sak ale to je typicka zavada starych kompov ze skrat alebo nieco take .... ze ti vyprdne procak napriklad ... to je bezne ... preco by to malo byt napadne ? len bednu musis zasrubovat presne jak bolapUn!sh3r napísal:ved som to uz pisal!!!poznam svojich rodicov a som sa s nimi uz dost rozpraval... ale ze tento komp este funguje, tak mi nekupi new ani keby nwm co az kym sa tento nepokazi! chapes???
-
pUn!sh3r
Amateur
no mozno ale aj tak si myslim ze by to bolo dost napadne... by si mysleli ze ja som mu nieco spravil a nakoniec by nekupili ziadny a mam po kompeFlinstone napísal:no sak ale to je typicka zavada starych kompov ze skrat alebo nieco take .... ze ti vyprdne procak napriklad ... to je bezne ... preco by to malo byt napadne ? len bednu musis zasrubovat presne jak bola
Kamosko ved im staci povedat ze PC umrel na starobu, ved toto je uz fakt historicky kusok. Co na tom hravas? Pong? A ako dlho sa ti nacitava hojko ?pUn!sh3r napísal:maticna doska: neviem presne aka, ale taka z tych prvych od ASUS-u
procesor: 333 MHz
RAM-ka: 64MB
graficka: nvidia geforce 1200
HDD: 200MB
a este ak chces vediet tak mam aj 13 palcovy monitor, disketovu mechaniku a gulickovu mysku microsoft
jeho rodicia asi nemaju sajnu o kompe ked tento nechu vymenitr2nger napísal:Kamosko ved im staci povedat ze PC umrel na starobu, ved toto je uz fakt historicky kusok. Co na tom hravas? Pong? A ako dlho sa ti nacitava hojko ?Ved 200MB HDD... to mas DOS? alebo Win ?
podla mna staci pred ocom spustit PC nech vidi ako sa vsetko pomaly nacitava
//sorry toto uz ani nepredas, mozno budes musiet zaplatit tomu kto ho od teba zoberie
-
blazer
Professional
Mas tu uz vela dobrych navrhov, preco nieco neskusis? Mne sa pozdava vytiahnutie RAMky za behu, a pero vo ventilatore, i ked komp sa len vypne ked sa prehreje, takze by to chcelo nastavit teplotu vypinania a to zrejme ty nedokazes ako posudzujem z tvocjich prispevkov. RAMku snad vytiahnut vies, ked hovoris ze si uz menil dokonca chladic na procaku. Takze uz to vytiahni a napis co sa stalo z noveho kompu 
-
pUn!sh3r
Amateur
ty kkt som si robil srandur2nger napísal:Kamosko ved im staci povedat ze PC umrel na starobu, ved toto je uz fakt historicky kusok. Co na tom hravas? Pong? A ako dlho sa ti nacitava hojko ?Ved 200MB HDD... to mas DOS? alebo Win ?
podla mna staci pred ocom spustit PC nech vidi ako sa vsetko pomaly nacitava
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 13:39 )
noo ja som ten chladic len kupil xD to som este vedelblazer napísal:Mas tu uz vela dobrych navrhov, preco nieco neskusis? Mne sa pozdava vytiahnutie RAMky za behu, a pero vo ventilatore, i ked komp sa len vypne ked sa prehreje, takze by to chcelo nastavit teplotu vypinania a to zrejme ty nedokazes ako posudzujem z tvocjich prispevkov. RAMku snad vytiahnut vies, ked hovoris ze si uz menil dokonca chladic na procaku. Takze uz to vytiahni a napis co sa stalo z noveho kompu
-
pUn!sh3r
Amateur
aj take sa este dnes predavajuSheep napísal:sorry toto uz ani nepredas, mozno budes musiet zaplatit tomu kto ho od teba zoberie
http://pocitace.hyperinzercia.sk/pc-zos ... ichalovce/
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 13:47 )
vidisNecro napísal:Sformatuj HDD
Ano da sa vymazat, ale su prazdniny tak vstan a chod dakde robit a kup si komp, myslim ze uz taky drahy nie je a ked zarobis aspon polovicu ceny tak neverim zeby ti fotrovci neprispeli, alebo predaj vsetky haraburdy co mas doma a nepotrebujes, no proste zbieraj love, ked som mal 14 tak som bral uz komp za vlastne(resp. vacsinu ceny som zriesil ja).
Paneboze. Co je napadne na tom, ze prestane ist comp??? Proste sa odpalil procak, grafika ci co ja viem co. U mna sa bez mojho zavinenia znicili 2 dosky za mesiac. Tak fakt neviem co je na tom napadne.. Myslim, ze viac je napadne ked si tam nas.res kadejaku haved.
A na tvojom mieste by som sa ucil pisat ako hrat sa na compe.
-
pUn!sh3r
Amateur
robit???Sheep napísal:Ano da sa vymazat, ale su prazdniny tak vstan a chod dakde robit a kup si komp, myslim ze uz taky drahy nie je a ked zarobis aspon polovicu ceny tak neverim zeby ti fotrovci neprispeli, alebo predaj vsetky haraburdy co mas doma a nepotrebujes, no proste zbieraj love, ked som mal 14 tak som bral uz komp za vlastne(resp. vacsinu ceny som zriesil ja).
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2008, 14:09 )
no mozno hej... ale akurat sa mu to este nestalo... a by bolo mozno napadne, ze prave teraz ako mu rodicia chceli kupit new komp sa tak dost pokazil... som myslel len nake virusy, co sa akoze nechtia stiahli z netu.. ale no nwm ja sa do toho tak nevyznam... mozno by take nieco bolo lepsie, ze poskodim ramku abo co...bloodko napísal:Paneboze. Co je napadne na tom, ze prestane ist comp??? Proste sa odpalil procak, grafika ci co ja viem co. U mna sa bez mojho zavinenia znicili 2 dosky za mesiac. Tak fakt neviem co je na tom napadne.. Myslim, ze viac je napadne ked si tam nas.res kadejaku haved.