EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

som si pozeral fotoalbumy dajakej zarytej emacky kosickej, konkretne "jej priatelov" a NIEKOLKO krat pozrem ze hm dalsia caja a kuknem dole popis fotky a meno chalanske...bazmeg, toto mi vadi. ten hore pre boha by sa mal dat preoperovat, chlap v lodickach, kriste. jedine co z toho by som este pochopil su tie ruzove vlasy. bodka nic viac koniec dead end
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

na toto som natrafil premrvanim sa v albumoch maximalne suhlasim http://fotoalbumy.azet.sk/simik1991/emo ... b5cad00314
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

dexter7007 napísal:na toto som natrafil premrvanim sa v albumoch maximalne suhlasim http://fotoalbumy.azet.sk/simik1991/emo ... b5cad00314
a zas tam seru kapely ktore s tym vsetkym nemaju nic spolocne :/ inak pekny clanok
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

dexter napísal:ale zato nemusim sa obliekat ako kaze neaky nepisany zakon.....som pisal ze si oblecem to co sa mi paci
Myslím, že v emo prípade je to skôr písaný zákon.. :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal:Myslím, že v emo prípade je to skôr písaný zákon.. :D
Ano volaco je pisane ale ja to berem v ramci srandy-berem to s rezervou.....ako nemyslim ze to co boolo pisane niekto mysli vazne.....ak autor fakt napisal vazne tak potom SA K BLEEEEEEEEEE...........
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

na emo štýle sa mi hrozne páčia ľudia, ktorý počúvajú "emo" nejakých tých pár mesiacov, prečítajú si článok o tom čo je naozajstné emo a už všetko berú štýlom ja to všetko chápem a všetko to kazia len tie malé deti(aj keď sami majú 15, občas mávajú "depresie" a naďalej počúvajú emo kapely ako MCHR).Inač mi to nevadí, aj keď mňa strašne nudí(a to hovorím o eme na štýl Thema 11, nie tá mtv hudba)
punker
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa punker »

EMO je najväčšia trapošina aká môže existovať
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:na emo štýle sa mi hrozne páčia ľudia, ktorý počúvajú "emo" nejakých tých pár mesiacov, prečítajú si článok o tom čo je naozajstné emo a už všetko berú štýlom ja to všetko chápem a všetko to kazia len tie malé deti(aj keď sami majú 15, občas mávajú "depresie" a naďalej počúvajú emo kapely ako MCHR).Inač mi to nevadí, aj keď mňa strašne nudí(a to hovorím o eme na štýl Thema 11, nie tá mtv hudba)
hej hej deti to kazia......uz mi inak leze na nervi ked som na pokeci v EMO miesntnosti a tam nejaky (podrzte sa)nejaky 11rocny soplaak mi napise ze sa chce podrezat.....no a taky kojotkovia kazia dobre meno mne a inym takze to vie total nasrat....a myslim ze ten clanok co som dal sem hovori za vsetko.....bohuzial skoda ze to pokazili tieto decka lebo mne to vyhovovalo chcel som byt iny nie podla mody ale oni to dokazili a kazdy hovori ze chce byt iny ale pritom su rovnaky seci......takze...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

dexter7007 napísal:hej hej deti to kazia......uz mi inak leze na nervi ked som na pokeci v EMO miesntnosti a tam nejaky (podrzte sa)nejaky 11rocny soplaak mi napise ze sa chce podrezat.....no a taky kojotkovia kazia dobre meno mne a inym takze to vie total nasrat....a myslim ze ten clanok co som dal sem hovori za vsetko.....bohuzial skoda ze to pokazili tieto decka lebo mne to vyhovovalo chcel som byt iny nie podla mody ale oni to dokazili a kazdy hovori ze chce byt iny ale pritom su rovnaky seci......takze...
To ta uplne chapem, uz mas 15, si v podstate dospely a hentake deti ti akurat kazia image.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

a v poslednej dobe uz aj mna emo sere
Začiatok Konca
Professional
Professional

:hehe: :lol: ako dlho si už emo?.. dva mesiace?.. :D pred chvíľkou si písal, že si emo neviem, ako dlho, že si strašne zarytý... že ťa serú tieto malé deti.. :lol: a z jedného dňa na druhý ťa emo serie.. :D tak to :happyrespect:

//edit: ty si serieš do huby viac, ako som čakal.. :shock:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal::hehe: :lol: ako dlho si už emo?.. dva mesiace?.. :D pred chvíľkou si písal, že si emo neviem, ako dlho, že si strašne zarytý... že ťa serú tieto malé deti.. :lol: a z jedného dňa na druhý ťa emo serie.. :D tak to :happyrespect:
asi som sa zle vyjadril....emo mam rad hlavne hudbu......onicom inom emo neni ale seru ma ludia
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

punker napísal:EMO je najväčšia trapošina aká môže existovať
no hlavne ze ty si uzasny :lol: ... to iste sa moze povedat na metal, hh, techno a t d ...
aj v HH mas vela malych deticiek tore ani nevedia co to je a su velky rappery a tak dalej .. vsade najdes jak normlanych tak divnych(?) ludi

2dexter: pocuj inac ty mi prides docela ... poozersky :P
sak ked som raz ,,emo,, tak som emo ne ?! :) .. ci uz cakas aby prislo nieco nove do coho ist ? :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mikkimikki napísal:ci uz cakas aby prislo nieco nove do coho ist ? :D
mozno este neobjavil temu o sXe :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Možno našiel a práve preto ho emo serie.. :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ked som mal 9 rokov pacil sa mi EMINEM........a co teraz???teraz je to premna total sracka......nazory sa menia...jedine co mam spolocne s emom je vyzor:oblecenie,vlasy...a pocuvam tu hudbu no tak......vravim emo neni to emo co som uznaval.....bohuzial.....a niesom cisty zarity emak....pocuvam aj hlavne PUNK a metal takze.....ehm..... :) :smt118
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

dexter7007 napísal:ked som mal 9 rokov pacil sa mi EMINEM........a co teraz???teraz je to premna total sracka......nazory sa menia...jedine co mam spolocne s emom je vyzor:oblecenie,vlasy...a pocuvam tu hudbu no tak......vravim emo neni to emo co som uznaval.....bohuzial.....a niesom cisty zarity emak....pocuvam aj hlavne PUNK a metal takze.....ehm..... :) :smt118
ehm ..ja uz nicomu nechapem :lol: .. ty si akoze emo ale pocuvas punk a metal a maz vyzor rappera :D .. PREDSTAVA: placuci rapper na pogoparty co furt vykrykuje ako ho narazy do neho bolia abo co ?! :D .. no jo nazory sa menia ale tebe sa holt nejak zmiesali ocividne :P

tak kazdopadne toto sme tu este nemaly chalanii :lol:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:ehm ..ja uz nicomu nechapem :lol: .. ty si akoze emo ale pocuvas punk a metal a maz vyzor rappera :D .. PREDSTAVA: placuci rapper na pogoparty co furt vykrykuje ako ho narazy do neho bolia abo co ?! :D .. no jo nazory sa menia ale tebe sa holt nejak zmiesali ocividne :P

tak kazdopadne toto sme tu este nemaly chalanii :lol:
si lolo :lol: si ma pobavil.......I HATE HIP HOP AND RAP.....ja som napisal ze ked som mal 9 rokov tak som pocuval(minuly cas ak si si vsimol)EMINEMA(asi tak pol roka)a vtedy som si myslel ze uzas......ale bol to BULSIT.....ja pocuvam EMO,PUNK a METAL.....som otvoreny roznym zanrom hudby...a emo ratam ako odnoz PUNKU......keby som mal nejaku tu kladnu karmu dam ti K+ fakt si ma pobavil
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

dexter7007 napísal: v hlave mam pusto
kdeze sa nabral, kopytnik pekelny! kiež by si sa pohol, tvoj jazyk by sa zohol, a ty ten kus masa smatlavy, vytrhol by sis z hlavy!
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Frankie napísal:narodil som sa na 1. aprila.....si mysleli ze som vtip ked ma uvideli
tak to si tomu dal..... :? lutujem ta
Napísať odpoveď