EMO-emocionalne slabi ludia
-
mirak2
Hardcore addict
som si pozeral fotoalbumy dajakej zarytej emacky kosickej, konkretne "jej priatelov" a NIEKOLKO krat pozrem ze hm dalsia caja a kuknem dole popis fotky a meno chalanske...bazmeg, toto mi vadi. ten hore pre boha by sa mal dat preoperovat, chlap v lodickach, kriste. jedine co z toho by som este pochopil su tie ruzove vlasy. bodka nic viac koniec dead end
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
na toto som natrafil premrvanim sa v albumoch maximalne suhlasim http://fotoalbumy.azet.sk/simik1991/emo ... b5cad00314
a zas tam seru kapely ktore s tym vsetkym nemaju nic spolocnedexter7007 napísal:na toto som natrafil premrvanim sa v albumoch maximalne suhlasim http://fotoalbumy.azet.sk/simik1991/emo ... b5cad00314
-
Začiatok Konca
Professional
-
dexter7007
Zablokovaný
na emo štýle sa mi hrozne páčia ľudia, ktorý počúvajú "emo" nejakých tých pár mesiacov, prečítajú si článok o tom čo je naozajstné emo a už všetko berú štýlom ja to všetko chápem a všetko to kazia len tie malé deti(aj keď sami majú 15, občas mávajú "depresie" a naďalej počúvajú emo kapely ako MCHR).Inač mi to nevadí, aj keď mňa strašne nudí(a to hovorím o eme na štýl Thema 11, nie tá mtv hudba)
-
dexter7007
Zablokovaný
hej hej deti to kazia......uz mi inak leze na nervi ked som na pokeci v EMO miesntnosti a tam nejaky (podrzte sa)nejaky 11rocny soplaak mi napise ze sa chce podrezat.....no a taky kojotkovia kazia dobre meno mne a inym takze to vie total nasrat....a myslim ze ten clanok co som dal sem hovori za vsetko.....bohuzial skoda ze to pokazili tieto decka lebo mne to vyhovovalo chcel som byt iny nie podla mody ale oni to dokazili a kazdy hovori ze chce byt iny ale pritom su rovnaky seci......takze...M142 napísal:na emo štýle sa mi hrozne páčia ľudia, ktorý počúvajú "emo" nejakých tých pár mesiacov, prečítajú si článok o tom čo je naozajstné emo a už všetko berú štýlom ja to všetko chápem a všetko to kazia len tie malé deti(aj keď sami majú 15, občas mávajú "depresie" a naďalej počúvajú emo kapely ako MCHR).Inač mi to nevadí, aj keď mňa strašne nudí(a to hovorím o eme na štýl Thema 11, nie tá mtv hudba)
To ta uplne chapem, uz mas 15, si v podstate dospely a hentake deti ti akurat kazia image.dexter7007 napísal:hej hej deti to kazia......uz mi inak leze na nervi ked som na pokeci v EMO miesntnosti a tam nejaky (podrzte sa)nejaky 11rocny soplaak mi napise ze sa chce podrezat.....no a taky kojotkovia kazia dobre meno mne a inym takze to vie total nasrat....a myslim ze ten clanok co som dal sem hovori za vsetko.....bohuzial skoda ze to pokazili tieto decka lebo mne to vyhovovalo chcel som byt iny nie podla mody ale oni to dokazili a kazdy hovori ze chce byt iny ale pritom su rovnaky seci......takze...
-
dexter7007
Zablokovaný
-
Začiatok Konca
Professional
-
dexter7007
Zablokovaný
asi som sa zle vyjadril....emo mam rad hlavne hudbu......onicom inom emo neni ale seru ma ludiaZitePunkom napísal:![]()
ako dlho si už emo?.. dva mesiace?..
pred chvíľkou si písal, že si emo neviem, ako dlho, že si strašne zarytý... že ťa serú tieto malé deti..
a z jedného dňa na druhý ťa emo serie..
tak to
-
mikkimikki
Medium Professional
no hlavne ze ty si uzasnypunker napísal:EMO je najväčšia trapošina aká môže existovať
aj v HH mas vela malych deticiek tore ani nevedia co to je a su velky rappery a tak dalej .. vsade najdes jak normlanych tak divnych(?) ludi
2dexter: pocuj inac ty mi prides docela ... poozersky
sak ked som raz ,,emo,, tak som emo ne ?!
-
Začiatok Konca
Professional
-
dexter7007
Zablokovaný
ked som mal 9 rokov pacil sa mi EMINEM........a co teraz???teraz je to premna total sracka......nazory sa menia...jedine co mam spolocne s emom je vyzor:oblecenie,vlasy...a pocuvam tu hudbu no tak......vravim emo neni to emo co som uznaval.....bohuzial.....a niesom cisty zarity emak....pocuvam aj hlavne PUNK a metal takze.....ehm.....

-
mikkimikki
Medium Professional
ehm ..ja uz nicomu nechapemdexter7007 napísal:ked som mal 9 rokov pacil sa mi EMINEM........a co teraz???teraz je to premna total sracka......nazory sa menia...jedine co mam spolocne s emom je vyzor:oblecenie,vlasy...a pocuvam tu hudbu no tak......vravim emo neni to emo co som uznaval.....bohuzial.....a niesom cisty zarity emak....pocuvam aj hlavne PUNK a metal takze.....ehm.....![]()
tak kazdopadne toto sme tu este nemaly chalanii
-
dexter7007
Zablokovaný
si lolomikkimikki napísal:ehm ..ja uz nicomu nechapem.. ty si akoze emo ale pocuvas punk a metal a maz vyzor rappera
.. PREDSTAVA: placuci rapper na pogoparty co furt vykrykuje ako ho narazy do neho bolia abo co ?!
.. no jo nazory sa menia ale tebe sa holt nejak zmiesali ocividne
tak kazdopadne toto sme tu este nemaly chalanii
-
dexter7007
Zablokovaný