Straight Edge

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Leniv3c
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Straight Edge

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Pozna niekto ? je tomu verny ? :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Poznam zijem tak, ale nehlasim sa k tomu nevidim v tom ziadny zmysel.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

POznam mam rad ciastocne (ciastocne znamena ze nie so vsetkym v SXE suhlasim )
Ale milujem tie deti ktore sa zato prehlasuju pritom vobec nevedia o co tam ide, pred mesiacom to boli emoKIDS a teraz su tazkí emokids-killeri a tazkí hc ... proste je mi to na smiech ked ich vidim :lol:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja to nepoznam , mozte mi to vysvetlit ?
Kels
King
King

doporucujem precitat napriklad http://www.ipunk.cz/clanek.php?id=5239 tam sa dozvies :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

sxe?nevidím v tom zmysel..páči sa mi zdravý štýl života, ale zakladať si na tom subkultúru?blbosť..keď chcem zdravo žiť robím to predsa koli sebe a nepotrebujem k tomu tričká, ktoré to každému ukážu a už vobec si nepotrebujem kresliť krížiky po rukách..

niekto tu ale písal o emo kids..áno je to celkom trápne, že sú z ních tvrdí hardcoristi, ale aj keď dodržujú aspoň niektoré pravidlá sxe je to podľa mňa lepšie ako keby sa mali niekde spíjať v parkoch, aj keď to robia len koli mode.otázka je koľko ím to vydrží
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nevedel som, že také niečo existuje, ale nepijem(občasné pivko predsa nikomu neuškodí), nefajčím, som odporcom drog. Som za slobodu zvierat, atď. Takže v istom zmysle slova sa tým riadim(aj keď som doteraz nevedel, čo to je), nepriznávam sa k nim.. :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

v podstate pekna myslienka no v sucasnosti to funguje len ako poza."pozrite na mna aky som husty.nepijem,nefajcim jak vy, vy odpad"
absolutne sa mi to nepaci
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pokiaľ podľa toho fakt niekto žije, tak rešpekt. Ajkeď osobne neviem o nikom v mojom okolí, kto by bol orto-sXe. Kamarátka si síce jeden čas dávala na ruku X, ale to bolo zrejme len to, o čom písal pinacolada :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

v celom strejt edž nevidim ziaden zmysel, pocujem o tom prvy krat ... videl som uz davnejsie nejake pochybne individua, ktore mali vseliake kriziky po paprciach, ale prisudil som to ich neschopnosti obratne narabat s prepiskou a naslednej snahe spravit z tohto ich nedostatku cnost ...

... k veci: nemyslim si ze by mal byt niekto lepsim clovekom len preto ze nezre maso, nepije ani cervene vinko pre zdravie a podobne ... jedine co vidim ako nejake "moralne" je to ze sa snazia stranit promiskuity, aj ked ani proti tej nemam osobne nic, pokial sa kvoli nej nepopalim, resp. neublizim niekomu inemu :-) ... ostatok su len ciste zvasty ... zas len potreba upozornit na seba ... upozornit vyzorom a tym co je in, nie tym aky v podstate som a co mam v hlave ... je to proste taka ista bieda ako nejaky hiphop, emo a podobne sracky ...

... kedy konecne zacneme chapat ze zit sa da dost kvalitne aj bez toho aby som patril do nejakej skupiny, ktora mi nanuti svoje vytrete spravanie, obliekanie, nazory ... ? ? ? ... ale prosim ked chce mat niekto priamu hranu, nech ju ma :-)
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

Leniv3c napísal:troska skusim namietat...sXe neni vyrazne okrem ruk teda tych X hands... clovek sa moze obliekat ako chce, nosit co chce, mas hocijaky uces... aj spravat sa ako chce... :roll:
hmm mne to pride rovnake ako s emakmi a tou ich umelou smutnostou... vsak ked niekto nepije tak nech si nepije koho to trapi, je to jeho vec... ale takito borci ze aha pozrite na mna ja nepijem ja som sXe... a este si nacmaram xka na ruky aby to bolo kazdemu jasne... no trapnost :roll:
Kels
King
King

tomo.za napísal:hmm mne to pride rovnake ako s emakmi a tou ich umelou smutnostou... vsak ked niekto nepije tak nech si nepije koho to trapi, je to jeho vec... ale takito borci ze aha pozrite na mna ja nepijem ja som sXe... a este si nacmaram xka na ruky aby to bolo kazdemu jasne... no trapnost :roll:
1. kde mas napisane ze smutnost patri k emu?
2. kto vravi ze jedinec ktory sa riadi sXe si musi cmarat na ruky kktiny?
3. Mne prides trapny ty pretoze odsudzujes to comu zjavne nerozumies
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Kelko napísal:2. kto vravi ze jedinec ktory sa riadi sXe si musi cmarat na ruky kktiny?
nikto, lenže je to bohužiaľ tak, že drvivá vačšina má hore nosy a potrebuje to ukázať..hlavne v punkovej subkultúre, kde chcú ostatným punks ukázať, že sú len obeťou punkovej mody, ale sami sa dostanú do ďalšej..iba malé percento sa tým nemusí prezentovať, lenže tý sú strejdovia ako mysľou tak aj vekom a už sú úplne niekde inde ako 16 ročné deti, ktoré striktné sxe dodržujú tak pokým ích neopustí chlap/ženská a potom sa v pohode zo smútku spijú a celé ideály majú v riti..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

clovece naco sa ty hras vlastne? si pisal ze maso jes...a vegetarianstvo je asi najzakladnejsi pilier straight edge :wink: spametacka clovece
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Pina zaklad je nefajcit, nechlastat, nedrogovat, ostatne su odnoze..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

slachetne .... ja radsej beer , sex and rock n roll :)
Ak sa tipek netvari ako socha slobody a nevnucuje mi to preco nie :) i ked to X na zapesti musi vyzerat ako chybny kus :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

co som sa dnes nedozvedel.
CO JE EMO NAOZAJ (part2) napísal:...ale vratim sa k podstate ema.. urcite velke percento z vas ani nepoculo o sXe (Streigh Eighe) .. znamena to ZIADNE CIGARETY, ALKOHOL, DROGY a vecsinou ani MäSO... sXe ma za ulohu aspon trosku povzniest ten svet k lepsiemu a humannejsiemu sposobu zitia na tejto planeete... a ked ani s tymto nesuhlasite so mnou.. tak ja uz vazne neviem..
ale o jedno vas vsetkych tuna poprosim ..
NECHAJTE EMO NA POKOJI A NEMONTUJTE SA DO TOHO POKIAL SI NEZISTITE CO TO NAOZAJ JE A NEBUDETE POZNAT SKUTOCNU PRAVDU LEBO KED NADAVATE NA NIECO CO ANI NEVIETE CO TO JE TAK TO JE UBOHE A JE MI Z TOHO ZLE!
pokec.sk forever
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ten styl sa mi celkom paci :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Chlapi, už to našiel.. s emom je navždy amen.. :D (no offense)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ZitePunkom napísal:Chlapi, už to našiel.. s emom je navždy amen.. :D (no offense)
ja asi puknem ODSMIECHU :lol: :lol: :lol: si ma tak pobavil :lol:.......chlape jeden nepodareny :lol: ja sa neskatulkujem :)
Leniv3c napísal:no ja osobne si Xhand nerobim casto...iba dakedy... podla mojej teorie aj fixka kazi krv ... takze telo ma byt ,,ciste,, :lol:
a m142 ma pravdu...je to tak... no a neviem ocj e na sXe trapne a tak isto aj na emo... emo by nebolo odveci je lifestyle pre ktory daky psychac si zacal rezat zili a nahodou bol emak... to je trapne nie emo style...a sXe ... sXe cloveka nerozoznas lebo sa podoba na punks typkov takze iba Xhandom sa dozvies ze je sXe ...
konecne niekto rozumny....steba daco bude :aasmile1:
Napísať odpoveď