Straight Edge
Straight Edge
Pozna niekto ? je tomu verny ? 
doporucujem precitat napriklad http://www.ipunk.cz/clanek.php?id=5239 tam sa dozvies 
sxe?nevidím v tom zmysel..páči sa mi zdravý štýl života, ale zakladať si na tom subkultúru?blbosť..keď chcem zdravo žiť robím to predsa koli sebe a nepotrebujem k tomu tričká, ktoré to každému ukážu a už vobec si nepotrebujem kresliť krížiky po rukách..
niekto tu ale písal o emo kids..áno je to celkom trápne, že sú z ních tvrdí hardcoristi, ale aj keď dodržujú aspoň niektoré pravidlá sxe je to podľa mňa lepšie ako keby sa mali niekde spíjať v parkoch, aj keď to robia len koli mode.otázka je koľko ím to vydrží
niekto tu ale písal o emo kids..áno je to celkom trápne, že sú z ních tvrdí hardcoristi, ale aj keď dodržujú aspoň niektoré pravidlá sxe je to podľa mňa lepšie ako keby sa mali niekde spíjať v parkoch, aj keď to robia len koli mode.otázka je koľko ím to vydrží
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v celom strejt edž nevidim ziaden zmysel, pocujem o tom prvy krat ... videl som uz davnejsie nejake pochybne individua, ktore mali vseliake kriziky po paprciach, ale prisudil som to ich neschopnosti obratne narabat s prepiskou a naslednej snahe spravit z tohto ich nedostatku cnost ...
... k veci: nemyslim si ze by mal byt niekto lepsim clovekom len preto ze nezre maso, nepije ani cervene vinko pre zdravie a podobne ... jedine co vidim ako nejake "moralne" je to ze sa snazia stranit promiskuity, aj ked ani proti tej nemam osobne nic, pokial sa kvoli nej nepopalim, resp. neublizim niekomu inemu
... ostatok su len ciste zvasty ... zas len potreba upozornit na seba ... upozornit vyzorom a tym co je in, nie tym aky v podstate som a co mam v hlave ... je to proste taka ista bieda ako nejaky hiphop, emo a podobne sracky ...
... kedy konecne zacneme chapat ze zit sa da dost kvalitne aj bez toho aby som patril do nejakej skupiny, ktora mi nanuti svoje vytrete spravanie, obliekanie, nazory ... ? ? ? ... ale prosim ked chce mat niekto priamu hranu, nech ju ma
... k veci: nemyslim si ze by mal byt niekto lepsim clovekom len preto ze nezre maso, nepije ani cervene vinko pre zdravie a podobne ... jedine co vidim ako nejake "moralne" je to ze sa snazia stranit promiskuity, aj ked ani proti tej nemam osobne nic, pokial sa kvoli nej nepopalim, resp. neublizim niekomu inemu
... kedy konecne zacneme chapat ze zit sa da dost kvalitne aj bez toho aby som patril do nejakej skupiny, ktora mi nanuti svoje vytrete spravanie, obliekanie, nazory ... ? ? ? ... ale prosim ked chce mat niekto priamu hranu, nech ju ma
-
tomo.za
Light Star
hmm mne to pride rovnake ako s emakmi a tou ich umelou smutnostou... vsak ked niekto nepije tak nech si nepije koho to trapi, je to jeho vec... ale takito borci ze aha pozrite na mna ja nepijem ja som sXe... a este si nacmaram xka na ruky aby to bolo kazdemu jasne... no trapnostLeniv3c napísal:troska skusim namietat...sXe neni vyrazne okrem ruk teda tych X hands... clovek sa moze obliekat ako chce, nosit co chce, mas hocijaky uces... aj spravat sa ako chce...
1. kde mas napisane ze smutnost patri k emu?tomo.za napísal:hmm mne to pride rovnake ako s emakmi a tou ich umelou smutnostou... vsak ked niekto nepije tak nech si nepije koho to trapi, je to jeho vec... ale takito borci ze aha pozrite na mna ja nepijem ja som sXe... a este si nacmaram xka na ruky aby to bolo kazdemu jasne... no trapnost
2. kto vravi ze jedinec ktory sa riadi sXe si musi cmarat na ruky kktiny?
3. Mne prides trapny ty pretoze odsudzujes to comu zjavne nerozumies
nikto, lenže je to bohužiaľ tak, že drvivá vačšina má hore nosy a potrebuje to ukázať..hlavne v punkovej subkultúre, kde chcú ostatným punks ukázať, že sú len obeťou punkovej mody, ale sami sa dostanú do ďalšej..iba malé percento sa tým nemusí prezentovať, lenže tý sú strejdovia ako mysľou tak aj vekom a už sú úplne niekde inde ako 16 ročné deti, ktoré striktné sxe dodržujú tak pokým ích neopustí chlap/ženská a potom sa v pohode zo smútku spijú a celé ideály majú v riti..Kelko napísal:2. kto vravi ze jedinec ktory sa riadi sXe si musi cmarat na ruky kktiny?
-
pinacolada
Guru wannabe
-
mirak2
Hardcore addict
co som sa dnes nedozvedel.
pokec.sk foreverCO JE EMO NAOZAJ (part2) napísal:...ale vratim sa k podstate ema.. urcite velke percento z vas ani nepoculo o sXe (Streigh Eighe) .. znamena to ZIADNE CIGARETY, ALKOHOL, DROGY a vecsinou ani MäSO... sXe ma za ulohu aspon trosku povzniest ten svet k lepsiemu a humannejsiemu sposobu zitia na tejto planeete... a ked ani s tymto nesuhlasite so mnou.. tak ja uz vazne neviem..
ale o jedno vas vsetkych tuna poprosim ..
NECHAJTE EMO NA POKOJI A NEMONTUJTE SA DO TOHO POKIAL SI NEZISTITE CO TO NAOZAJ JE A NEBUDETE POZNAT SKUTOCNU PRAVDU LEBO KED NADAVATE NA NIECO CO ANI NEVIETE CO TO JE TAK TO JE UBOHE A JE MI Z TOHO ZLE!
-
dexter7007
Zablokovaný
-
Začiatok Konca
Professional
-
dexter7007
Zablokovaný
ja asi puknem ODSMIECHUZitePunkom napísal:Chlapi, už to našiel.. s emom je navždy amen..(no offense)
konecne niekto rozumny....steba daco budeLeniv3c napísal:no ja osobne si Xhand nerobim casto...iba dakedy... podla mojej teorie aj fixka kazi krv ... takze telo ma byt ,,ciste,,![]()
a m142 ma pravdu...je to tak... no a neviem ocj e na sXe trapne a tak isto aj na emo... emo by nebolo odveci je lifestyle pre ktory daky psychac si zacal rezat zili a nahodou bol emak... to je trapne nie emo style...a sXe ... sXe cloveka nerozoznas lebo sa podoba na punks typkov takze iba Xhandom sa dozvies ze je sXe ...