Nokia 6120

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

->slavo<- napísal:Hej mam jendu otazku moj kamarat ma 6120 a ,ked mu niekto vola normalne mu to povie telefon ako ked mu vola peter tak telefon povie 2x peter peter a potom zazvoni .
heeej take daco existuje a kde sa to da nastavit ? :oops:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

Kesoman napísal:heeej take daco existuje a kde sa to da nastavit ? :oops:
Menu-nastavenia-Nast.telef.-vseobecne-personalizacia-tony-ohlasit volajuceho-zapnute:-)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Kesoman napísal:Takze to bolo handsfree ktore bolo k mobilu ? Nemohol by si to uhrat na zarucny servis ? Ako si to zlomil ?
bola to original redukcia z shopu...myslim ze ju este mam ale blocek isto nie... zlomilo sa to pouzivanim, chara to bola strasna uz mam druhu, len treba vybrat staru :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mam maly/velky problem s 6120. neukazuje mi stav baterie. stale je full nabita. ked sa mi dnes vypla /vybita bateria/ a ja som ju zapol tak ukazovala stale ze plne nabita.
mam v4.21
neviete mi poradit co s tym?
pershing
Guru
Guru

skus updatnut na 5.11 mozno pomoze... :wink: ale na nokiach to je stale problem, napr taky VOX co som mal stale ukazoval presne baterku, ja to mam tak ze mi den ukazuje full, potom zmizne jedna palica, potom zrazu 3 a 1 ..
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

kachna napísal:mam maly/velky problem s 6120. neukazuje mi stav baterie. stale je full nabita. ked sa mi dnes vypla /vybita bateria/ a ja som ju zapol tak ukazovala stale ze plne nabita.
mam v4.21
neviete mi poradit co s tym?
Na Nokiach je to take tipicke ako uplne vsedne zalezitosti :) A to ti nehovorim ustipacne, sam mam Nokiu a uz ma tento problem nerozhadze.
alfo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alfo »

az take bezne to nie je... budes mat v niecom chybu :?

dik za K- :roll:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

no vobec to nieje beznee mam tiez nokiu a nikdy osm tento problem nemal aani na nijakom fore o symbianoch som sa stym, nestretol...asi ti tam bude spatit nejaka aplikacia
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

alfo napísal:az take bezne to nie je... budes mat v niecom chybu :?
Nokie maju fakt casto problemy s indikaciou bateriek, ci uz v S40 alebo S60. Skor ci neskor sa tento problem prejavuje... Je len na konkretnom modeli ci to bude po pol roku, ci po dvoch rokoch. Moje vsetky mobily boli Nokie a len na staruckej 6210 sa mi tento problem neobjavil :-)
pershing
Guru
Guru

mam soft na meranie spotreby, vola sa to "Nokia Energy Profiler" ked chces tak ti ho poslem..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no to by si mohol aj mne :-) ak to teda mera baterku lebo ja uz mam 2 take programi ale oni vlastne len prerobia graficky to co je v pohotovostnom rezime. Mam tiez 6120c a baterka heh no tak 2 3 dni drzi ale co sa tyka indikatora tak 1,5dna 100% a potom za pol dna padnu aj 3 palicky
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no takze takto:
chcem este oskusat inu baterku ci nahodou nieco v tomto nebude aj ked neviem. skusal som uplne resetnut fon trojhmatom a nic sa nestalo. chlapik z orange mi povedal ze vobec netusia co s tym ze ked tak len to hodit na reklamaciu
// inak tento fon je uplne na pi*u. stale mi mrznu aplikacie, napr mi nejde spustit fotak ani ten zakladny prehravac, popripade sa dostat do menu.. a musim uplne vypnut fon pomocou baterky
pershing
Guru
Guru

flash flash flash
a tu mate ten energy profiler
http://arc.tym.sk/persho/NEP10.sisx

//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2008, 15:33 )
ad, nejde mi pripojit na icq cez slicka, pristup. bod Tmobile Internet, napise ze initializing, preposle zopar kb a nic..
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

chlapci....chcel by som IKONKY na mobile dat do tej hornej listy,no nijak raz to neviem nastavit...ma to niekto ????

http://img402.imageshack.us/img402/1912 ... vo9jd9.jpg
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

---Aaron--- napísal:chlapci....chcel by som IKONKY na mobile dat do tej hornej listy,no nijak raz to neviem nastavit...ma to niekto ????

http://img402.imageshack.us/img402/1912 ... vo9jd9.jpg
tie ikony tam budes mat ak budes mat zapnuty pohotovosny rezim, ten zapnes v nastaveni - nastavenie telefonu - vseobecne - personalizacia - pohotovostny rezim a tam mas moznost si ho zapnut a vypnut a takisto aj menit ikony - skratky
sharky-no
King
King

Re: Nokia 6120

Príspevok od používateľa sharky-no »

mam problem s nastavenim internetu..
telefon je z orange. sestra mi ho darovala a ja som v tmobile..
cez web si poslem konfiguracnu sms na nastavenie netu, no pri jej instalacii si pyta odomna akysi "pin kod konfiguracnych nastaveni"
otazocka, je to nejaka default hodnota ak hej aka? (styri nuly to nie su) alebo to zakodili pomarance?

//tak som to zistil.. pin: 12345 :lol:
monitor2011
Amateur
Amateur

Re: Nokia 6120

Príspevok od používateľa monitor2011 »

ahojte, mam N 6120c a jak skusam tak skusam, ten konfiguracny pin 12345 mi to neberie, skusal som aj 123,1234,123456,0000 a nic, neviem kde je problem, poradite mi prosim ?
Napísať odpoveď