Puberta, Nevyspelost, nerozhodnost, Namyslenost....Clovek ked pride do istej fazy zivota zacne si vsimat aj insie veci ako face, prsia a zadok zenskej..(nevravim ze to nieje podstatne)
pokrytectvo ,namyslenost,detskost...
poviem vam,ze radsej by som zniesol do oci slova nenavidim ta ,ako ked niekto vyuzije a ma v pazi.... taketo pokrytectvo nenavidim vobec najviac...
hlupost, hlavne "zbrzdenost", absencia niektorych zakladnych moralnych barier ktore ja uznavam (napr. ze otvorene "riesi" dvoch subezne, aj ked po "porieseni" by mozno bola verna), prehnany egocentrizmus
z vonkajsich vlastnosti asi take veci ako prehnane licenie, oblecenie ala dievca z Kriznej.
rozoberanie niektorym tem na verejnosti, ktore by sa nemali - su nevhodne (napr. tema o hovnach, nadavky, sexualne narazky, ktore pocuje aj vodic elektricky )
Zazivam to kazdy den so spoluziackami, radsej nastupim do druheho vozna
Mna totalne odradi ked dievca nadava alebo fajci , plus ked je vela zmalovana (umela babika) a ako z bolo viackrat spomenute ked je oblecenie, ktore viac ukaze ako skryje a z psychickych : ak sa hra na velmi dolezitu a vsetko ju urazi a nic nie je sranda
jozinko napísal:Mna totalne odradi ked dievca nadava alebo fajci , plus ked je vela zmalovana (umela babika) a ako z bolo viackrat spomenute ked je oblecenie, ktore viac ukaze ako skryje a z psychickych : ak sa hra na velmi dolezitu a vsetko ju urazi a nic nie je sranda
welmy stebou suhlasim
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2008, 18:06 )
21rOBO21 napísal:welmy stebou suhlasim
a este ked w hlawe nic nema!!
erytrocyt: nie sme na pokeci, nepíš w namiesto v a podobne.
strasne ale strasne neznasam ked baba gadzuje (rozprava po sarissky) ako nejaky traktorista+kvalitny prefajceny,dedinsky,hruby hlas.ideal vkusu.aj ja si zagadzujem ked som s kamosmi a tak ale pred babami alebo pocas flirtovania tak to neeee
este ma vie odradit ked je dievca vyslovene hlupe.nehladam nejaku knihomolku ale stipka vseobecneho prehladu a inteligencie je nieco bez coho to nejde