minimalna rychlost
minimalna rychlost
vie mi niekto povedat aku rychlost po sieti potrebujem na priemernu pracu so vzdialenou pracovnou plochou, skusal som ethernet co je 100Mb s VNC viewer, a je to asi tak na hrane chcel by som kolegovi doma cez wifi robit admina bez toho, aby som musel byt s na jeho PC, a hlavne vtedy ked mam cas ja. dakujem
Tak pri tom 100 Mb to mas nejake pokazene 
Klasicka vzdialena plocha vo windows bezi v pohode na 1,5Mb down a 256 kb up. Neviem ako to ma optimalizovane VNC...
Inak tym v pohode myslim to, ze pri pisani textu nie je ziadne oneskorenie a bezi to v rezime 256 farieb. Ak je velka zmena farieb (prehodenie okna s tmavym pozadim za okno so svetlym pozadim), tak to chvilocku trva, ale pre mna to nie je nic neprijemne.
Klasicka vzdialena plocha vo windows bezi v pohode na 1,5Mb down a 256 kb up. Neviem ako to ma optimalizovane VNC...
Inak tym v pohode myslim to, ze pri pisani textu nie je ziadne oneskorenie a bezi to v rezime 256 farieb. Ak je velka zmena farieb (prehodenie okna s tmavym pozadim za okno so svetlym pozadim), tak to chvilocku trva, ale pre mna to nie je nic neprijemne.