minimalna rychlost

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

minimalna rychlost

Príspevok od používateľa mmv38 »

vie mi niekto povedat aku rychlost po sieti potrebujem na priemernu pracu so vzdialenou pracovnou plochou, skusal som ethernet co je 100Mb s VNC viewer, a je to asi tak na hrane chcel by som kolegovi doma cez wifi robit admina bez toho, aby som musel byt s na jeho PC, a hlavne vtedy ked mam cas ja. dakujem
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak pri tom 100 Mb to mas nejake pokazene :)
Klasicka vzdialena plocha vo windows bezi v pohode na 1,5Mb down a 256 kb up. Neviem ako to ma optimalizovane VNC...
Inak tym v pohode myslim to, ze pri pisani textu nie je ziadne oneskorenie a bezi to v rezime 256 farieb. Ak je velka zmena farieb (prehodenie okna s tmavym pozadim za okno so svetlym pozadim), tak to chvilocku trva, ale pre mna to nie je nic neprijemne.
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Pozeral si aj na bitrate, alebo sa len spoliehaš na to, že obraz nebol taký ako si zvyknutý PC keď za ním priamo sedíš ???? Obraz je preto horší a seká aby sa dal prenášať po "normálnom" užívateľskom pripojení na net.
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

dost casto musim pouzivat refresh screen, prenos je na LAN, admin PC je dost silny PC, sledovany PC je Microbox siemens, co je minimum, ale malo by to stacit, neviem
Napísať odpoveď