Deň má len 24 hodín
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Deň má len 24 hodín
čo by ste chceli stíhať ale nestíhate kôli tomu že den má len 24 hodín:
ísť do práce
po práci si zajazdiť na biku
ísť s kamarátmi na pivo
zahrať si nejakú hru na pc
neni toho veľa ale sakra vôbec sa to nedá stíhať prídem s práce o 16 tej.. dve hodky na biku a už som unavený a spať.. z troch vecí si musím vybrať vždy jednu
ísť do práce
po práci si zajazdiť na biku
ísť s kamarátmi na pivo
zahrať si nejakú hru na pc
neni toho veľa ale sakra vôbec sa to nedá stíhať prídem s práce o 16 tej.. dve hodky na biku a už som unavený a spať.. z troch vecí si musím vybrať vždy jednu
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
keby mal den viac hodin pricom pracovny cas by bol rovnako dlhy tak by som chcel este stihat kazdy den aspon hodinu a pol hrat na trubke (teraz stiham maximalne pol hodinu),viac sa venovat kresleniu,viac citat knihy,viac byt s kamaratmi..teraz ked brigadujem tak vidim ze mi cas vobec nevychadza..aaach stara dobra skola 
-
pinacolada
Guru wannabe
teda ty hovoris ze 8 hodin mozem robit co chcem.no lenze hodinu sa veziem po autobusoch do a z roboty,cca hodinu stravim jedenim,hodka - sprcha + hygiena vseobecne,dalsia hodka (minimalne) casove useky medzi jednotlivymi cinnostami,ktore ma nijak neobohatia...cize mi ostavaju 4 hodky cisteho casu na veci ktore mam a to je polovica z casu ktory som v praci.nic moc z mojho pohladu.a to chodim domov o 4tej..neviem si predstavit ze by som chodil tak ako pisal turtlak podomnou..to je na masluDejmiJohn napísal:Co tu zase stresujete ?!?
Den ma 24 hodin, z toho 1/3 makas, 1/3 spis a dalsiu 1/3 mozes vyuzit ako len chces
- o 18:30 pridem domov z prace (18:00 koncim v praci a o 18:16 mi ide bus)
- 30 minut mi trva sprcha + nejake jedlo
- cize od 19:00 mam cas pre seba
- o 19:30 sa stretnem s priatelkou (MHD)
- som vonku do cca 22:00
- o 23:30 idem spat a dalsi den sa znovu zacina
chcel by som byt viac s priatelkou a mat cas este na posilku a este by som uvital keby som mal cas byt aj na zlatych a este by mi tiez padlo vhod mat chvilu vylucne pre seba. len tak relaxovat pri hudbe. idealne by pre mna bolo keby mal den cca 30 hodin. to by mi celkom aj vyhovovalo. ked si niekto mysli, ze praca zaberie len 1/3 dna, tak sa moze v niektorych pripadoch mylit. su aj joby, kde sa pracuje od 9:00 do 18:00 a hodinova obedna prestavka nie je zahrnuta v pracovnom case (iba 2x15 minut).
- 30 minut mi trva sprcha + nejake jedlo
- cize od 19:00 mam cas pre seba
- o 19:30 sa stretnem s priatelkou (MHD)
- som vonku do cca 22:00
- o 23:30 idem spat a dalsi den sa znovu zacina
chcel by som byt viac s priatelkou a mat cas este na posilku a este by som uvital keby som mal cas byt aj na zlatych a este by mi tiez padlo vhod mat chvilu vylucne pre seba. len tak relaxovat pri hudbe. idealne by pre mna bolo keby mal den cca 30 hodin. to by mi celkom aj vyhovovalo. ked si niekto mysli, ze praca zaberie len 1/3 dna, tak sa moze v niektorych pripadoch mylit. su aj joby, kde sa pracuje od 9:00 do 18:00 a hodinova obedna prestavka nie je zahrnuta v pracovnom case (iba 2x15 minut).
-
Kibo
Hardcore addict
no neviem, ale ked je fajn pocasie, tak:
do 17.00 v robote a potom na vajnorske jazera trosku cvachtania s kolegovcami
nech nezeriem 18.30 alebo 19.00 som doma, cestou v aute daka muzicka a vegetik (ja relaxujem pri soferovani
) (ak sa teda nekupeme, tak cca do 17.30 v robote a okolo 18.00 doma)
daky mensi veget, telka, nieco pod zub pripadne
okolo 20.00 s kamosom do telocvicne, tam hodinku, hodinku a pol
o 22.00 cca som teda doma, daka hygiena a ponevieranie sa po byte a rozmyslanie co budem robit
22.30 bud NTB a net (alebo work ako by som mal teraz
) alebo telka
podla toho co, tak okolo polnoci az 2 rano idem spat a je to
do 17.00 v robote a potom na vajnorske jazera trosku cvachtania s kolegovcami
nech nezeriem 18.30 alebo 19.00 som doma, cestou v aute daka muzicka a vegetik (ja relaxujem pri soferovani
daky mensi veget, telka, nieco pod zub pripadne
okolo 20.00 s kamosom do telocvicne, tam hodinku, hodinku a pol
o 22.00 cca som teda doma, daka hygiena a ponevieranie sa po byte a rozmyslanie co budem robit
22.30 bud NTB a net (alebo work ako by som mal teraz
podla toho co, tak okolo polnoci az 2 rano idem spat a je to