Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

IMI napísal:este sa chcem spytat ma doma 250g visne s cim by sa to dalo zmiesat aby to malo dobru chut ?
Mäta, jablko, vanilka, čokoláda...
Nie som si istý banánom, škoricou a velice zajímavý by bol kardamón....Ale chute sú sakra individuálne :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

chcem sa opytat - ideme v piatok na chatu a asi budeme mat vodnu fajku, chceme kupit tak 10 uhlikov ak sa bude dat, bude stacit na 10 pouziti 50g tabaku?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

50g krabicka ti staci na cca 6 nalozeni korunky v zavislosti od toho ako nakladas - ci vela a nahusto alebo menej a prevzdusnene... ale tych 6 je priemer
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

mne to vydrzi na 15 a bohato nakladam
2Pacaveli
Addict
Addict

ok, ok, kupim pre istotu 100g tabaku a 10 uhlikov. dik.

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 23:20 )
este rychlo otazka do zajtra: v KE v dargove na poschodi maju tabaky, IMI mi pisal, ze 79 sk stoji 50g, ze je to Nakhla pokial dobre pamatam, ci ako sa to vola. na smokeshop.sk maju Nakhla 50G hociaky, ale 240 sk :o tak oplati sa z dargova? su tam dobre tabaky?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

ano oplati, vsade inde to maju neskutocne predrazene...idealne ceny su len v egypte a spol takze sa nicoho neboj nakhla je fajn :wink:
Maki
Darca
Darca

IMI napísal:mne to vydrzi na 15 a bohato nakladam
mas extremne malu korunku alebo co?... alebo take ze naplnit po okraj a trosku potlacit?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

meki nemam extremne malu korunku . o priemere 7cm ale nenakladam az po okraj
2Pacaveli
Addict
Addict

ok, dik, kupil som si 1x 50g ceresne a 1x 50g broskyne, ci co to je + 10ks uhlikov, 79 sk ci kolko... takze dik :wink:

//autoeditácia príspevku ( 17 Jul 2008, 16:04 )
ten tabak sme kupili sa mi zda, znacku AL WAHA, je to v pohode?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2Pacaveli napísal:ok, dik, kupil som si 1x 50g ceresne a 1x 50g broskyne, ci co to je + 10ks uhlikov, 79 sk ci kolko... takze dik :wink:

//autoeditácia príspevku ( 17 Jul 2008, 16:04 )
ten tabak sme kupili sa mi zda, znacku AL WAHA, je to v pohode?
AL WHALA je štandard. Nič si tým nepokazil. Určite lepšie, ako nejaký hnusný Sultan...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Ja neviem ludia, ale cisto matovy tabak je podla mna uplne najlepsi. Predtym ked som fajcil ovocny mix alebo melon, casto mi zostalo blbo na zaludok a moc mi to nechutilo, ale matu taham jak turec, plne pluca natiahnem a uplne skvely pocit a nic mi neni. No zaujimave... hehe
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Rastaman napísal:Ja neviem ludia, ale cisto matovy tabak je podla mna uplne najlepsi. Predtym ked som fajcil ovocny mix alebo melon, casto mi zostalo blbo na zaludok a moc mi to nechutilo, ale matu taham jak turec, plne pluca natiahnem a uplne skvely pocit a nic mi neni. No zaujimave... hehe
Záleží od značky. Ja som mal raz od Serbetli čistý mint a pálilo ma to ešte aj v päte!! To bol extrém a cítiť v šlauchu ju bolo ešte aj pri škorici. Ale iné značky by mohli byť teoreticky v pohodke. To isté som si kedysi myslel o pomaranči, mal som vždy len od Nakhly. Teraz mám Al-Fakher a chutí fakt skvele, ani na monitor nevidím :D
Všetko je to v receptúre. :)
Maki
Darca
Darca

ako pise jin... naloz plny kotol maty od serbetli a budes plakat.... mne stacilo ked niekto nalozil 3/4 maty od serbetli a fakt ze iba kusocek jablka myslim a to sa nedalo facit... a ked som zacal kamosom vraviet ze aka je mata super atd tak kukali na mna ako na debila lebo oni si raz nalozili na silvestra fakt ze len matu a kazdy len nadaval... ale ked im poviem ze to treba zmiesat... zrazu bez maty ani fajcit nechcu :D

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2008, 19:06 )
boha tam... akurat skusame kokosove uhlie a je to riadna karovina... 15 minut rozpalovania a prd z toho.... ach krestanske uhliky da best :D

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 1:04 )
ok, druhe kolo bolo po mojej intervencii ze zapalme 2 kocky o dost lepsie a dym vydrzal husty nehorazne dlho.... len to zapalovanie je fakt otras... kazdopadne kto ma trpezlivost mozem len odporucit
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:ako pise jin... naloz plny kotol maty od serbetli a budes plakat.... mne stacilo ked niekto nalozil 3/4 maty od serbetli a fakt ze iba kusocek jablka myslim a to sa nedalo facit... a ked som zacal kamosom vraviet ze aka je mata super atd tak kukali na mna ako na debila lebo oni si raz nalozili na silvestra fakt ze len matu a kazdy len nadaval... ale ked im poviem ze to treba zmiesat... zrazu bez maty ani fajcit nechcu :D

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2008, 19:06 )
boha tam... akurat skusame kokosove uhlie a je to riadna karovina... 15 minut rozpalovania a prd z toho.... ach krestanske uhliky da best :D

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 1:04 )
ok, druhe kolo bolo po mojej intervencii ze zapalme 2 kocky o dost lepsie a dym vydrzal husty nehorazne dlho.... len to zapalovanie je fakt otras... kazdopadne kto ma trpezlivost mozem len odporucit
maki a to kokosove uhlie si zapaloval na plyne alebo so žhavičom ?
Maki
Darca
Darca

na plyne... nic ine nebolo v dosahu, jedine sporak...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Wheeeekolko vas tu je. Ja mam fajku aj tabaky z Turecka, Serbetli sa volaju, asi kilo mam. Je to kvalita? Inak, vyzne skodi 45minut ako 20cigaret?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja mam teras tabaky serbetli, mam pepermint ten je uplne ze popi*i.. ale zase pomaranc je dost kentus, chuti to jak keby som zvakal pomarancovu kôru a aj slaby dym robi..

akurat zajtra ide kamaratka do tuniska.. vie dakto povedat kolko tabaku cca sa tam da zohnat za 1000 sk?
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

raz som mal fajku vodnu ale co ja viem......chutila super ako dobre aletak nic som ztoho nemal newiem..........newiem nejako ma to nechytilo
2Pacaveli
Addict
Addict

chcem sa opytat... cital som, ze tu niektori chodia do dargova kupovat tabaky, uhliky a pod. veci. hned ako vojdete, je tam vidno taku vodnu fajku, zlta, zelena, cervena, ci ake farby, ako kazdy inej farby je... je taka mensia, za 590 sk sa mi zda... je to len dekorativna? alebo normalna na fajcenie? chceli by sme si totiz kupit taku mensiu partia na opekacky, chaty, a pod. proste vselijake vylety :) tak ak ju niekto videl, alebo nieco, napiste mi, ci sa oplati kupit. dikes.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Jj, Pacaveli, je skutocna, kamaratka ju ma. Som bol kupit tam uhliky vcera. Mozme dat niekedy KE compton.Hojko.Hookah.Session :-D...

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 18:17 )
brainwirm napísal:ja mam teras tabaky serbetli, mam pepermint ten je uplne ze popi*i.. ale zase pomaranc je dost kentus, chuti to jak keby som zvakal pomarancovu kôru a aj slaby dym robi..

akurat zajtra ide kamaratka do tuniska.. vie dakto povedat kolko tabaku cca sa tam da zohnat za 1000 sk?
Kupil som 250g Serbetli za 3EUR v TUR... Takze za liter asi plny kufor cestovny :-D
Napísať odpoveď