Mäta, jablko, vanilka, čokoláda...IMI napísal:este sa chcem spytat ma doma 250g visne s cim by sa to dalo zmiesat aby to malo dobru chut ?
Nie som si istý banánom, škoricou a velice zajímavý by bol kardamón....Ale chute sú sakra individuálne
AL WHALA je štandard. Nič si tým nepokazil. Určite lepšie, ako nejaký hnusný Sultan...2Pacaveli napísal:ok, dik, kupil som si 1x 50g ceresne a 1x 50g broskyne, ci co to je + 10ks uhlikov, 79 sk ci kolko... takze dik
//autoeditácia príspevku ( 17 Jul 2008, 16:04 )
ten tabak sme kupili sa mi zda, znacku AL WAHA, je to v pohode?
Záleží od značky. Ja som mal raz od Serbetli čistý mint a pálilo ma to ešte aj v päte!! To bol extrém a cítiť v šlauchu ju bolo ešte aj pri škorici. Ale iné značky by mohli byť teoreticky v pohodke. To isté som si kedysi myslel o pomaranči, mal som vždy len od Nakhly. Teraz mám Al-Fakher a chutí fakt skvele, ani na monitor nevidímRastaman napísal:Ja neviem ludia, ale cisto matovy tabak je podla mna uplne najlepsi. Predtym ked som fajcil ovocny mix alebo melon, casto mi zostalo blbo na zaludok a moc mi to nechutilo, ale matu taham jak turec, plne pluca natiahnem a uplne skvely pocit a nic mi neni. No zaujimave... hehe
maki a to kokosove uhlie si zapaloval na plyne alebo so žhavičom ?Maki napísal:ako pise jin... naloz plny kotol maty od serbetli a budes plakat.... mne stacilo ked niekto nalozil 3/4 maty od serbetli a fakt ze iba kusocek jablka myslim a to sa nedalo facit... a ked som zacal kamosom vraviet ze aka je mata super atd tak kukali na mna ako na debila lebo oni si raz nalozili na silvestra fakt ze len matu a kazdy len nadaval... ale ked im poviem ze to treba zmiesat... zrazu bez maty ani fajcit nechcu
//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2008, 19:06 )
boha tam... akurat skusame kokosove uhlie a je to riadna karovina... 15 minut rozpalovania a prd z toho.... ach krestanske uhliky da best
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 1:04 )
ok, druhe kolo bolo po mojej intervencii ze zapalme 2 kocky o dost lepsie a dym vydrzal husty nehorazne dlho.... len to zapalovanie je fakt otras... kazdopadne kto ma trpezlivost mozem len odporucit
Kupil som 250g Serbetli za 3EUR v TUR... Takze za liter asi plny kufor cestovnybrainwirm napísal:ja mam teras tabaky serbetli, mam pepermint ten je uplne ze popi*i.. ale zase pomaranc je dost kentus, chuti to jak keby som zvakal pomarancovu kôru a aj slaby dym robi..
akurat zajtra ide kamaratka do tuniska.. vie dakto povedat kolko tabaku cca sa tam da zohnat za 1000 sk?