Tak STV uz coskoro (8.8.) spusti sportovy kanal Trojka. Ako to ale bude s jeho dostupnostou? Niekde som cital, ze Trojka bude vysielat len cez kablovku, je to pravda?
teraz ťa trošku vystihuje tvoj avatar ale dobre.Ano Trojku budu moct sledovat len ludia ktory majú satelitny prijem resp. kablovku od 8.8.čiže asi 60% obyvatelov.Aj v HD kvalite
Ja sa najviac tesim na komentatorov, lebo pochybujem, ze komentovanie OH zvladnu dvaja ci traja, kedze to bude takmer cely den. Preto je mozne, ze pridu nove komentatorske esa a dufam, ze to nebude taka katastrofa ako to byva.
OMG na co to je....ved ked na STV2 nieje daky sport tak tam bezia totalne kraviny povacsinou archivne "klenoty" stare 20r a STV1 tiez nic moc.....tak naco 3ka? tiez by ma zaujimalo ako to chcu financovat...sak to musi stat tazke love take daco....ci jednoducho zvysia koncesie ?
PAIN: Presne tu otazku som si polozil aj ja. Jednotka sa este ako tak da zniest niektore tie programy, na dvojke chodia uplne "vykopavky" tak naco trojka? Nejak tomu nerozumiem...
Ale viete koľko peňazí zarobí za tento kanál. Len si vezmime hokej, Košice - Bratislava. Už malo byť rozhodnuté pri tretom zápase a naraz Košice vyhrali. A išlo sa hrať k nám do Košíc. No zarobila televízia sledovaním a aj US STEEL Aréna za ďalšie vstupenky.
No nie je to pekný spôsob ako zarobiť?
US STEEL ARENA? take nepoznam....o ziskoch SA pomlcim, ale neviem ako to je s reklamami na stvcke, pokial viem maju byt nejako obmedzene..takze pochybujem zeto bolo nejak extra ziskove
mirak2 napísal:US STEEL ARENA? take nepoznam....o ziskoch SA pomlcim, ale neviem ako to je s reklamami na stvcke, pokial viem maju byt nejako obmedzene..takze pochybujem zeto bolo nejak extra ziskove
No tak aby si mohol spinkať tak Steel Aréna. Neozývaj sa lebo dochádza k hádkam.
Online napísal:Ale viete koľko peňazí zarobí za tento kanál. Len si vezmime hokej, Košice - Bratislava. Už malo byť rozhodnuté pri tretom zápase a naraz Košice vyhrali. A išlo sa hrať k nám do Košíc. No zarobila televízia sledovaním a aj US STEEL Aréna za ďalšie vstupenky.
No nie je to pekný spôsob ako zarobiť?
tazko uveritelne ze STVcka za poslednych 10r. aj daco zarobila...ved pred pár rokmi bola tak biedne na tom ze pozemky okolo budovi predavala. Uroven tejto televizie je velmi slabúcka na to ze je to státna TV ked sa porovna s Ceskou televiziou tak zaostava o 10rocie...to stv3 je totalne zbytocné, radsej nech ocistia vysielaci cas z STV2 o archivne vykopavky a reprizy ralacii co bezali den predtym na jednotke a daju tam viac toho sportu, to by malo byt asi lacnejsie riesenie podla mna. Nechapem co si od toho slubuju len dufam ze sa to neodrazi na koncesiach...nieze by to bolo extra drahe ale naco platit za taku chobotinu