Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Včera(teda v stredu) nás s priateľkou zastavili policajti.. Šiel som ju na motorke zaniesť domov.. Ukázal mi tú kok*tinu, čo s ňou furt mávajú, tak som dal blinker a zastavil na kraji cesty.. Keďže sa mi motorka štartuje lepšie za studena, ako za tepla, nechcel som ju vypnúť, ale ten trtko držal ruku na veste, kde mal pripravenú zbraň. A nechcel som mu vysvetľovať, čo je vo veci.. :roll: Tak som ju vypol, sadol som dolu, priateľka sedela na nej, chcel som si zaradiť rýchlosť, aby sa nepohla.. ale radšej som ju dal na stojan a obaja sme teda zosadli.. Potom si vypýtal samozrejme vodičský a ostatné papiere.. čo bolo v poriadku.. ako nezazlieval som mu to.. potom si skontroloval značku vrátil mi papiere a povedal nech mu ukážem lekárničku.. Tak som mu vybalil lekárničku a otvoril ju.. Na to zdravil nejakého staršieho chlapa na skútri, ktorý nemal prilbu.. čo ma totálne nasralo a skoro celú cestu som pi*úval a nervačil, čo to bolo za ko*ota.. :roll: s*urvený bastard.. :x Motorka mi našťastie naštartovala hneď na prvé nakopnutie.. Nič som mu nezalieval, veď predsa robil svoju prácu.. Ale ku*va nech ju robí tak, ako má.. ku mne sa správal, ako k debilovi a ešte si dovolí pozdraviť toho bezprilbatého z kur*ysyna.. (bola to moja prvá stopka policajtom.. nijak nás nepokutoval.. aspoň niečo.. :roll: )
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no prepána, tak nezastavil kamaráta, to je fakt novinka..ako keby si bol tým policajtom ty a ide okolo teba chlapík, s ktorým v piatok sedíš pri pive, tak ho zastavíš?nebuď smiešny
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Pokial sa venoval tebe, ako moze zastavit dalsieho ucastnika cestnej premavky? Ale to, ze nemal prilbu, sa neospravedlnuje, ale tak to vsade chodi, nielen na Slovensku :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Áno, no nedal by som mu pokutu, ale upozornil by som ho... :roll: keď svoju prácu robím, tak sa ju snažím predsa robiť poriadne.. :roll:
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

No vidis, tak to chodi, ja som minule videl mestskeho policajta na sluzobnom skutri bez prilby... :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Rovnako ako ked robis v obchode s textilom uje*es kamosovi textil ak potrebuje tak rovnako ked robis policajta tak nedas pokutu kamaratovi.Tak to vzdy bolo a aj b ude
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ZitePunkom napísal: Ale ku*va nech ju robí tak, ako má.. ku mne sa správal, ako k debilovi a ešte si dovolí pozdraviť toho bezprilbatého z kur*ysyna.. (bola to moja prvá stopka policajtom.. nijak nás nepokutoval.. aspoň niečo.. :roll: )
hm tak si dobry ko*ot ti poviem..kup si neaku poriadnu motorku co ti bude startovat aj za tepla..nazyvat nekoho sku*vysynom zato ze nemal prilbu je retardovane nemyslis ? inak by si to chapal kebyze mas neakeho kamarata policajta..jezis nejsi prvy ani posledny co maju nervy na nich..lepsie je byt kamarat nez nepriatel..heh dufam ze sa ti ten policajt ospravedlnin ze pozdravil svojho kamarata..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Mám kamaráta policajta.. a dokonca nie jedného.. :roll: jeden mi robil aj trénera a mal som s ním veľmi dobrý vzťah.. No, keď sme boli mimo tréningu, tak ma zastavil za jazdu na bicykli po chodníku a dal mi zápis.. Je to normálne.. prečo by si niekto nemal robiť robotu tak, ako má?.. :roll: A zobral som to oveľa lepšie, ako toto.. :roll: proste je to jeho práca.. Ale keď ju robí, nech ju robí poriadne.. :x

//edit: karma man: vyser si oko.. :)
MurphY
Professional
Professional

hmm to bol skvely kamarat potom ked ti dal zapis..vies kamaraty ozajsny si toto medzi sebou nebudu robit..chapem robit svoju pracu ale su priority ktore su pred tou pracou urcite vyssie...ale ked si precitas co si napisal tak si uvedomis co si napisal..
erino
Expert
Expert

Príspevok od používateľa erino »

mam nanich iba 4 slova: ALL COPS ARE BASTARDS
Začiatok Konca
Professional
Professional

Murphy, v pohode.. bol som nasratý.. :) Ide o to, že ak tú prácu nerobí poriadne, tak nech ide preč.. a nech ide robiť niečo, čo bude robiť poriadne.. Ja sa nehnevám na to, že ma zastavil, predsa je to jeho práca a má na to plné právo.. Okrem toho, keby mi dal pokutu, je to len pre mňa dobre, pretože viem, že mi niečo chýba a že to nie je na poriadku.. A ak by som aj robil policajta a videl by som kamaráta bez prilby, tak by som ho zastavil a povedal, čo mu za to horzí, pretože je to pre jeho dobro.. Pokutu by som mu však nedal, ale min. by som mu "pohrozil" ... Murphy, nechaj to tak :) asi to nemá zmysel.. Chápem, čo chceš povedať.. :) a ak si mi posielal karmu, tak sa nabudúce prosím aspoň podpíš. :)

//edit: tak sry, Murphy.. :) sekol som sa.. :wink: (s tou karmou)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ked som bol ja s kamaratom este davno na skode 120 stali sme vonku a prisli policajti ze vodicak obcianksy atd. nemal pri sebe a samozrejme nesoferoval stali sme len pri aute policajt smelo chytikl prednu kapotu a povedal pan vodic mate este teply motor a kamarat na to pan policajt ale motor jje vzadu tak som sa este nezasmial jak vtedy .. druhemu kamaratovi zobrali vodicak len za to ze preparkoval auto a mal trocha vypite heh
MurphY
Professional
Professional

ZitePunkom napísal:Murphy, v pohode.. bol som nasratý.. :) Ide o to, že ak tú prácu nerobí poriadne, tak nech ide preč.. a nech ide robiť niečo, čo bude robiť poriadne.. Ja sa nehnevám na to, že ma zastavil, predsa je to jeho práca a má na to plné právo.. Okrem toho, keby mi dal pokutu, je to len pre mňa dobre, pretože viem, že mi niečo chýba a že to nie je na poriadku.. A ak by som aj robil policajta a videl by som kamaráta bez prilby, tak by som ho zastavil a povedal, čo mu za to horzí, pretože je to pre jeho dobro.. Pokutu by som mu však nedal, ale min. by som mu "pohrozil" ... Murphy, nechaj to tak :) asi to nemá zmysel.. Chápem, čo chceš povedať.. :) a ak si mi posielal karmu, tak sa nabudúce prosím aspoň podpíš. :)

//edit: tak sry, Murphy.. :) sekol som sa.. :wink: (s tou karmou)
hej ale chcel som povedat ze moje priority je rodina kamarati a a zatim az praca.. a ked nekdo uprednostnuje pracu pred kamaratmi tak to urcite dobry kamarat neni..proste nektory policajti su taky ze ta budu len otravovat a buzerovat a strasit a nektory pohodaci skontroluju ahoj popraju ti neco vela km bez nehody a bla bla bla..ked ti da pokutu je to pre teba dobre ? hm neviem ci je to dobre..a urcite ten skutrista urcite vedel co by ho cakalo kebyze ho zastavia neznami policajti..

s karmou som sa ti nehral ani v tom zmysel nevidim..
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

no ja mam taky zazitok jazdim na skejte a posledne roky bol stale klud az teraz zacali chodit najskor mestky a teraz aj zeleny no a minule jazdime samy s kamosom na pomniku (kto je Z PO vie o co ide) a dojdu fizli a zacali take bludy ze dajte vam prejdem dosky a potom ze no daco ukazte a tak sme zacali ekcat prislo druhe auto a potom ma opytal jeden ze poznas tri spinave mena?...z toho som fakt nemohol:D on ze Rytmus, Aneš a Ego, a potom nam zasvietili na chvilu svetla (kedze uz bolo neskorsie) a nechali nas jazdit ale inac stale astale vyhadzuju aj si zapisuju mena ale pokutu este nikdy nikto nezaplatil a nic sa nestalo cize na to su asi kratki
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

sorry nečítal som vôbec celú temu takže ani neviem o čom tu kecáte...ale prečítal som si možnosti v hlasovaní....možnosť: robia si svoju prácu sa mi celkom pozdávala ale dal by som ešte jednu: robia si svoju prácu ale nie vždy tak ako by mali
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zaujmava uvaha o policii ako institucii.

Policie je v první řadě servisní organizace státu určená k represím na příkaz toho, kdo zrovna vládne. Ze své podstaty tak neslouží k řešení společenských problémů, ale pouze k jejich potlačování. Repertoár jejích činností spočívá zejména v potlačování, šikaně a zákazech, které ve svém důsledku postihují celou společnost. Příkladem může být současná snaha prosadit omezení svobody shromažďování, omezení svobody slova, kamerové systémy, biometrické pasy, fízlování a udavačství. Tak podle nás nevypadá svobodná společnost. Policie tak pro nás není garantem svobody, ale naopak spíše neustálým nebezpečím jejího omezení, podle toho, kdo se dostane k moci a jakým způsobem tuto represivní instituci využije.

pozicane z antifa.cz
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

pinacolada sry ale ten citat mi pripada rovnako sprosty ako Sticker Priamej Akcie ktory sa casto nachadza v MHD BA. (Vid Priloha)

Velmi casto sa na takychto nazoroch podielaju osoby nezasvatene do celeho systemu.
Taky predstavitel ci uz Praveho alebo Laveho extremu si neuvedomuje ze Policajt kona dobre pre obyvatela ... lebo on svojim (casto dementnym) prejavom robi len napriek. Preto na neho policajti reaguju tak ako reaguju a on si potom v hlave zbiera paranoidne myslienky ze je utlacany a obmedzovany.

Rovnako ako uz vyssie spominany Sticker Priama Akcia.
Nejaky robos alebo inac "vysoko" kvalifikovany pracovnik si mysli ze firma funguje sama od seba a on ju vybudoval a ze Sefovia su len bábky ktore zhrabnu prachy a uzivaju si zivota. Hej mozno 0,1% Firiem tak funguje ale zvysnych 99,9% by bez Vedenia davno skrachovalo alebo vobec nevzniklo. Tuzim po tom aby si to niekedy takyto "nariekac" raz vymenil zo sefom. :roll:
Prílohy
sefovia.jpg
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:pinacolada sry ale ten citat mi pripada rovnako sprosty ako Sticker Priamej Akcie ktory sa casto nachadza v MHD BA. (Vid Priloha)

Velmi casto sa na takychto nazoroch podielaju osoby nezasvatene do celeho systemu.
Taky predstavitel ci uz Praveho alebo Laveho extremu si neuvedomuje ze Policajt kona dobre pre obyvatela ... lebo on svojim (casto dementnym) prejavom robi len napriek. Preto na neho policajti reaguju tak ako reaguju a on si potom v hlave zbiera paranoidne myslienky ze je utlacany a obmedzovany.

Rovnako ako uz vyssie spominany Sticker Priama Akcia.
Nejaky robos alebo inac "vysoko" kvalifikovany pracovnik si mysli ze firma funguje sama od seba a on ju vybudoval a ze Sefovia su len bábky ktore zhrabnu prachy a uzivaju si zivota. Hej mozno 0,1% Firiem tak funguje ale zvysnych 99,9% by bez Vedenia davno skrachovalo alebo vobec nevzniklo. Tuzim po tom aby si to niekedy takyto "nariekac" raz vymenil zo sefom. :roll:
ale ved povedz co konkretne je na tej uvahe co som sem pastol sproste.jasne ze dopravna policia je nutna kvoli bezpecnosti nas vsetkych.tam islo skor o kritiku "umlcovacich" akcii,ktore nemali oporu v zakone a boli vyvolane politickymi rozhodnutiami.
k tomu robosovi a tovarni: povedal by som nieco,ale nezachadzajme daleko od temy
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pinacolada:
-kamerove systemy sa tu rozoberali a podla mnohych ludi sluzia na zvysenie bezpecnosti, prave vdaka nim odhaluju asocialov z antifa ako robia bordel na verejnych priestranstvach
-biometricke pasy - chrania teba, aby niekto nemohol len tak zneuzit tvoj pas, mne osobne vadi akurat snaha presadit identifikaciu iba podla biometrickych udajov, napriklad aby vymizla hotovost, atd.
-fizlovanie - wtf?
-udavacstvo - to kvitlo za socializmu, teraz ked niekto niekoho uda, tak sa okolnosti aspon presetruju
-sloboda slova - ta v CR existuje, u nas je trochu obmedzena, ale stale si mozes na verejnosti povedat co chces, pokial to podas spravne
-sloboda zhromazdovania - minimalne v Prahe existuje jedno namestie (Palackeho), kde je velka plocha a tam sa moze zhromazdovat kto chce a kedy chce a nemusi to nikomu ohlasovat

Bez policie by to tu bolo vsetko pekne v pi*i. Jedine, co ma pohorsilo bol nedavny pochod nacionalistov, pri ktorom kontrolovali akurat tak antifasistov, ktori boli okolo.
Ale skusim najst jedno video z pochodu neofasistov z Prahy, kde robili bordel aj antifasisti.
(tak to sa mi nepodarilo, ale islo tam o to, ze chalani z Noisebrothers tocili reportaz o pochode pri prilezitosti krystalovej noci, tam niekde na chodniku zacalo par antifasistov kopat do neonacistu a novinari okolo sa len prizerali a fotili, vtedy jeden z noisebrothers vbehol medzi antifasistov a zabranil vaznejsim zraneniam. Potom neskor sa bavil aj s neonacistami, ti tvrdili ze su v Prahe kvoli pamiatkam, ale nespoznali ani Narodne divadlo :D Potom sa este bavil s antifasistami a ti tusim tvrdili, ze sa neprisli bit ani robit neporiadok, no neskor jedneho z nich natocili ako pri beznom presune po meste len tak rozbil zadne sklo stojaceho auta...tam bolo vidiet, ze medzi antifasistami a fasistami nie su velke rozdieli, obe skupiny sa prisli do mesta iba pobit a vybit si nervozitu na majetku cudzich ludi)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pinacolada:
-kamerove systemy sa tu rozoberali a podla mnohych ludi sluzia na zvysenie bezpecnosti, prave vdaka nim odhaluju asocialov z antifa ako robia bordel na verejnych priestranstvach
suhlasim len nerozumiem preco si tam zdoraznil ze z antifa.asocial ej zakonite antifasista ? :roll:
-biometricke pasy - chrania teba, aby niekto nemohol len tak zneuzit tvoj pas, mne osobne vadi akurat snaha presadit identifikaciu iba podla biometrickych udajov, napriklad aby vymizla hotovost, atd.
tieto biometricke pasy su len zaciatok celeho procesu "znackovania" obcanov.a inak v tychto novych pasoch su uz aj RFID cipy.ked niekto nevie,co to je tak nech si pogoogli alebo pozrie zaver zeitgeist 3
-fizlovanie - wtf?
nerozumiem co tym mysleli
-udavacstvo - to kvitlo za socializmu, teraz ked niekto niekoho uda, tak sa okolnosti aspon presetruju
taktiez nestastne zvolene slovo
-sloboda slova - ta v CR existuje, u nas je trochu obmedzena, ale stale si mozes na verejnosti povedat co chces, pokial to podas spravne
no lenze dokedy to tak bude,to nevies
-sloboda zhromazdovania - minimalne v Prahe existuje jedno namestie (Palackeho), kde je velka plocha a tam sa moze zhromazdovat kto chce a kedy chce a nemusi to nikomu ohlasovat
ak ti staci na celom cesku a slovensku jedno namestie tak prosim.ja som skor za to aby ustava platila na celom uzemi
a pohorsilo bol nedavny pochod nacionalistov, pri ktorom kontrolovali akurat tak antifasistov, ktori boli okolo.
aspon vidno ze nackovia pardon nacionalisti a policia su castokrat jedna ruka
Ale skusim najst jedno video z pochodu neofasistov z Prahy, kde robili bordel aj antifasisti.
(tak to sa mi nepodarilo, ale islo tam o to, ze chalani z Noisebrothers tocili reportaz o pochode pri prilezitosti krystalovej noci, tam niekde na chodniku zacalo par antifasistov kopat do neonacistu a novinari okolo sa len prizerali a fotili, vtedy jeden z noisebrothers vbehol medzi antifasistov a zabranil vaznejsim zraneniam.
videl som to video.podla mna ten chalan nicomu nezabranil ale to je jedno
Potom neskor sa bavil aj s neonacistami, ti tvrdili ze su v Prahe kvoli pamiatkam, ale nespoznali ani Narodne divadlo :D Potom sa este bavil s antifasistami a ti tusim tvrdili, ze sa neprisli bit ani robit neporiadok, no neskor jedneho z nich natocili ako pri beznom presune po meste len tak rozbil zadne sklo stojaceho auta...tam bolo vidiet, ze medzi antifasistami a fasistami nie su velke rozdieli, obe skupiny sa prisli do mesta iba pobit a vybit si nervozitu na majetku cudzich ludi)
http://antifa.cz/26-mteorie-na-e-postoje.html odpovede na f.a.q. ohladom antifasizmu.najdes tam preco antifasisti siahaju po nasili ale aj ine celkom zaujmave nazory
Napísať odpoveď