pomoc s notebookom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
skiny1313
Novice
Novice

pomoc s notebookom

Príspevok od používateľa skiny1313 »

zdravim vas potreboval by som poradit mam stary notebook je na anom win 95,ale moja segra ho kedysi zaheslovala :lol: a zabudla heslo,potreboval by som sa nejako dostat do biosu a preinstalovat win,newie mi nekdo pomoct???
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc s notebookom

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

skiny1313 napísal:zdravim vas potreboval by som poradit mam stary notebook je na anom win 95,ale moja segra ho kedysi zaheslovala :lol: a zabudla heslo,potreboval by som sa nejako dostat do biosu a preinstalovat win,newie mi nekdo pomoct???
to mas zaheslovany bios ci win?
skiny1313
Novice
Novice

re

no win..a preto sa mi neda dostat do biosu,nemozem sformatovat disk,cize ani nainstalovat novy win
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: re

skiny1313 napísal:no win..a preto sa mi neda dostat do biosu,nemozem sformatovat disk,cize ani nainstalovat novy win
jako mozes mat zaheslovanu 95, vsak tam das storno a si vo wine a co ma spolocny zaheslovany win s biosom ked mas zaheslovany win tak sa mozes dostat do biosu to s tym nic nesuvisi :roll:
skiny1313
Novice
Novice

re

chapes?zapnem tu rachotinu a nacitaju sa tie ko*ot ako normal a skoci tam ko*ot ze password :lol:,a potom sa neda pohnut dalej,nemozem si dat ani boot menu ani popup menu nic :lol: ,to je cely moj problem
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak poviem ze mas zaheslovany systtem pred startom winu
s tym nenarobis nic ked to heslo nevies jedine resetnut bios
skiny1313
Novice
Novice

re

no a poradil by si mi ako?lebo notebookom sa vobec nerozumiem a este takymto starym
Adonisx
Light Expert
Light Expert

Pavilion dv6899ec

Príspevok od používateľa Adonisx »

cafko....kupil som si HP Pavilion dv6899ec a mam na nom vistu...lenze ja si tam chcem dat XP a nedali mi k tomu ziadne ovladace ani cd proste nic dalo by sa to nejak spravit alebo sa musim zmierit s vistou.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

skiny1313: musis ho rozobrat a na chvilu vybrat baterku z maticnej dosky, to sposobi restartovanie biosu
Adonisx: riesilo to tu uz par ludi a ovladace na xp s velkou pravdepodobnostou nezozenies. Nedaj na reci a skus sa s Vistou zblizit, nebudes lutovat. Netvrdim, ze je to dokonaly system, ale je urcite lepsi ako XP.
skiny1313
Novice
Novice

re

GothaR: ok dik zajtra to vyskusam dufam ze to bude fachcit,a ozaj potom nemusim preinstalovavat win ze?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: re

skiny1313 napísal:GothaR: ok dik zajtra to vyskusam dufam ze to bude fachcit,a ozaj potom nemusim preinstalovavat win ze?
Ak nebude zaheslovany alebo budes vediet heslo, tak nie ;)
skiny1313
Novice
Novice

GothaR: no sak to je natom na ko*ot ze ja to heslo newem
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

na biosi su aj univerzalne hesla .... uz len typ biosu a da sa to vyriesit :]
Adonisx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Adonisx »

Adonisx: riesilo to tu uz par ludi a ovladace na xp s velkou pravdepodobnostou nezozenies. Nedaj na reci a skus sa s Vistou zblizit, nebudes lutovat. Netvrdim, ze je to dokonaly system, ale je urcite lepsi ako XP.[/quote]hmm ale mne osobne sa vysta nepaci...neviem s nou robit a ani nemam zaujem..pre niekoho je mozno dobra ael klasika windovs xp..preco vlastne neyistuju ovladace ako je to mozne ved widovs XP tak lahko nezmizne!
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

V com je pri beznom pouziti Vista ina ako XP? Ked ti tam namontovali vistu tak ju tam maj, ostatne na XP uz sa notebookove ovladace takmer nerobia takze asi mas smolu lebo aj keby si tam XP nejako nahodil tak nemal by si ovladace
Gothar
Moderátor
Moderátor

Adonisx: ok, tak bud 30 rokov na jednom systeme
Sheep: celkovo mi pri beznom pouzivani pride prijemnejsia, hodnotim po niekolkych mesiacoch na viste a rokoch na XP, takze svoj nazor povazujem za objektivny
Najlepsie je to rychle vyhladavanie v nainstalovanych programoch v ponuke start a potom rozne drobnosti ako ukazovanie rychlosti kopirovania a ovladanie hlasitosti pre jednotlive aplikacie, sidebar, atd.
Sheep
Addict
Addict

Je vo viste hafo novych veci ale v beznom pouziti sa aspon pre mna toho vela nezmenilo(sidebar vypnuty, aero vypnute, klasicky vzhlad, dizajn start menu - klasicky), vistu mam od februara 2007.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:Je vo viste hafo novych veci ale v beznom pouziti sa aspon pre mna toho vela nezmenilo(sidebar vypnuty, aero vypnute, klasicky vzhlad, dizajn start menu - klasicky), vistu mam od februara 2007.
A preco to vypinas? Sidebar je jedna z najuzitocnejsich veci a start menu tiez. Aero este chapem, ale mne nevadi. Klasicky vzhlad je vsak vynimocne hnusny :D
No vravim ti, zapni si nove start menu a zvykni si spustat programy hladanim, je to neuveritelne navykove, ked sa nemusis preklikavat 3ma stlcami nainstalovanych programov, ale staci napisat nazov programu...
Sheep
Addict
Addict

To start menu mam prevzate este s 98 a tak som to mal aj na XP cely cas, Aero je sice pekne ale stale sa najde dost programov co niesu nato stavane a potom vidiet daktore interface bugy, ale to neva o ten vzhlad mi nejde a sidebar som taktiez nevyuzil, skor ak vies o niecom takom co obcas vidno na macoch ze hore v strede je taka mala lista s odkazmi len na win by som to chcel tak to by som si pridal do visty

inak to mam takto nastavene a nemam problem :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

MacOS-like sidebar - Objectdock http://www.stardock.com/products/objectdock/
Napísať odpoveď