pomoc s notebookom
pomoc s notebookom
zdravim vas potreboval by som poradit mam stary notebook je na anom win 95,ale moja segra ho kedysi zaheslovala
a zabudla heslo,potreboval by som sa nejako dostat do biosu a preinstalovat win,newie mi nekdo pomoct???
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc s notebookom
to mas zaheslovany bios ci win?skiny1313 napísal:zdravim vas potreboval by som poradit mam stary notebook je na anom win 95,ale moja segra ho kedysi zaheslovalaa zabudla heslo,potreboval by som sa nejako dostat do biosu a preinstalovat win,newie mi nekdo pomoct???
-
Cyrus666
Light Professional
Re: re
jako mozes mat zaheslovanu 95, vsak tam das storno a si vo wine a co ma spolocny zaheslovany win s biosom ked mas zaheslovany win tak sa mozes dostat do biosu to s tym nic nesuvisiskiny1313 napísal:no win..a preto sa mi neda dostat do biosu,nemozem sformatovat disk,cize ani nainstalovat novy win
Pavilion dv6899ec
cafko....kupil som si HP Pavilion dv6899ec a mam na nom vistu...lenze ja si tam chcem dat XP a nedali mi k tomu ziadne ovladace ani cd proste nic dalo by sa to nejak spravit alebo sa musim zmierit s vistou.
skiny1313: musis ho rozobrat a na chvilu vybrat baterku z maticnej dosky, to sposobi restartovanie biosu
Adonisx: riesilo to tu uz par ludi a ovladace na xp s velkou pravdepodobnostou nezozenies. Nedaj na reci a skus sa s Vistou zblizit, nebudes lutovat. Netvrdim, ze je to dokonaly system, ale je urcite lepsi ako XP.
Adonisx: riesilo to tu uz par ludi a ovladace na xp s velkou pravdepodobnostou nezozenies. Nedaj na reci a skus sa s Vistou zblizit, nebudes lutovat. Netvrdim, ze je to dokonaly system, ale je urcite lepsi ako XP.
Adonisx: riesilo to tu uz par ludi a ovladace na xp s velkou pravdepodobnostou nezozenies. Nedaj na reci a skus sa s Vistou zblizit, nebudes lutovat. Netvrdim, ze je to dokonaly system, ale je urcite lepsi ako XP.[/quote]hmm ale mne osobne sa vysta nepaci...neviem s nou robit a ani nemam zaujem..pre niekoho je mozno dobra ael klasika windovs xp..preco vlastne neyistuju ovladace ako je to mozne ved widovs XP tak lahko nezmizne!
Adonisx: ok, tak bud 30 rokov na jednom systeme
Sheep: celkovo mi pri beznom pouzivani pride prijemnejsia, hodnotim po niekolkych mesiacoch na viste a rokoch na XP, takze svoj nazor povazujem za objektivny
Najlepsie je to rychle vyhladavanie v nainstalovanych programoch v ponuke start a potom rozne drobnosti ako ukazovanie rychlosti kopirovania a ovladanie hlasitosti pre jednotlive aplikacie, sidebar, atd.
Sheep: celkovo mi pri beznom pouzivani pride prijemnejsia, hodnotim po niekolkych mesiacoch na viste a rokoch na XP, takze svoj nazor povazujem za objektivny
Najlepsie je to rychle vyhladavanie v nainstalovanych programoch v ponuke start a potom rozne drobnosti ako ukazovanie rychlosti kopirovania a ovladanie hlasitosti pre jednotlive aplikacie, sidebar, atd.
A preco to vypinas? Sidebar je jedna z najuzitocnejsich veci a start menu tiez. Aero este chapem, ale mne nevadi. Klasicky vzhlad je vsak vynimocne hnusnySheep napísal:Je vo viste hafo novych veci ale v beznom pouziti sa aspon pre mna toho vela nezmenilo(sidebar vypnuty, aero vypnute, klasicky vzhlad, dizajn start menu - klasicky), vistu mam od februara 2007.
No vravim ti, zapni si nove start menu a zvykni si spustat programy hladanim, je to neuveritelne navykove, ked sa nemusis preklikavat 3ma stlcami nainstalovanych programov, ale staci napisat nazov programu...
To start menu mam prevzate este s 98 a tak som to mal aj na XP cely cas, Aero je sice pekne ale stale sa najde dost programov co niesu nato stavane a potom vidiet daktore interface bugy, ale to neva o ten vzhlad mi nejde a sidebar som taktiez nevyuzil, skor ak vies o niecom takom co obcas vidno na macoch ze hore v strede je taka mala lista s odkazmi len na win by som to chcel tak to by som si pridal do visty
inak to mam takto nastavene a nemam problem
inak to mam takto nastavene a nemam problem
-
t0m4s3
Admin
MacOS-like sidebar - Objectdock http://www.stardock.com/products/objectdock/