EURO 2008
-
ledenaster
Medium Professional
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mne osobne sa ti rusi dvakrat nepozdavali. viaceri (aj komentator primy to trefne poznamenal, ked komentoval pohyb arshavina v 120. min. zapasu s holandskom: "beha akoby nebola 120. -ta ale 1. minuta") sme si vsimli, ze ten pohyb za moc nestal. pravdepodobne to prehnali s oslavou do semifinale. ten pohyb tam proste chybal. kto vo futbale nebeha- ten nehra a nevyhra.
dnes to bude o niecom inom
.
dnes to bude o niecom inom
No skoda, nemci to nevyhrali, je mi luto ze nebolo odpiskane vsetko co malo byt a co nemalo byt tak bolo, ale taky je futbal.
Spanieli mali viacej prilezitosti vsietit gol, ale u mna je stale to ale, co ak by na zaciatku odpiskal tu penaltu, mohol to byt celkom iny zapas.
//Hokej tento rok sme nevyhrali v BA, teraz toto, no aspon Toulouse sa stal majstrom v Rugby ked uz nic
Spanieli mali viacej prilezitosti vsietit gol, ale u mna je stale to ale, co ak by na zaciatku odpiskal tu penaltu, mohol to byt celkom iny zapas.
//Hokej tento rok sme nevyhrali v BA, teraz toto, no aspon Toulouse sa stal majstrom v Rugby ked uz nic
jooooooooo
proste super.... finale bol dobry zapas, a som rad ze skoncil ako skoncil, spanieli si to zasluzili, aj ked boli chvilky ked boli nemci na koni, no Torres predviedol ze ma zabijacky instinkt, skoda ze iba 1:0.... a nehnevajte sa na mna, ale tomu rozhodcovi by som za prvy polcas ruky obsekal, tak blbo som videl piskat naposledy asi Ursa Meiera pred 3 rokmi....
ale kazdopadne Viva Espanola......
ale kazdopadne Viva Espanola......
Konecne sa Spanielom podarilo zlomit to ich prkliatie na vrcholovych sampionatoch a nieco vyhrali. Terez im uz len staci zvitazit na MS aby sa zaradili do katoegorie vitazov a kedze po Aragonesovi ma nastupit Vincente Del Bosque ktory dokazal hrat z Madridom ten nadherny futbal, tak verim, ze budu hrat este lepsie a budu mat aj na dalsie vitazstva.
A najlepsi hraci turnaja
http://www.eurofotbal.cz/clanky/nejleps ... avi-57929/
myslm si, ze vsetci su tam opravnene.
A najlepsi hraci turnaja
http://www.eurofotbal.cz/clanky/nejleps ... avi-57929/
myslm si, ze vsetci su tam opravnene.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
wesley17, fernando je najstriedanejsi hrac v esp reprezentacii v ere toho matuzalema
. teda kto by neocakaval jeho vystriedanie by bol maximalne naivny, alebo nevie nic o esp repre.
este jedna perla: vie dat gol vtedy ked to je nutne.
ME do 16 (2001)
finale: ESP-FRA 1:0 torres
ME do 19 (2002)
finale: ESP-GER 1:0 torres
ME (2008)
este jedna perla: vie dat gol vtedy ked to je nutne.
ME do 16 (2001)
finale: ESP-FRA 1:0 torres
ME do 19 (2002)
ME (2008)