velká škoda, že Amarok z Linuxu nie je aj pod woknami. zatial najlepší prehrávač, aký som videl vraj sa robí Amarok2, ktorý by mal ísť aj pod widlami. už sa teším
D34Dlife napísal:ja pocuvam cez Aimp a som s nim spokojny
AIMP 2 the best .................
hudba : AIMP 2 ...... dobra ovladatelnost ........ ruska viroba ........... da sa skryt do tray ............ wela pluginov ........ nela skinou (aj ked na winamp nema) ......... a zere VELMI malo RAM ....... splupraciu s klavesami na ovladanie zvuku na klavesnici ......... obsahuje editor tagou a dalsie utiliti ....... celkom dobre vizualizacie ........... daju sa nastavit akekolvek klavesove skratki ............ akurat na radio treba stahnut plugin ........ podla mna ma vsetki funkcie WInAmp + zere omnoho menej RAM + este nejake mensie vihody ..... a je to freeware
Video : VLC media player ........ zere malo RAM a prehra cokolvek .... ale ma blbi skin radsej pouzivama KMplayer : prehra uplne vsetko a tiez zerem nalo RAM
XtremeQTXX: Teraz mi bezi WinAmp asi dve hodiny a zerie 6,5MB, co sa mi nezda vobec vela, aj keby zral 20MB ci 30MB, tak je to stale neporovnatelne s tymi ostatnymi hlupostami, ktore maju ludia pospustane na pozadi. To co si opisal ma WinAmp, teda neviem ako je to s tymi klavesovymi skratkami. Skiny nepotrebujem, predsa ho mam v trayi a sluzi na to, aby mi prehraval hudbu.
Hojko: moje slova, zakladne skiny co su k winampu su pekne a aj tak mi je to jedno, jednoducho si pustim playlist, winamp stiahnem do tray a viac si ho nevsimam...
nj.. WinAmp obsahuje uplne vsetko co napisal... az na tu rusku vyrobu.. skinov ma tiez plnu rit... dokonca si mozete urobit skin aj sami...
tiez sa da schovat do tray
a taktiez ma aj klavesove skratky.. hotkeys
hojko napísal:XtremeQTXX: Teraz mi bezi WinAmp asi dve hodiny a zerie 6,5MB, co sa mi nezda vobec vela, aj keby zral 20MB ci 30MB, tak je to stale neporovnatelne s tymi ostatnymi hlupostami, ktore maju ludia pospustane na pozadi. To co si opisal ma WinAmp, teda neviem ako je to s tymi klavesovymi skratkami. Skiny nepotrebujem, predsa ho mam v trayi a sluzi na to, aby mi prehraval hudbu.
aky mas winamp ?? 3 ci 5 ?? lebo ja som mal daku 5 co zrala cez 50 MB a Aimp zere max 4 MB skineditor ma i AIMP, a k AIMP je navice konvertor a tag editor ............. ako oproti WinAmp ma jedinu vihodu ze zere menej RAM .......... ale zvikol som si uz na neho
hojko napísal:Na tom nezalezi, nemyslim si, ze medzi free a pro verziou bude rozdiel vo vyuziti pamate a podobne...
asi nebude mas prawdu ............. ale powedal som uz v prwom prispevku ze AIMP = WinAmp co zere menej RAM .............. aj ked tie 2 MB su zanedbatelne
v AIMP je integrovana cestina ........ a ripovat CD sa da tiez ......... ako som sa docital WinAmp iba ked mate PRO verziu ktore neni free , AIMP ma aj konvertor formatou a nahravac zvuku + vraj trochu lepsie nastavenie zvuku
Free a PRO verzia WinAmp-u je skoro totozna len ma odomknute vsetky funkcie ... cize vyuzivaju rovnake mnozstvo pamate.
Ripovat sa da aj vo Free verzii ale nizsou rychlostou.