Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Storm Keeper napísal:napriklad ja som presiel z ofiku na neofik a nie kvoli peniazom, ale vidina ceskeho RP servera na ktorom su sice bugy a pod, ALE na to aby sa tam clovek dostal treba vynalozit usilie, teda tam niesu deti a hlavne je to Roleplaying server, teda je to uplne nieco ine ako normalne WoW a to sa mi na tom páči :)
ale ved RP servery mas aj na ofiku, akurat som trochu nepochopil o com je RP, su tam nejake specialne pravidla alebo jako to je?
Grond napísal:beta je otvorena , blizzard zacal posielat tusim kody
tu je patchnotes
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=10360.0
ako po tomto warr neda nic spravia z neho uplnu nulu,ved warr nebol az taky overpowered , dost ma to nasralo :x
do bety sa moze kazdy z ofiku zapojit tiez ale pocas tej doby testovania nemas konto v technickej zaruke :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

Sheep napísal:do bety sa moze kazdy z ofiku zapojit tiez ale pocas tej doby testovania nemas konto v technickej zaruke :D
tam je ten rozdiel ze musis hrat za svoju postavu ako keby zijes ty v tej dobe alebo lepsie povedane ako ked hras divadlo, hrat RP na ofiku je tazke lebo na to treba perfektnu anglictinu a ked si to zahras s cechmi je to lepsie
Sheep
Addict
Addict

aha takze tak to je, ale ked napr. hras za zensku a si chlap, tak sa musis aj spravat jako zenska? :D , alebo naopak
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Jop, proste musis hrta svoju postavu a spravat sa ako ona. Ak je RolePlay vo WoW taky isty ako v lienage 2. Nemozes si lolovat p osvete alebo stfuovat, tvoja postava to nepozna. Proste hras postavu, ktora zije v tej dobe a v tom prostredi
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Sheep napísal:aha takze tak to je, ale ked napr. hras za zensku a si chlap, tak sa musis aj spravat jako zenska? :D , alebo naopak
ano, a nie len to, kazdy RP server ma system svojho kralovstva, musis ho respektovat, ak nieco ukradnes, general armady stormwindu moze vyhlasit odmenu za tvoju hlavu a zakazat ti pristup do SW, ak ta niekto najde a ohlasi to a potom ta najde armada mozu ta dat do basy :D
Sheep
Addict
Addict

A jak mozem daco ukradnut? :D ked ma daju do basy tak normalne budem nejaku dobu stale lognuty v base? :D Ten RP bude skor o texte a emotach ale asi sa tam musi dost pracne expit. Ale ta ak na RP serveri hraje hrac ktory ma postavu opacneho pohlavia ako je on tak klobuk dolu :D .
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

No mam takuto otazocku, da sa wowko spustit na linuxe ? ak hej na akom ?
Doma mam win xp, ale ked hra bracha tak win stale dako poj*be, a kazdy mesiac davat format sa mi uz fakt nechce ...
cize by som chcel dat normal win xp ( pod heslo ) a linux kde by bolo len wowko, len si niesom isty ci je wowko aj pre linux, alebo ci sa da dako spustit :?
Sheep
Addict
Addict

Lord PROXI napísal:No mam takuto otazocku, da sa wowko spustit na linuxe ? ak hej na akom ?
Doma mam win xp, ale ked hra bracha tak win stale dako poj*be, a kazdy mesiac davat format sa mi uz fakt nechce ...
cize by som chcel dat normal win xp ( pod heslo ) a linux kde by bolo len wowko, len si niesom isty ci je wowko aj pre linux, alebo ci sa da dako spustit :?
na nejakom wow webe davno som cital clanok kde sa to manikovi podarilo spustit, cize mozne to je asi cez wine emulator ale viac skus v linux teme tam su nato borci
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Lord PROXI napísal:No mam takuto otazocku, da sa wowko spustit na linuxe ? ak hej na akom ?
Su nejake navody... http://www.blizzplanet.com/content/459/ http://www.wowwiki.com/Linux/Wine a tema na hojku http://www.hojko.com/wow-na-linux-problem-t94346.html
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Skusal som to ale zatial - EPIC FAIL :D
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

je to jednocuche predsa ..

odporucam to skusit cez Cedegu..
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

ale to cez nu musis nainstalovat nie ? :oops:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ludia co mate Tcom internet a hrate wow na ofiku, ide vam to? me sa to zas serie, lognem sa dnu mam 13 000 latency a hned ma vyhodi....sku*veny Tcom zas daco dokakal :evil:
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

som v wow lama teraz iba zecinam a dneska rano mi hodilo patch 2.4.3 tak som ho tam dal a teraz mi nejde ziadni server neviete co stim ? dik
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Musis prepisat realmlist :)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

zese az taka lama niesom ten som prepisal
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Gajdy napísal:som v wow lama teraz iba zecinam a dneska rano mi hodilo patch 2.4.3 tak som ho tam dal a teraz mi nejde ziadni server neviete co stim ? dik
neviem jak je to teraz z patchmi na free dlhsie som nehral ale pravdepodobne este (asi) vacsina serverov ide na nizsom patchi
Gajdy
Medium Star
Medium Star

jj je to asi tak potreboval by som vediet ako ho odinstalujem
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Gajdy napísal:jj je to asi tak potreboval by som vediet ako ho odinstalujem
myslim ze sa to dalo tak ze zmazes exe subor a das repair to by ti to malo da na verziu 2.0 a odtial musis patchovat ale mne to nie vzdy vyslo takze ja som to vacsinou instaloval cele od znova
Gajdy
Medium Star
Medium Star

mozem vyskusat ak to nepojde tak musim cele ci iba BC

ide to len ako to mam zapnut aby nezacalo stahovat aktualizacie?
Napísať odpoveď