Storm Keeper napísal:napriklad ja som presiel z ofiku na neofik a nie kvoli peniazom, ale vidina ceskeho RP servera na ktorom su sice bugy a pod, ALE na to aby sa tam clovek dostal treba vynalozit usilie, teda tam niesu deti a hlavne je to Roleplaying server, teda je to uplne nieco ine ako normalne WoW a to sa mi na tom páči
ale ved RP servery mas aj na ofiku, akurat som trochu nepochopil o com je RP, su tam nejake specialne pravidla alebo jako to je?
Grond napísal:beta je otvorena , blizzard zacal posielat tusim kody
tu je patchnotes http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=10360.0
ako po tomto warr neda nic spravia z neho uplnu nulu,ved warr nebol az taky overpowered , dost ma to nasralo
do bety sa moze kazdy z ofiku zapojit tiez ale pocas tej doby testovania nemas konto v technickej zaruke
Sheep napísal:do bety sa moze kazdy z ofiku zapojit tiez ale pocas tej doby testovania nemas konto v technickej zaruke
tam je ten rozdiel ze musis hrat za svoju postavu ako keby zijes ty v tej dobe alebo lepsie povedane ako ked hras divadlo, hrat RP na ofiku je tazke lebo na to treba perfektnu anglictinu a ked si to zahras s cechmi je to lepsie
Jop, proste musis hrta svoju postavu a spravat sa ako ona. Ak je RolePlay vo WoW taky isty ako v lienage 2. Nemozes si lolovat p osvete alebo stfuovat, tvoja postava to nepozna. Proste hras postavu, ktora zije v tej dobe a v tom prostredi
Sheep napísal:aha takze tak to je, ale ked napr. hras za zensku a si chlap, tak sa musis aj spravat jako zenska? , alebo naopak
ano, a nie len to, kazdy RP server ma system svojho kralovstva, musis ho respektovat, ak nieco ukradnes, general armady stormwindu moze vyhlasit odmenu za tvoju hlavu a zakazat ti pristup do SW, ak ta niekto najde a ohlasi to a potom ta najde armada mozu ta dat do basy
A jak mozem daco ukradnut? ked ma daju do basy tak normalne budem nejaku dobu stale lognuty v base? Ten RP bude skor o texte a emotach ale asi sa tam musi dost pracne expit. Ale ta ak na RP serveri hraje hrac ktory ma postavu opacneho pohlavia ako je on tak klobuk dolu .
No mam takuto otazocku, da sa wowko spustit na linuxe ? ak hej na akom ?
Doma mam win xp, ale ked hra bracha tak win stale dako poj*be, a kazdy mesiac davat format sa mi uz fakt nechce ...
cize by som chcel dat normal win xp ( pod heslo ) a linux kde by bolo len wowko, len si niesom isty ci je wowko aj pre linux, alebo ci sa da dako spustit
Lord PROXI napísal:No mam takuto otazocku, da sa wowko spustit na linuxe ? ak hej na akom ?
Doma mam win xp, ale ked hra bracha tak win stale dako poj*be, a kazdy mesiac davat format sa mi uz fakt nechce ...
cize by som chcel dat normal win xp ( pod heslo ) a linux kde by bolo len wowko, len si niesom isty ci je wowko aj pre linux, alebo ci sa da dako spustit
na nejakom wow webe davno som cital clanok kde sa to manikovi podarilo spustit, cize mozne to je asi cez wine emulator ale viac skus v linux teme tam su nato borci
Lord PROXI napísal:No mam takuto otazocku, da sa wowko spustit na linuxe ? ak hej na akom ?
ludia co mate Tcom internet a hrate wow na ofiku, ide vam to? me sa to zas serie, lognem sa dnu mam 13 000 latency a hned ma vyhodi....sku*veny Tcom zas daco dokakal
Gajdy napísal:som v wow lama teraz iba zecinam a dneska rano mi hodilo patch 2.4.3 tak som ho tam dal a teraz mi nejde ziadni server neviete co stim ? dik
neviem jak je to teraz z patchmi na free dlhsie som nehral ale pravdepodobne este (asi) vacsina serverov ide na nizsom patchi
Gajdy napísal:jj je to asi tak potreboval by som vediet ako ho odinstalujem
myslim ze sa to dalo tak ze zmazes exe subor a das repair to by ti to malo da na verziu 2.0 a odtial musis patchovat ale mne to nie vzdy vyslo takze ja som to vacsinou instaloval cele od znova