GREYNAUTZ =)

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

GREYNAUTZ =)

Príspevok od používateľa weronyka »

Poznáte videá tých 3 postavičiek oblečených v bielych kozmonautských skafandroch? Volajú sa GREYNAUTZ. Ak máte o nich nejaké informácie, šupnite ich sem, bo ja po nich pátram a nejak sa mi nedarí. :)
Prílohy
tak toto sú oni
tak toto sú oni
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

google hadze len videa... nestaci?
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:google hadze len videa... nestaci?
však práve videá hľadám, ktoré si chcem stiahnuť... ale mne sa zatiaľ podarilo nájsť len nejaké 3 či 4... žeby ich bolo len toľko? :shock:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

YOUTUBE ti nič nehovorí?? :wink:
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:YOUTUBE ti nič nehovorí?? :wink:
tsss, prosím ťa, to už mám dávno omrkané... ja chcem len vedieť, či niekto náhodou nevie o viacerých videách, nie len o tých 3-4 na youtobe... :P
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

No, myslím, že "3-4" videá to niesú, a ak to už máš "omrkané", tak potom si musela mrkať veľmi s očami, tých videí tam je dosť:) http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

rixo napísal:No, myslím, že "3-4" videá to niesú, a ak to už máš "omrkané", tak potom si musela mrkať veľmi s očami, tých videí tam je dosť:) http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
ano..dost..ale keby si sa na to aspon pozrel tak by si zistil, ze sa opakuju len 3 (popripade este je to napisane v inych jazykoch) - Happy birthday, Holy Christmas a Good Fellow... :wink:
inak..z toho mi vyplyva, ze tych videi zrejme viac nebude...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

konyk87 napísal:ano..dost..ale keby si sa na to aspon pozrel tak by si zistil, ze sa opakuju len 3 (popripade este je to napisane v inych jazykoch) - Happy birthday, Holy Christmas a Good Fellow... :wink:
inak..z toho mi vyplyva, ze tych videi zrejme viac nebude...
ooo, jediní človek, ktorý ma pochopil... skladám svoj pomyselný klobúk pred tebou... :) ďakujem za potvrdenie mojich myšlienok... :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

da sa to aj s nejakej stranky poslat? myslim ako elektronicku pohladnicu.. lebo myslim, ze to je nato urcene..
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Patyk napísal:da sa to aj s nejakej stranky poslat? myslim ako elektronicku pohladnicu.. lebo myslim, ze to je nato urcene..
no ja mám dve videá stiahnuté, ale nijak som ich nikomu neposielala... či to ide poslať ako pohľadnicu, to ti ja neviem, ale ja by som to riešila cez mail vložením príloh... :D

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 23:50 )
ak by to ovšem šlo :oops:
eNeS
Light Professional
Light Professional

weronyka napísal:no ja mám dve videá stiahnuté, ale nijak som ich nikomu neposielala... či to ide poslať ako pohľadnicu, to ti ja neviem, ale ja by som to riešila cez mail vložením príloh... :D

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 23:50 )
ak by to ovšem šlo :oops:
no tak stiahnut z youtube to viem.. len poslane ako subor z PC do prilohy nieje nic moc oproti tym pohladniciam co cez tu stranku posles niekomu na mail a to mu posle link kde tomu/tej pekne zobrazi to videjko s nejakym popisom priamo na stranke.. chapes ma dufam :D
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Patyk napísal:no tak stiahnut z youtube to viem.. len poslane ako subor z PC do prilohy nieje nic moc oproti tym pohladniciam co cez tu stranku posles niekomu na mail a to mu posle link kde tomu/tej pekne zobrazi to videjko s nejakym popisom priamo na stranke.. chapes ma dufam :D
jj, chápem, však sme obaja veľký Krtíšania... :D ale ja som som chcela ich videá, čo aj mám, no dúfala som, že budú mať viacej, ale tha čo už, keď im to nevydalo... :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

weronyka napísal:jj, chápem, však sme obaja veľký Krtíšania... :D ale ja som som chcela ich videá, čo aj mám, no dúfala som, že budú mať viacej, ale tha čo už, keď im to nevydalo... :)
ejha ozaj ani som si nevšimol, že si z VK :D .. To je unikat ked je na hojku dalsi Krtisan :) vela ich nieje.. a ty si hlavne prva Krtisanka o ktorej viem ;)
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Patyk napísal:ejha ozaj ani som si nevšimol, že si z VK :D .. To je unikat ked je na hojku dalsi Krtisan :) vela ich nieje.. a ty si hlavne prva Krtisanka o ktorej viem ;)
však originál nemôže byť rozmnožený... :lol:
Napísať odpoveď