GREYNAUTZ =)
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
GREYNAUTZ =)
Poznáte videá tých 3 postavičiek oblečených v bielych kozmonautských skafandroch? Volajú sa GREYNAUTZ. Ak máte o nich nejaké informácie, šupnite ich sem, bo ja po nich pátram a nejak sa mi nedarí. 
-
rixo
Light Professional
No, myslím, že "3-4" videá to niesú, a ak to už máš "omrkané", tak potom si musela mrkať veľmi s očami, tých videí tam je dosť:) http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
ano..dost..ale keby si sa na to aspon pozrel tak by si zistil, ze sa opakuju len 3 (popripade este je to napisane v inych jazykoch) - Happy birthday, Holy Christmas a Good Fellow...rixo napísal:No, myslím, že "3-4" videá to niesú, a ak to už máš "omrkané", tak potom si musela mrkať veľmi s očami, tých videí tam je dosť:) http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
inak..z toho mi vyplyva, ze tych videi zrejme viac nebude...
-
weronyka
Light Star
ooo, jediní človek, ktorý ma pochopil... skladám svoj pomyselný klobúk pred tebou...konyk87 napísal:ano..dost..ale keby si sa na to aspon pozrel tak by si zistil, ze sa opakuju len 3 (popripade este je to napisane v inych jazykoch) - Happy birthday, Holy Christmas a Good Fellow...![]()
inak..z toho mi vyplyva, ze tych videi zrejme viac nebude...
-
weronyka
Light Star
no ja mám dve videá stiahnuté, ale nijak som ich nikomu neposielala... či to ide poslať ako pohľadnicu, to ti ja neviem, ale ja by som to riešila cez mail vložením príloh...Patyk napísal:da sa to aj s nejakej stranky poslat? myslim ako elektronicku pohladnicu.. lebo myslim, ze to je nato urcene..
//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 23:50 )
ak by to ovšem šlo
no tak stiahnut z youtube to viem.. len poslane ako subor z PC do prilohy nieje nic moc oproti tym pohladniciam co cez tu stranku posles niekomu na mail a to mu posle link kde tomu/tej pekne zobrazi to videjko s nejakym popisom priamo na stranke.. chapes ma dufamweronyka napísal:no ja mám dve videá stiahnuté, ale nijak som ich nikomu neposielala... či to ide poslať ako pohľadnicu, to ti ja neviem, ale ja by som to riešila cez mail vložením príloh...
//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 23:50 )
ak by to ovšem šlo
-
weronyka
Light Star
jj, chápem, však sme obaja veľký Krtíšania...Patyk napísal:no tak stiahnut z youtube to viem.. len poslane ako subor z PC do prilohy nieje nic moc oproti tym pohladniciam co cez tu stranku posles niekomu na mail a to mu posle link kde tomu/tej pekne zobrazi to videjko s nejakym popisom priamo na stranke.. chapes ma dufam
ejha ozaj ani som si nevšimol, že si z VKweronyka napísal:jj, chápem, však sme obaja veľký Krtíšania...ale ja som som chcela ich videá, čo aj mám, no dúfala som, že budú mať viacej, ale tha čo už, keď im to nevydalo...