zastavila sa funkcnost qipu ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sa zobud co sem postujes radsej si vzdy precitaj co posles dakujemCalvin SFX napísal:Podla mna za tieto vsetky chyby ze zodpovedny google ktory robi vsetkemu podobnemu icq zle aby ludia ostali iba pri pisani cez gmail
![]()
//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2008, 0:04 )
vazne zaujimavy clanok rano precitam teraz som uz unaveny ale diky za vsetkychLord_3D napísal:AOL Začalo ľuďom s alternatívnymi clientami mazať kontaky..
http://www.fiolasoft.cz/blog/nezarazene ... ne-prehani
k+
To o tom MSN Messegery sú už bludy, ale to že mu AOL mazlo kontakty je zauimave, na CZ fórach som čítal že sa to už stalo dosť ľudom kt. mali QIP..
a preto chlapci ! Zálohujeme Zálohujme Zálohujme naše kotantky nech o nich neprídeme
Ešte že Miranda má externú a inernú db kontaktov
interna = kontakty a všetky udaje o nich su ulozene na HDD v db mirandy
externa = na servery, toto AOL zmazať môže a asi aj bude
Takže aj pokiaľ AOL zmaže kontaky na servery, tak behom pár minut sa daju nahrať s5 na server z internej databázy
a preto chlapci ! Zálohujeme Zálohujme Zálohujme naše kotantky nech o nich neprídeme
Ešte že Miranda má externú a inernú db kontaktov
interna = kontakty a všetky udaje o nich su ulozene na HDD v db mirandy
externa = na servery, toto AOL zmazať môže a asi aj bude
Takže aj pokiaľ AOL zmaže kontaky na servery, tak behom pár minut sa daju nahrať s5 na server z internej databázy
Pekny clanok, ale v podstate len opakuje to, co bolo uz velakrat povedane. Zmenit celu situaciu na trhu je tazke a navyse u nas neviem preco panuje nenavist proti Microsoftu, teda MSN nepripada do uvahy a jabber sa mi s oficialnym klientom nepodarilo rozchodit a to urcite nie som jediny.Lord_3D napísal:AOL Začalo ľuďom s alternatívnymi clientami mazať kontaky..
http://www.fiolasoft.cz/blog/nezarazene ... ne-prehani
Ano, mam ho uz v mirande, ale stalo ma to vela sil a bolo to skor z presvedcenia ako z potreby mat nieco lepsie ako icq. A ano, icq pouzivam kvoli vacsine, lenze nemat icq cislo je u nas nieco take ako ked clovek nema e-mail ci dokonca mobil.
Presne tak, ICQ použivam iba z jediného dôvodu - 99% mojich známich nepozná nič iné ako ICQ, a keď s nimi chcem neako komunikovať, musím sa prispôsobiť, takisto použivam aj Jabber ale mám v CL dokopy asi 6 kontaktov, preto žial musim dálej trpieť "vrtochy" AOLGothaR napísal:lenze nemat icq cislo je u nas nieco take ako ked clovek nema e-mail ci dokonca mobil.
ku jabberu: jabbim.sk má teraz veľmi sypmatický nový klient, určite stojí za skúšku, snáď jabberu svitá na lepšie časy..
Odpor voči MSN nemusí vychádzať z nenávisti. Ide o to, že z jedného uzavretého IM sa presunieš na iný. Podmienky na používanie MSN sú veľmi podobné s podmienkami ICQ, len formát menia o niečo častejšie (teraz majú tuším 14. verziu).GothaR napísal:Pekny clanok, ale v podstate len opakuje to, co bolo uz velakrat povedane. Zmenit celu situaciu na trhu je tazke a navyse u nas neviem preco panuje nenavist proti Microsoftu....
Oficiálny Jabber klient? Niečo také aj existuje? Na stránkach jabber.org žiadny ich klient nie je. Sú tam len odkazy na iné programy, čo protokol XMPP podporujú.GothaR napísal:... a jabber sa mi s oficialnym klientom nepodarilo rozchodit a to urcite nie som jediny.
To, že by som mal mať niečo len kvôli tomu, že to majú ostatný mi pripadá dosť zvláštne.GothaR napísal:A ano, icq pouzivam kvoli vacsine, lenze nemat icq cislo je u nas nieco take ako ked clovek nema e-mail ci dokonca mobil.
XMPP (Jabber) účet má veľmi veľa ľudí, len o tom nevedia.
Nastaviť v nejakom klientovi XMPP konto je o niečo zložitejšie ako ICQ, ale zadať svoje ID (ktoré vyzerá ako e-mailová adresa, podobne ako pri iných protokoloch) a heslo dnes už snáď zvládne ktokoľvek.
-
vladino001
Light Professional
tiež by som chcel naň prejsť ale akosi mi to nechce vytvoriť účetLord_3D napísal:ku jabberu: jabbim.sk má teraz veľmi sypmatický nový klient, určite stojí za skúšku, snáď jabberu svitá na lepšie časy..
QIP Contacts Manager is the utility, helping you to make a backup copy of the server side contact list or on the contrary to restore the server side contact list from a backup copy.gwixt napísal:daju sa v qipe nejako zazalohovat kontakty?
http://qipim.com/en/pages/cm_en/
QIP zalohuje kontakty automaticky do suboru C:/Program Files/QIP/Users/tvoje_cislo/BackupCL/tvoje_cislo.clgwixt napísal:daju sa v qipe nejako zazalohovat kontakty?
\\avsak na Infinium ma ten subor inu koncovku a tu uz notepad nerozlusti...ale myslim, ze staci po kazdom pridani kontaktov zalohovat tento subor a ak ti nahodou zmazu kontakty staci ho nakopirovat spat...
A čo Ti tam nejde? Zadáš svoj používateľský login, zadáš server, doporučujem niečo z týchto serverov:vladino001 napísal:tiež by som chcel naň prejsť ale akosi mi to nechce vytvoriť účet
http://www.jabbim.sk/services-start.html
Môžeš zaškrtnúť aj bezpečné pripojenie SSL a následne stlačíš tlačítko register. Pokiaľ Ti vypíše nejakú chybu, pravdepodobne už je daný login@server obsadený.
chrono: no hej, pojem oficialny klient nie je uplne spravny, ale skusal som asi vsetky z ceskej wiki stranky pre jabber, vysledkom boli iba problemy. Jabberu fandim, mam ho v mirande, msn nemam vobec, ale tu ide skor o to, ze msn je lama friendly, co je pre konkurenta icq velmi dolezite.
A k tym problemom: to je statistika
-
webmasterr
Medium Professional
-
vladino001
Light Professional
Môže tu byť možnosť že to mam bloknute? (intrak)brm napísal:A čo Ti tam nejde? Zadáš svoj používateľský login, zadáš server, doporučujem niečo z týchto serverov:
http://www.jabbim.sk/services-start.html
Môžeš zaškrtnúť aj bezpečné pripojenie SSL a následne stlačíš tlačítko register. Pokiaľ Ti vypíše nejakú chybu, pravdepodobne už je daný login@server obsadený.
"nedá sa mi spojiť so žiadnym serverom"
sry za neskoru reakciu, ale icq urcite nie je konkurent MSNGothaR napísal:chrono: no hej, pojem oficialny klient nie je uplne spravny, ale skusal som asi vsetky z ceskej wiki stranky pre jabber, vysledkom boli iba problemy. Jabberu fandim, mam ho v mirande, msn nemam vobec, ale tu ide skor o to, ze msn je lama friendly, co je pre konkurenta icq velmi dolezite.
U nas je. Predpokladam, ze to svoje tvrdenie si vztahoval na USA, ale takisto mozeme povedat, ze u nas nie je MSN konkurenciou k icq, ale:Sheep napísal:sry za neskoru reakciu, ale icq urcite nie je konkurent MSN
Je to IM program s doplnkovymi sluzbami? Je.
Je cieľovou skupinou mladá generácia? Je.
Je zadarmo? Je.
A icq nema oproti MSN ziadnu vyhodu, teda ak neratame to, ze ho ma vacsina nasich znamych