windows
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: windows
vymazat wondowsimartinho napísal:mam taky problem..ze mam nainstalovane 2 wondowsi..2000 a XP..potreboval by som vymazat tu 2000..vie niekto ako to treba urobit?lebo na instalacnom cd som to nenasiel
Re: windows
hmm tak ja sa do toho dajak vobec nerozumiem..neexistuje dajaky lahky sposob zeby som 2000 vymazal a ostalo mi iba XP?dair napísal:vymazat wondowsibude kopa prace, co tak clean instal s peknym formatom a ti vydrzi urcite dlhsie
predpokladam, ze mas kazdy windows na inej particii...
ak hej tak jednoducho tu particiu, kde mas win2000 naformatuj (samozrejme z XP)..
ak ti po restarte nepojde naloadovat xp, das tam instalacne cd od neho, prepnes sa do konzoly (moznost repair) a napises tam fixboot alebo fixmbr (jeden z nich ti opravi bootovanie) a wuala...mas len XP a po win2k ani stopy
ak hej tak jednoducho tu particiu, kde mas win2000 naformatuj (samozrejme z XP)..
ak ti po restarte nepojde naloadovat xp, das tam instalacne cd od neho, prepnes sa do konzoly (moznost repair) a napises tam fixboot alebo fixmbr (jeden z nich ti opravi bootovanie) a wuala...mas len XP a po win2k ani stopy
mozno ti pridem jak idiot ale ja neviem jak to ani naformatujemkonyk87 napísal:predpokladam, ze mas kazdy windows na inej particii...
particie..to su tie disky co vidis vo windowse - C, D a podobne..naformatujes ich tak, ze kliknes na particiu, na ktorej mas win2000 (z XP-cka, inak to nenaformatujes), pravym tlacitkom a das format
ale pozor! formatovanim stratis !vsetky! data na tej particii...
to, co ti ukaze na zaciatku, ze si mas vybrat windows - to je boot menu a prave to mozno budes musiet opravit (tymi 2 prikazmi)...
to, co ti ukaze na zaciatku, ze si mas vybrat windows - to je boot menu a prave to mozno budes musiet opravit (tymi 2 prikazmi)...