windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
martinho
Light Expert
Light Expert

windows

Príspevok od používateľa martinho »

mam taky problem..ze mam nainstalovane 2 wondowsi..2000 a XP..potreboval by som vymazat tu 2000..vie niekto ako to treba urobit?lebo na instalacnom cd som to nenasiel :?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: windows

Príspevok od používateľa dair »

martinho napísal:mam taky problem..ze mam nainstalovane 2 wondowsi..2000 a XP..potreboval by som vymazat tu 2000..vie niekto ako to treba urobit?lebo na instalacnom cd som to nenasiel :?
vymazat wondowsi :lol: bude kopa prace, co tak clean instal s peknym formatom a ti vydrzi urcite dlhsie ;)
martinho
Light Expert
Light Expert

Re: windows

dair napísal:vymazat wondowsi :lol: bude kopa prace, co tak clean instal s peknym formatom a ti vydrzi urcite dlhsie ;)
hmm tak ja sa do toho dajak vobec nerozumiem..neexistuje dajaky lahky sposob zeby som 2000 vymazal a ostalo mi iba XP? :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

predpokladam, ze mas kazdy windows na inej particii...
ak hej tak jednoducho tu particiu, kde mas win2000 naformatuj (samozrejme z XP)..
ak ti po restarte nepojde naloadovat xp, das tam instalacne cd od neho, prepnes sa do konzoly (moznost repair) a napises tam fixboot alebo fixmbr (jeden z nich ti opravi bootovanie) a wuala...mas len XP a po win2k ani stopy :)
martinho
Light Expert
Light Expert

konyk87 napísal:predpokladam, ze mas kazdy windows na inej particii...
ak hej tak jednoducho tu particiu, kde mas win2000 naformatuj (samozrejme z XP)..
ak ti po restarte nepojde naloadovat xp, das tam instalacne cd od neho, prepnes sa do konzoly (moznost repair) a napises tam fixboot alebo fixmbr (jeden z nich ti opravi bootovanie) a wuala...mas len XP a po win2k ani stopy :)
mozno ti pridem jak idiot ale ja neviem jak to ani naformatujem :D by si mi nenapisal navod na ten format? no a o tych particiach no mam to tak ze pri spusteni pc mi ukaze ci chcem zapnut xp alebo 2000...takze tak..s tym repairom by som uz vedel potom
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

particie..to su tie disky co vidis vo windowse - C, D a podobne..naformatujes ich tak, ze kliknes na particiu, na ktorej mas win2000 (z XP-cka, inak to nenaformatujes), pravym tlacitkom a das format :D ale pozor! formatovanim stratis !vsetky! data na tej particii...

to, co ti ukaze na zaciatku, ze si mas vybrat windows - to je boot menu a prave to mozno budes musiet opravit (tymi 2 prikazmi)...
Napísať odpoveď