je to fakt moja vina??,

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vladuška
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

je to fakt moja vina??,

Príspevok od používateľa vladuška »

aby ste boli v obraze tak s pratelom sme spolu tri mesiace ale pozname sa 3 roky. Vidíme sa tak raz za 5 tyzdnov pretoze on pracuje na čechách a ja študujem. Všetko by bolo ok lenže dnes sme sa dosť pohadali cez maily. Pytala som sa ho kedy pride domov lebo ked tu bol naposledy tak vravel ze na prelome augusta a jula. Dnes mi povedal ze asi v polovicke augusta. Bola som z toho trochu smutna ale dodal jednu poznamku ze nevie ci mi bude verny lebo ide na diskoteku na ktoru sa velmi tesi a to ma uz dorazilo. Viem ze to napisal zo srandy s tou vernosťou ale aj tak to zabolelo tak som mu to aj povedala. a on hned na vybehol ze ci si na nom chcem vyburit zlost. To chcem tak vela aby mi nepisal take somariny? A nehovorila som tu ho len raz. Uz neviem co si mam o tom mysliet teraz je urazeny a vobec mi nepise.
este aby ste vedeli vek ja mam 23 aon 26
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

napíš presne čo napísal on s tou vernousťou a čo si mu na to napísala ty..
pak bude lahšie nad tým lamentovať
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no ale tak ked niekto zoberem niečo zo srandy tak by si mal aj premyslieť, ako to druhá strana zobere.... zas toto by zobralo aj mňa, a tiež by som si lamal nad tým hlavu, určite nemáš ty vinu ale on... vieš v jeho veku by sa nemal spravať ako chlapec ale brať život už inak ako predtým... ty sa mu nemáš začo ospravedlnovať, to si myslím JA! :)
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

napisal ze v sobotu ide na disku a ze to bude tahzsie zostat mi verny a este ze sa na nu velmi tesi
ja som mu na to napisala ze mi to nemusi este tymito blbymi recami stazovat to ze nepride teraz domov
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak potom je to imbecil.. sorry za výraz.. podla mna ťa tam už podviedol a ted sa snaží o nejaký rozchod a chce to hodiť na teba že si si na ňom vylievala zlosť..
toť iba môj názor na vec

Edit// aspon vidíš ako mu na tebe záleží.....
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ze by ma podviedol tak to pochybujem bojoval o mna dva roky viem ze ma ma rad aj tie veci mysli zo srandy lenze ja som mu uz svoj nazor na to povedala ale on sa vobec nezmenil
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vladuška napísal:napisal ze v sobotu ide na disku a ze to bude tahzsie zostat mi verny a este ze sa na nu velmi tesi
ja som mu na to napisala ze mi to nemusi este tymito blbymi recami stazovat to ze nepride teraz domov
v takychto hadkach nikdy nie je vinny iba jeden cize odpoved na povodnu otazku - nie,nie je to iba tvoja vina no podla mna si mala reagovat inak.na druhej strane on tiez nemusel take veci pisat...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To je co za trotla? Ked uz si to mysli/vie, ze ta podvedie, tak aspon drzim hubu nie? Nesnazi sa ti naznacit, ze uz o teba nema zaujem?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Suhlasim s tomasem, podla mna naznacuje nezaujem. Je sice pekne ze o teba bojoval, ale pri takomto odluceni nikdy nevies.
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nie to nie stale ma o mna zaujem a to je jeho sposob zartovania ale mne sa nepaci ze tak zartuje aj som mu to povedala a on sa urazil a hneva sa teraz lebo ho chcem zmenit
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Vzdy si mu to vycitala alebo si zacala iba v poslednom case?
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

povedala som mu asi pred dvoma tyzdnami ze by si mohol uvedomit co niekedy rozprava alebo pise ze niekedy vedia slova velmi zaboliet

davam si pozor aj dvakrat popremyslam co mu napisem ale teraz ma uz vytocil a vsetko zvalil na mna ze je to moja vina
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vladuška napísal:povedala som mu asi pred dvoma tyzdnami ze by si mohol uvedomit co niekedy rozprava alebo pise ze niekedy vedia slova velmi zaboliet
to vie chlapa urazit...davaj bacha na take
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

bol by som zvedavy aj na jeho verziu :P alebo na kopie mailov :)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Vobec si nemyslim ze by sa chystal podviest, zas neprehanajte chlapci, nemusite vsetko brat hned doslovne a vraviet ze uz bude koniec atd :wink: . Proste len "srandoval" , lenze si neuvedomil ze takato pre neho sranda moze inemu ublizit. Mne by taketo reci tiez ublizili.. Kazdy ma nejaky druh "srandy" a tento jeho bol v tomto pripade kus nevhodny :roll:
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

vladuška: sorry ze to takto napisem, ale ja si myslim ze chyba je v tebe... poznas ho uz tri roky, tak by si si mohla na ten jeho humor uz aj zvyknut, nie?
a jedna dolezita informacia: nikdy sa nesnaz zmenit cloveka ak to nieje potrebne, clovek (aj ked si to mozno neuzna) neznasa ked sa ho niekto snazi menit...

tak ak si si na 100% ista ze ta nepodvedie, tak ber ako zart

a este jedna vec:
vladuška napísal:.... niekedy vedia slova velmi zaboliet...
to co je? uz mas snad dost rokov na to aby zazila uz vsetky mozne nadavky/urazky/sklamania/a. i. na to aby si si vyvinula nejaku "imunitu" proti podobnym reciam... a nemali by ta takto rozhodit

tak ak to mam zhodnotit tak chyba je v 20% v nom a v 80% v tebe

p.s.: dufam ze ta tato kritika az tak "nezaboli" :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

vladuška napísal:povedala som mu asi pred dvoma tyzdnami ze by si mohol uvedomit co niekedy rozprava alebo pise ze niekedy vedia slova velmi zaboliet

davam si pozor aj dvakrat popremyslam co mu napisem ale teraz ma uz vytocil a vsetko zvalil na mna ze je to moja vina
vzhladom na to že máš 23 rokov a on 26 tak úprimne verím tvojim slovam a verím aj tomu, že sa máte radi....ked ta takto provokuje slovami častejšie je dobre že si mu to povedala....a ked to nezaberá skús ho trochu poprovokovať aj ty...

na túto siuaciu by som reagoval asi takto: nevieš či mi budeš verny? no ja som sa dohodla s kamoškami a ideme v piatok von sadnuť, tiež to bude ťažký večer čo sa týka vernosti

u mna by takáto hláška určite zabrala a určite by som domov neprišiel v polovici augusta !! skús na jeho "provokácie" reagovať podobným spôsobom
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

kupo napísal:...
Ale su veci z ktorych sa sranda nerobi. Toto by som si osobne nikdy nedovolil povedat ...
Sranda typu napr: ... ked mi dnes vecer nedas ty tak idem za tvojou mamou ... nikdy sranda nieje ani nebude ... ci tu osobu poznam 2hodiny alebo 21rokov
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ach to je ch*j :lol: ..........co cakal ze povies na ten "zart"??? tak ano podved ma??? :lol: .......kto umi ten umi....kto neumi uci....LOL....suhlasim s nazormi ostatnych
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: je to fakt moja vina??,

Príspevok od používateľa erytrocyt »

vladuška napísal:......
Vy už nemôžete byť normálny. Ako sa dá pohádať cez mail? Niektorým internet múti mozog.
Napísať odpoveď