je to fakt moja vina??,
je to fakt moja vina??,
aby ste boli v obraze tak s pratelom sme spolu tri mesiace ale pozname sa 3 roky. Vidíme sa tak raz za 5 tyzdnov pretoze on pracuje na čechách a ja študujem. Všetko by bolo ok lenže dnes sme sa dosť pohadali cez maily. Pytala som sa ho kedy pride domov lebo ked tu bol naposledy tak vravel ze na prelome augusta a jula. Dnes mi povedal ze asi v polovicke augusta. Bola som z toho trochu smutna ale dodal jednu poznamku ze nevie ci mi bude verny lebo ide na diskoteku na ktoru sa velmi tesi a to ma uz dorazilo. Viem ze to napisal zo srandy s tou vernosťou ale aj tak to zabolelo tak som mu to aj povedala. a on hned na vybehol ze ci si na nom chcem vyburit zlost. To chcem tak vela aby mi nepisal take somariny? A nehovorila som tu ho len raz. Uz neviem co si mam o tom mysliet teraz je urazeny a vobec mi nepise.
este aby ste vedeli vek ja mam 23 aon 26
este aby ste vedeli vek ja mam 23 aon 26
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
no ale tak ked niekto zoberem niečo zo srandy tak by si mal aj premyslieť, ako to druhá strana zobere.... zas toto by zobralo aj mňa, a tiež by som si lamal nad tým hlavu, určite nemáš ty vinu ale on... vieš v jeho veku by sa nemal spravať ako chlapec ale brať život už inak ako predtým... ty sa mu nemáš začo ospravedlnovať, to si myslím JA! 
-
pinacolada
Guru wannabe
v takychto hadkach nikdy nie je vinny iba jeden cize odpoved na povodnu otazku - nie,nie je to iba tvoja vina no podla mna si mala reagovat inak.na druhej strane on tiez nemusel take veci pisat...vladuška napísal:napisal ze v sobotu ide na disku a ze to bude tahzsie zostat mi verny a este ze sa na nu velmi tesi
ja som mu na to napisala ze mi to nemusi este tymito blbymi recami stazovat to ze nepride teraz domov
-
pinacolada
Guru wannabe
Vobec si nemyslim ze by sa chystal podviest, zas neprehanajte chlapci, nemusite vsetko brat hned doslovne a vraviet ze uz bude koniec atd
. Proste len "srandoval" , lenze si neuvedomil ze takato pre neho sranda moze inemu ublizit. Mne by taketo reci tiez ublizili.. Kazdy ma nejaky druh "srandy" a tento jeho bol v tomto pripade kus nevhodny 
vladuška: sorry ze to takto napisem, ale ja si myslim ze chyba je v tebe... poznas ho uz tri roky, tak by si si mohla na ten jeho humor uz aj zvyknut, nie?
a jedna dolezita informacia: nikdy sa nesnaz zmenit cloveka ak to nieje potrebne, clovek (aj ked si to mozno neuzna) neznasa ked sa ho niekto snazi menit...
tak ak si si na 100% ista ze ta nepodvedie, tak ber ako zart
a este jedna vec:
tak ak to mam zhodnotit tak chyba je v 20% v nom a v 80% v tebe
p.s.: dufam ze ta tato kritika az tak "nezaboli"
a jedna dolezita informacia: nikdy sa nesnaz zmenit cloveka ak to nieje potrebne, clovek (aj ked si to mozno neuzna) neznasa ked sa ho niekto snazi menit...
tak ak si si na 100% ista ze ta nepodvedie, tak ber ako zart
a este jedna vec:
to co je? uz mas snad dost rokov na to aby zazila uz vsetky mozne nadavky/urazky/sklamania/a. i. na to aby si si vyvinula nejaku "imunitu" proti podobnym reciam... a nemali by ta takto rozhoditvladuška napísal:.... niekedy vedia slova velmi zaboliet...
tak ak to mam zhodnotit tak chyba je v 20% v nom a v 80% v tebe
p.s.: dufam ze ta tato kritika az tak "nezaboli"
-
ProfionQQ
Medium Star
vzhladom na to že máš 23 rokov a on 26 tak úprimne verím tvojim slovam a verím aj tomu, že sa máte radi....ked ta takto provokuje slovami častejšie je dobre že si mu to povedala....a ked to nezaberá skús ho trochu poprovokovať aj ty...vladuška napísal:povedala som mu asi pred dvoma tyzdnami ze by si mohol uvedomit co niekedy rozprava alebo pise ze niekedy vedia slova velmi zaboliet
davam si pozor aj dvakrat popremyslam co mu napisem ale teraz ma uz vytocil a vsetko zvalil na mna ze je to moja vina
na túto siuaciu by som reagoval asi takto: nevieš či mi budeš verny? no ja som sa dohodla s kamoškami a ideme v piatok von sadnuť, tiež to bude ťažký večer čo sa týka vernosti
u mna by takáto hláška určite zabrala a určite by som domov neprišiel v polovici augusta !! skús na jeho "provokácie" reagovať podobným spôsobom
-
dexter7007
Zablokovaný
-
erytrocyt
VIP
Re: je to fakt moja vina??,
Vy už nemôžete byť normálny. Ako sa dá pohádať cez mail? Niektorým internet múti mozog.vladuška napísal:......