Urazenie sa? Hlupe poznamky?
no vidim ze sa tu fajne hadate, temu som necital celu, ale napisem svoj postoj,
Ja by som jej strasne flegmaticky povedal ze preco sa uraza, ved sa nic nestalo atd, normalne jej vyargumentuj, daj priklady ze keby ty si taketo veci robil atd... Sem tam to pouzijem na kamaratky ked mi daco ujde a celkom to ide
Ja by som jej strasne flegmaticky povedal ze preco sa uraza, ved sa nic nestalo atd, normalne jej vyargumentuj, daj priklady ze keby ty si taketo veci robil atd... Sem tam to pouzijem na kamaratky ked mi daco ujde a celkom to ide
Marian to vystihol veľmi dobre. Predpokladám už z toho tvojho prveho postu, že ona je len tvoja "dobrá" kamarátka. Ja by som to riešil asi len ospravedlnením a bodka. Svet sa tvojou poznámkou nezrúti, predsa život si treba okoreniť aj uštipačným vtípkom. Určite nedoliezaj nasilu a neponižuj sa, v tomto smere si už aj tak spravil dosť. A tie rady, že pozvať ju niekde, kvety atď to je už na tebe, avšak ak o nu extra záujem nemáš tak myslím že to ani nebude potrebné liečiť to takto. Časom ju prejde aj tá urazenosť, len ženám to trvá dlhšie ako mužom
A ako naznačovali uživatelia nadomnou, že ženy rozdielne vnímajú narážky to je podľa mna omyl. Existuje sakra veľa vecí, pri ktorých nás baby vedia vytočiť. A na záver dodám, že ak je to SPRAVNA baba tak už onedlho budete vychádzať tak ako predtým 
Dobre, pojdem tam zajtra, vezmem si co tam mam a uvidim ako sa bude tvarit, ci sa ma spyta, ci neostanem a tak, podla toho sa zariadim. Tie ruze teda kupovat nebudem a nebudem sa ani vnucovat, radsej pojdem prec kym sa nieco zase nestane. Este nejake rady alebo veci comu sa vyvarovat? Na obed tam pojdem, tak precitam co napisete.
Mne to pripadá, ako by ti bola viac, ako len kamarátka. Riešiš to až prehnane.
Musím sa stotožniť s názorom mariana, ten to ešte dobre klincuje otázkou, či sa niečo stalo. Keď odpovie nie, tak už nie je problem uražať sa (rozhodne nie pri takejto banalite).
Všeobecne by som na to už sral, snažil sa byť pri nej vesely, sem tam nejaky ten lahky kompliment, aby si nemyslela, že nie si koreneny a život ide ďalej.
No ak obaja k sebe držíte štipku citu, ktorý si aj tak nechcete priznať, tak je jasne, že ona si ťa takto skúša (ak už spomenula domqua) a ty jej to očividne žereš.
IMHO keď sa už pýtaš na takéto zážitky, tak ja som svojej milej raz povedal, že je ťažká. Zámerom nebolo mať poznámku, čosi som vysvetloval, no toto jej zarezonovalo v ušiach a už som sa ani k pointe nedostal (fakt si nepamatam, o čo slo, viem, že sme boli na lyžiarskom)
Musím sa stotožniť s názorom mariana, ten to ešte dobre klincuje otázkou, či sa niečo stalo. Keď odpovie nie, tak už nie je problem uražať sa (rozhodne nie pri takejto banalite).
Všeobecne by som na to už sral, snažil sa byť pri nej vesely, sem tam nejaky ten lahky kompliment, aby si nemyslela, že nie si koreneny a život ide ďalej.
No ak obaja k sebe držíte štipku citu, ktorý si aj tak nechcete priznať, tak je jasne, že ona si ťa takto skúša (ak už spomenula domqua) a ty jej to očividne žereš.
IMHO keď sa už pýtaš na takéto zážitky, tak ja som svojej milej raz povedal, že je ťažká. Zámerom nebolo mať poznámku, čosi som vysvetloval, no toto jej zarezonovalo v ušiach a už som sa ani k pointe nedostal (fakt si nepamatam, o čo slo, viem, že sme boli na lyžiarskom)
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
tu máš čierne na bielom čo som ti povedal aj ja..Domqua napísal:hmm..ženyPodľa mňa urazená na tú poznámku bola pár minút - zvyšok je princíp
.. skúška, test - ako spomínali predomnou .. Z mužského pohľadu aké blbé a primitívne, ale žena vie z toho veľmi veľa výčítať a je to dosť podstatná vec..
je to síce zbytočné naťahovanie sa ale ja by som asi neustúpil ale niekedy treba vedieť zahodiť hrdosť a ustúpiť pre dobro veci.. ale nemôže to byť pravidlom.
V tejto situácií by som určite neustúpil ako ona k tebe tak ty ku nej ak ťa má rada tak si veľmi rýchlo uvedomí že to nebude v poriadku ak bude taká nie.. ked skúša ona teba čo by si si ju nevyskúšal ty?
-
Vigor
King
Sheep...
Kamaratov neposielame do riti kvoli tomu, ze sa urazia. Na takyto zaver nemusim byt genius.
Je rozdiel, medzi s prepacenim j*bnutou radou(vid. citacia) a opacnym nazorom. Inak vsetko com chcel som uz napisal. Ak by som s ludmi narabal takto, po situacii aka je nacrtnuta v tejto teme..no zbohom, kam by som sa dostal. A o tom hovorim.Sheep napísal:Chces to vyzehlit rychlo? Posli ju do pi*i a mas pokoj.
Kamaratov neposielame do riti kvoli tomu, ze sa urazia. Na takyto zaver nemusim byt genius.
Bol som za nou a prebiehalo to asi tak, ze som tam prisiel, podala mi to co som tam zabudol, pozdravili sme sa a ostal som tam stat. Potom sa ma pytala, ci nieco nechcem, tak som ju poprosil o kavu. Spravila mi kavu, ale stal som nadalej a potom mi povedala, ze preco si nesadnem. Tak som si sadol, vobec sa mi nevenovala. Potom prisla a sadla si ku mne, prehodili sme par viet a ked isiel jej sef okolo, tak rychlo odbehla, aby ju tam nevidel sediet a flakat sa. Neskor ju prisli pozriet kamaratky, tak sa chvilu venovala im, potom sa vratila ku mne a sadla si zase. Zacali sme sa rozpravat, pytal som sa ako sa mala cez vikend, na pondelok a tak podobne, mozno zo 5 minut sme sa rozpravali a potom obehla za kamaratkami. Vzala si mobil zo stolu a dala to kamaratkam, pravdepodobne im ukazovala SMS spravy alebo nieco take, lebo im mobil nechala, oni si to divali a ked dosla ku nim spat, tak sa nieco zasmiali a rozpravali. Nasledne na to dosla opat ku mne, este sme zo 3 minuty pokecali a ked som dopil kavu, tak som odisiel (pretoze som uz mal nieco aj dohodnute). Tak sme sa pozdravili a siel som prec.
Celkovo mam z toho divny pocit, je fakt, ze tam bol jej sef prave cez obed a tak sa nemohla flakat, ale jej spravanie nebolo take ako pred par dnami ci tyzdnami. Bolo na nej vidiet istu zmenu, aj ked si nemyslim, ze to bude tym urazenim a mojou poznamkou z vikendu. Skor by som videl problem v inej veci a to je iny chalan. Pretoze iste veci nasvedcuju tomu, ze sa jej zapacil niekto iny (je to z overeneho zdroja) a tak ma napadlo, ze ci prave tym kamaratkam neukazovala SMS spravy od neho alebo nieco take. To by mohlo nasvedcovat aj jej spravanie sa ku mne. Na jednej strane som rad, ze si nasla chvilu, sadla si ku mne a chvilu sme sa porozpravali, na druhej strane mam z toho divny pocit a zle obavy.
Celkovo mam z toho divny pocit, je fakt, ze tam bol jej sef prave cez obed a tak sa nemohla flakat, ale jej spravanie nebolo take ako pred par dnami ci tyzdnami. Bolo na nej vidiet istu zmenu, aj ked si nemyslim, ze to bude tym urazenim a mojou poznamkou z vikendu. Skor by som videl problem v inej veci a to je iny chalan. Pretoze iste veci nasvedcuju tomu, ze sa jej zapacil niekto iny (je to z overeneho zdroja) a tak ma napadlo, ze ci prave tym kamaratkam neukazovala SMS spravy od neho alebo nieco take. To by mohlo nasvedcovat aj jej spravanie sa ku mne. Na jednej strane som rad, ze si nasla chvilu, sadla si ku mne a chvilu sme sa porozpravali, na druhej strane mam z toho divny pocit a zle obavy.
Schudla?cmuk55 napísal: Bolo na nej vidiet istu zmenu, aj ked si nemyslim, ze to bude tym urazenim a mojou poznamkou z vikendu.
..robiť unáhlené závery, domýšľať si a nebodaj žiarliť na toho "druhého" - hlavne toto nerob.
Na koľko % je tá informácia o druhom chlapcovi pravdivá?
..btw: teraz pekne vidno, že ona ti nieje len kamarátka, lebo inak by si to vôbec neriešil či má niekoho nového a pod.
Ale vyzerá, že už je vpohode, tak hlavu hore a bojuj, ak ju nechceš "stratiť" ..
//edit: ešte mi napadla jedna vec. (ženské sú divné proste) Žeby ona mala potenciálny záujem o Teba, a tou nepozornosťou v práci(aj napriek šéfovi), odbiehaním za kamarátkami, ukazovaním mobilu etc. chcela v Tebe vyvolať pocit že niečo nevieš, pocit tajomnosti a možno túžba po vyvolaní žiarlivosti (ďaľšie duchaplné testy žo žen. strany-ale bez toho by to nešlo proste
Ta informacia je pravdiva a ista na 100 percent, takze zbytocne riesit ci je na tom nieco pravda alebo nie, pretoze to pravda je. Ale neviem do akej miery, ako je to z jej strany uplne, ako je to z jeho strany, ci sa videli este po tom, ci si pisu alebo ci maju vobec kontakt na seba. To uz neviem ale skusim to zistit, par dni to vsak asi potrva kym sa dozviem odpoved.
Jasne som pisal, ze mi je viacej ako len kamaratka. Typ balenia, ze som ju videl zaneprazdnenu od nej nepoznam, vzdy to bolo tak, ze bola ku mne mila, bila ma alebo nieco na ten sposob.
Jasne som pisal, ze mi je viacej ako len kamaratka. Typ balenia, ze som ju videl zaneprazdnenu od nej nepoznam, vzdy to bolo tak, ze bola ku mne mila, bila ma alebo nieco na ten sposob.