Urazenie sa? Hlupe poznamky?
To už potom je o niečom inom, myslím, že dalšie rady ohľadom tvojho ospravedlnovania sú zbytočné. Keď som si prečital pár tvojich postov, došlo mi, že ty po nej ideš(hej, viem objavil som teplú vodu), preto mením názor. Snaž sa nech ti neutečie pomedzi prsty, hlavne s nou chod niekde von, daj jej najavo že ti na nej záleži viac...To že ti za nou behaš ked je v praci houby stojí. Hlavne sa snaž.A ak vieš na 100% že niekto je u nej na obzore, tak inej možnosti niet. To čo si spomínal s tými sms-kami, nevenovanim sa ti podľa mna je len spôsob ako v tebe vzbudiť žiarlivosť. 
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Koľko máš rokov chlapče? Toto by si jej nepovedal? Ani po troch štyroch rokoch spolužitia? Príliš si to idealizuješ. Smiech je korenie života, a žena ktorá sa nevie zasmiať na vlastnom nedostatku nie je žena, ale namyslená pinda ktorej sa za všetko treba ospravedlňovať. A takú, ďakujem neprosím.SeXy napísal:No nehnevaj sa ale to ze babe trci sadlo to by som jej nepovedal ani z najvecsiej srandy, fakt zeni si velmi potrrpia ake su chude/tlste takze to dokaze zenu fakt nasrat![]()
No.. Kup jej niaku somarinu, pozvi ju do restauracie a to vyzehlis
Čo by jej mal čo kupovať. Už sa jej do prdele vopchal dosť. Nech mladá príde sama na to, že väčšiu chybu urobila ona, nie on, ktorý to myslel s humorom, nakoniec sa aj ospravedlnil.
-
midnight_man
Guru
-
dexter7007
Zablokovaný
ano mas pravdu......ale......teraz budem hovorit z vlastnych skusenosti....no raz som bol s mojou laskou nahy(prednedavnom)a ona si urobila srandu zomna ze som tienovany(ruky a nohy div nie cierne a telo biele......takto to vyznie celkom ok ale som sa potom trocha viac hambil....)......ako nedal som nic najavo ale vratil som to jasne vmiernej podobe......opytal som sa jej ze ci babka dobre vari(bola unej na tyzden)no a pritom som jej chytil brusko a pobuchal jemne no a uz bolo na nej vidno ze sa citila za hambene..............tak uz len preto nikdy babe nepoviem jej nedostatky.....resp. poviem ich krajsie a nie tvrdo surovo.....napr.:spyta sa ma:som tucna??....niesi najchudsia laska ale aj keby si bola 3X taka ako teraz nevadilo by mito(co je pravda)......no a necitila sa zahambene.....ako uz len prenu to urobim......myslim ze vo vztahu je dobre priniest aj nejake tie obety a ustupky....!POZOR! hovoriim niekedyerytrocyt napísal:Koľko máš rokov chlapče? Toto by si jej nepovedal? Ani po troch štyroch rokoch spolužitia? Príliš si to idealizuješ. Smiech je korenie života, a žena ktorá sa nevie zasmiať na vlastnom nedostatku nie je žena, ale namyslená pinda ktorej sa za všetko treba ospravedlňovať. A takú, ďakujem neprosím.
Čo by jej mal čo kupovať. Už sa jej do prdele vopchal dosť. Nech mladá príde sama na to, že väčšiu chybu urobila ona, nie on, ktorý to myslel s humorom, nakoniec sa aj ospravedlnil.
-
dexter7007
Zablokovaný
Stále pochybujem o tom, že to bude len o kamarátstve. Očividne ťa priťahuje, žerieš ju pohľadom, opisuješ nám tu každý jej pohyb, vŕta ti v hlave, či si nenašla niekoho iného.
Inak opäť musím dať za pravdu domque. Presne to ma napadlo. Veľké tajomstvo medzi babami, asi nejaký chalan. Pritom ide o to, ako sa budeš správať. Či ta to znepokoji, či budeš žiarliť, zistovat, kto to je, viac sa o nu zaujimat...
Inak opäť musím dať za pravdu domque. Presne to ma napadlo. Veľké tajomstvo medzi babami, asi nejaký chalan. Pritom ide o to, ako sa budeš správať. Či ta to znepokoji, či budeš žiarliť, zistovat, kto to je, viac sa o nu zaujimat...
Frikso uz som tu napisal, ze je to pre mna viacej ako kamaratka a ze ani ja jej zrejme nebudem lahostajny, pretoze uz par mesiacov sa okolo seba motame, boli tam hadky, udobrenie sa, pekne chvile, dost straveneho casu a aj nejake tie bozky. Ja by som bol aj rad, keby sa to podarilo a bola by z toho viac ako len kamaratka (rozumej novy parik).
Nemyslim si, ze to co robi je len preto, aby som ziarlil, pretoze ona take veci nikdy nerobila a dobre vie, ze sa mi paci, nakolko som jej to uz aj naznacil a povedal, ale nikdy sme sa o tom viacej nebavili ani nic podobne. Preto si myslim, ze to co robi a ako sa momentalne sprava nie je vobec preto, aby som ziarlil, zavidel alebo ma testovala, to urcite nie!
Nemyslim si, ze to co robi je len preto, aby som ziarlil, pretoze ona take veci nikdy nerobila a dobre vie, ze sa mi paci, nakolko som jej to uz aj naznacil a povedal, ale nikdy sme sa o tom viacej nebavili ani nic podobne. Preto si myslim, ze to co robi a ako sa momentalne sprava nie je vobec preto, aby som ziarlil, zavidel alebo ma testovala, to urcite nie!
-
triple
Guru wannabe
tento scenár čo si napísal mi nejak povedomý sakra do riti.. predpokladám že je čašníčka alebo brigádnička (asi si nam nedal vek)..
tiež som mal raz jednu čašníčku a chovala sa presne tak isto .. úplná zhoda.. ja som tam len sedel pri kávičke, nudil sa a čakal kym si nesadne ku mne ako pred tým.. ale stále to bolo čoraz menej a kratšie.. a aby si vedel bol v tom druhý chalan... ten "vzťah" bol síce celý čudný ale niečo ma naučil.
Podla mna toto čo ted robila nebude tou urážkou vôbec to asi nebude tým... bude za tým predsa len dačo iné - tiež si myslím že v tom bude iný chlap
tiež som mal raz jednu čašníčku a chovala sa presne tak isto .. úplná zhoda.. ja som tam len sedel pri kávičke, nudil sa a čakal kym si nesadne ku mne ako pred tým.. ale stále to bolo čoraz menej a kratšie.. a aby si vedel bol v tom druhý chalan... ten "vzťah" bol síce celý čudný ale niečo ma naučil.
Podla mna toto čo ted robila nebude tou urážkou vôbec to asi nebude tým... bude za tým predsa len dačo iné - tiež si myslím že v tom bude iný chlap
-
midnight_man
Guru
triple - To povolanie si teda trafil, je casnicka. Vek som nedal, ale obaja mozeme legalne pit alkohol
Preco myslis, ze to bude inym chlapom?
midnight_man - Co mas na mysli tym, ze som si sam odpovedal? Ze sme sa viacej o tom nebavili? Teda bavili sme sa, ale nikdy nie o vztahu. Raz mi aj povedala, ze by si to vedela so mnou predstavit, ale ja som vtedy nic nespravil. Potom mi povedala, ze sme kamarati, potom sa zo dva tyzdne nic nedialo, potom prisli nejake bozky, o par dni sme si to zopakovali, na to som ju bol par krat pozriet v robote (ale uz nic nebolo), stravili sme spolu dost casu. Teraz prisiel tento osudny vikend, povedal som co som nemal a tam ako keby sa to cele zlomilo.
midnight_man - Co mas na mysli tym, ze som si sam odpovedal? Ze sme sa viacej o tom nebavili? Teda bavili sme sa, ale nikdy nie o vztahu. Raz mi aj povedala, ze by si to vedela so mnou predstavit, ale ja som vtedy nic nespravil. Potom mi povedala, ze sme kamarati, potom sa zo dva tyzdne nic nedialo, potom prisli nejake bozky, o par dni sme si to zopakovali, na to som ju bol par krat pozriet v robote (ale uz nic nebolo), stravili sme spolu dost casu. Teraz prisiel tento osudny vikend, povedal som co som nemal a tam ako keby sa to cele zlomilo.
-
triple
Guru wannabe
preto si myslým že v tom je iný chlap lebo takúto sitáciu som zažil na vlastnej koži a z toho čo viem je toto na 90 % totožné.
počuj teba baví byť takto v neistote? ja by som sa už asi nasral šiel za nou a povedal je že sa s nou potrebujem porozprávať a že je to dôležité alebo daj tomu nejakú vážnosť.. v tom momente by som si dohodol s nou stretko mimo práce .. (preto v tom momente aby som odchádzal s istotou že sa stretneme- žiadne také ja ti zavolám a dohodneme sa) šiel by so s nou niekam do parku (tam sa cítim dobre neviem prečo) a spýtal by som sa jej všetko čo mám na srdci.. či jej na mne záleží ak áno tak ako,, či má vo výhlade nejakého chlapa a či je urazená že ma to sere .. taký monolog by som dal že by som ju ani k slovu nepustil a samé argumenty. povedal by som či si myslím ja a podložil to faktami na základe ktorých si to myslím a potom už len odpoved by som chcel počuť áno, nie.. žiadne také vieš ja ťa mám rada ale iba ako kamaráta.. aby som presne vedel na čom som .. v prípade kladnej odpovede by som si vydýchol a dal by som jej taký bozk že by sa s neho picla ,, v tom druhom prípade by som sa pousmial poprial veľa štastia v živote a bye bye,, samozrejme by som povedal že môžeme dakedy skočiť na kafču aj ked obaja by sme vedeli že to tak nebude.. a šiel by som domov..
s pokojom na duši
počuj teba baví byť takto v neistote? ja by som sa už asi nasral šiel za nou a povedal je že sa s nou potrebujem porozprávať a že je to dôležité alebo daj tomu nejakú vážnosť.. v tom momente by som si dohodol s nou stretko mimo práce .. (preto v tom momente aby som odchádzal s istotou že sa stretneme- žiadne také ja ti zavolám a dohodneme sa) šiel by so s nou niekam do parku (tam sa cítim dobre neviem prečo) a spýtal by som sa jej všetko čo mám na srdci.. či jej na mne záleží ak áno tak ako,, či má vo výhlade nejakého chlapa a či je urazená že ma to sere .. taký monolog by som dal že by som ju ani k slovu nepustil a samé argumenty. povedal by som či si myslím ja a podložil to faktami na základe ktorých si to myslím a potom už len odpoved by som chcel počuť áno, nie.. žiadne také vieš ja ťa mám rada ale iba ako kamaráta.. aby som presne vedel na čom som .. v prípade kladnej odpovede by som si vydýchol a dal by som jej taký bozk že by sa s neho picla ,, v tom druhom prípade by som sa pousmial poprial veľa štastia v živote a bye bye,, samozrejme by som povedal že môžeme dakedy skočiť na kafču aj ked obaja by sme vedeli že to tak nebude.. a šiel by som domov..
s pokojom na duši
tak toto je asi jediné v čom sa s erytrocytom zhodnemeerytrocyt napísal:Koľko máš rokov chlapče? Toto by si jej nepovedal? Ani po troch štyroch rokoch spolužitia? Príliš si to idealizuješ. Smiech je korenie života, a žena ktorá sa nevie zasmiať na vlastnom nedostatku nie je žena, ale namyslená pinda ktorej sa za všetko treba ospravedlňovať. A takú, ďakujem neprosím.
Viem co chcem, chcem ju, ale nie tym sposobom, ze sa jej budem vnucovat, budem jej vyvolavat a otravovat ju. To nie je moj sposob. Teraz je to navyse take, ze sa k sebe nejak nemame a neviem preco, ale nepotrebujem to riesit sposobom, ze ju budem volat do parku ci na kavu, aby som to s nou mohol prebrat a pytat sa jej preco je to tak, co sa stalo a podobne.
-
triple
Guru wannabe
tak ked ťa to takto baví tak to je tvoja vec a jasné že nikto sa ti do toho nebude starať.. ale bud si vedomí toho že v robote sa s nou neporozprávaš poriadne a ak to nespravíš a kukneš sa na vec o pár rokov zistíš zaujímavú vec .. no teda možno ... povieš si "do pi*e ja som zbytočne zabil pol roka rok dva" a potom si povieš mal som ísť za nou a vyjasniť si to čím skôr tým lepšie.. čas sa dá lepšie využiť ako čakať na nedočkateľné.. den má len 24 hodín tak he nemárni zbytočnosťami.. a nikdy nevieš čo sa stane zajtra tebe alebo jej a už na to nebude čas
to ťa už len potom bude srať
to ťa už len potom bude srať
-
forgottten
Medium Star
Nenechaj sa rozhádzať. Tá ženská len testuje, či máš dostatok istoty a či budeš investovať do vzťahu dostatok energie. Len sa zasmej, že sa hádže o zem ako malé decko, môžeš to urobiť aj pred ňou. nemá byť čo frustrovaná. Ak ju rozosmeješ, potom je to v poriadku a už to viac nerieš. Mimochodom si povedal, že sa zasmiala po jednej Tvojej otázke, či sa hnevá. To znamená, že sa nehnevá, ale hraje sa na nahnevanú, aby videla, ako budeš reagovať. Nenechaj sa rozhádzať, prejavuj naďalej lásku, ale buď sám niekto, po kom musí túžiť, nie ustráchané malé rozstrasené dieťa čo sa bojí, že príde o hračku a bude dobre !!