Predaj čučoriedok pri ceste
Predaj čučoriedok pri ceste
Chcem sa spýtať či je trestné predávať čučoriedky pri ceste.Ak áno čo mi môže policajt spraviť,akú pokutu mi môže dať?Dík
-
nejakymarko
Addict
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Noo, nenapisal, kde to zbiera a predava. A mrkva nie je zase cucoriedka:Dieg0 napísal:Skolacik : Takze na trzniciach je predaj kalerabov, jablk, mrkiev .... trestny vsak ano?Cely zivot som bol v tom a teraz si ma v tom uplne utvrdil dakujem ti boze
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/n ... ca-zdravie
-
last_knight
Light Professional
to by mohli, ale nerobia, niektori si aj kupiajackb napísal:na Strednom Slovensku a v okoli Slov. Raja su cucoriedky ilegalne nazbierane, kedze na 90% pochadzaju z naronych parkov, preto by mohli predejcov sankcionovat ochranari
no chodim aj na huby aj na cucoriedke (borovky u nas po spissky
) aj na brusnice aj na maliny aj na cobodaj a je mi jedno kde
ale vecsinou to neje chranene uzemie no.. ale lesnikov aj zelenych mam tak hlboko.. minule mi chcelidat pokutu lebo som si niesol dajaky bodliak ci ky boh zevraj chranena rastlina.. som mu fakera ukazal a siel si svojou cestou a iba blbo cumel tot vsjo..
no ja mam vlastne skisenosti,,sam som predalval cucoriedky na dost frekventovanej ceste,,,a policajti vravia ze je to tresne ale ked idu okolo vascinou sa im nechce natahovat s vyrecnym predavacom ako som ja
..tak kaslu na to ,,,a aj ked sa uz nejaky zastavia da sa s nimi vzdy dohodnut napriklad ja som predaval cucoriedky skoro cely august a pokutu som dostal len 2 krat a to 100 Sk a potom 200 Sk,,,,takze je to celkom fajn brigada na prazdniny