Predaj čučoriedok pri ceste

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dipset
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Predaj čučoriedok pri ceste

Príspevok od používateľa Dipset »

Chcem sa spýtať či je trestné predávať čučoriedky pri ceste.Ak áno čo mi môže policajt spraviť,akú pokutu mi môže dať?Dík
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

aha ok ďakujem
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ale asi ich bude zaujimat odkial ich mas, cize ak si ich nazbieral niekde v lese, myslim ze je to trestne
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ak mas pri sebe registracnu pokladnu tak myslim ze nie :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Skolacik : Takze na trzniciach je predaj kalerabov, jablk, mrkiev .... trestny vsak ano?Cely zivot som bol v tom a teraz si ma v tom uplne utvrdil dakujem ti boze :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Dieg0 napísal:Skolacik : Takze na trzniciach je predaj kalerabov, jablk, mrkiev .... trestny vsak ano?Cely zivot som bol v tom a teraz si ma v tom uplne utvrdil dakujem ti boze :D
Noo, nenapisal, kde to zbiera a predava. A mrkva nie je zase cucoriedka:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/n ... ca-zdravie
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na Strednom Slovensku a v okoli Slov. Raja su cucoriedky ilegalne nazbierane, kedze na 90% pochadzaju z naronych parkov, preto by mohli predejcov sankcionovat ochranari
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

jackb napísal:na Strednom Slovensku a v okoli Slov. Raja su cucoriedky ilegalne nazbierane, kedze na 90% pochadzaju z naronych parkov, preto by mohli predejcov sankcionovat ochranari
to by mohli, ale nerobia, niektori si aj kupia :D a ak nahodou pristihnu pri zbere, tak ich vysypu na zem a rozdupu, pripadne sa snazia dat este pokutu, ale to iba vtedy ak ich chytia. dost casto sa nahanaju po horach :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no chodim aj na huby aj na cucoriedke (borovky u nas po spissky :D ) aj na brusnice aj na maliny aj na cobodaj a je mi jedno kde :D ale vecsinou to neje chranene uzemie no.. ale lesnikov aj zelenych mam tak hlboko.. minule mi chcelidat pokutu lebo som si niesol dajaky bodliak ci ky boh zevraj chranena rastlina.. som mu fakera ukazal a siel si svojou cestou a iba blbo cumel tot vsjo..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Je to zakázané takto predávať..U nás v okolí keď predávajú nejaký cigáni čučoriedky a vidia to policajti tak prídu k tým cigáňom a vysypú im všetky čučoriedky na zem..Inak nikdy by som od cigáňom pri ceste nekupoval čučoriedky..Pár krát som počul už že napríklad donich pľujú a tak :)
dadak77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dadak77 »

no ja mam vlastne skisenosti,,sam som predalval cucoriedky na dost frekventovanej ceste,,,a policajti vravia ze je to tresne ale ked idu okolo vascinou sa im nechce natahovat s vyrecnym predavacom ako som ja :D..tak kaslu na to ,,,a aj ked sa uz nejaky zastavia da sa s nimi vzdy dohodnut napriklad ja som predaval cucoriedky skoro cely august a pokutu som dostal len 2 krat a to 100 Sk a potom 200 Sk,,,,takze je to celkom fajn brigada na prazdniny :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pokutu dostať môžeš.. ale záleží aj na tom, či je policajt poctivák alebo flákač.. a tiež od toho, kde to zbieraš a predávaš.. sa cez leto prevez naprieč Slovenskom.. a v okolí rómskych osád sa spýtaj čo si o tom myslia.. tí keby nepredávali, to je jak Walker Texas Ranger bez Chucka Norissa..
Napísať odpoveď