Je mozne sa prepit do triezva?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Je mozne sa prepit do triezva?

Príspevok od používateľa pe3x »

Kedysi som o tom cital, a teraz jak som oslavoval narodeniny som sa rozpraval s jednym starsim panom a tvrdil mi ze sa mu asi 3x podarilo prepit sa do triezva. To znamena ze ked bol opity, pil dalej a zrazu mu nic nebolo. Je to realne? Mate s tym niekto skusenosti? :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

rychlo vytriezvel..alebo bol taky naje*any ze sa zacal spravat normalne teda sa snazil.. neviem to mi pripada jako nezmysel..mozno telo si uz zacne zvykat na ten alkohol postupom casu a potom mu ten chlast nic nerobi.. ti stary to dokazu..oni mozu vypit aj aj politrva borovicky na ex..toto spravi za kilo..
ten zvuk si nevsimaj
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Napadajú ma len dve možnosti:
1) Buď po dosiahnutí opitého stavu začal piť už iba nealko..
2) alebo sa tak prepil, že si na tú kocovinu ako spal už nepamätá..
:D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

brat mi tiez take nieco hovoril v bare, ze sa prepil na jednej stanovacke do triezva :)
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Mne sa to raz stalo na svadbe, pil som dosť ale aj stále jedol, najprv som bol opitý ale potom po pár kombináciach jedlo+alkohol a určitom čase som sa zhrozil že som triezvy :shock: :D

možno by som nafúkal, ale cítil som sa triezvy a unavený
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Cuper vie velmi dobre ako sa da prepit do triezva...
aj tym, ktorym sa tu uz podarilo odporucam si potom sadnut za volant a policia vam hned vysvetli ako to je ^_^
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Tohle se mi taky jednou stalo .. nevim jak sem to dokazal.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ako pozeram aj tu aj inde kazdy kto spomenie ze sa niekto prepil do triezva hovori, ze to len od niekoho pocul.... zatial som vsak nepocul ani od jedneho znameho ze by niekoho nazivo aj videl... furt len informacie z druhej ruky....
Mojej Mamy sestrinho bratranca nosorozec...
Podla mna je to totalna kravina... Clovek akurat tak upadne mozno do nejakeho deliria a si mysli ze je triezvy, ale inak je to totalna sracka.
Bol som opity viac krat snad nez Lenin a Stalin a ani raz sa mi nepodarilo dostat do onoho blazeneho stavu.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nam sa stalo s kamoskou nieco podobne na chate, ale nebolo to za jednu noc, ale po tyzdni nepretrziteho nasavania sme v posledny vecer zistili, ze pijeme, pijeme/vodka,ceresna/a nemozme sa opit. Akurat nenormalna unava, ale inak ziadny ucinok. Ked sme zistili, ze fakt nic z toho nebude, tak sme pili uz len dzus :) Nehovorim, ze promile v krvy neboli, ale navonok sme boli uplne triezve.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To je adaptacia organizmu, nie prepitie sa dotriezva...

IMHO hovadina, bud si niekto v alkoholickom deliriu neuvedomoval opitost a dostal "halucinaciu" ze je triezvy, alebo proste zabudol na triezvenie a neuvedomoval si dieru.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hm no do istej miery som to zazil aj ja, hlavne na tzv. dvojfazovkach, cize ked sa na chate cely den nasava, potom odpocinok a potom zasa druhy cely den nasava (dalej su trojfazovky, stvorfazovky, osemfazovky a tak :D ). Proste sme boli s kamosom nalatani ako zver, ale vobec sme nesli spat (unava ziadna) tak sme miesto toho celu noc robili bordel a chlastali dalej, no a rano ked sa ostatni zobudili sme naozaj boli takmer uplne triezvi (pri tom sme davali kazdu polhodinku pol deco). 2 hodiny na to sme uz ale samozrejme oslintavali periny :wink:

Pochybujem ze sme sa do toho triezva prepili, skor sme toho vypili tolko ze si na to docasne organizmus zvykol.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hmm imho..teoreticky sa moze stat ze taka hruska od neznameho predajcu ma na etikete 40 % ale v skutocnosti moze mat 15% a preto to tak chuti a ked toho vypijete pol litra.. tak sice neco citite a je to slabe..takze triezvost ?
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Tak ci sa da prepit do triezva neviem, ...
Ale nasi raz boli u znamych , tam jedli + pili [ jedli kapustu, domace klobasky a neviem co este, ...] a rano im nic nebolo, tak pokracovali zase :lol:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ked je uz raz ten alkohol v organizme a ye*e ti do mozgu tak pochybujem ze sa to moze stat..nestretol som sa s tym ani som nepocul...tak ale treba skusat ;) :smt039
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

tiež sa mi to zda byť drist.
a keby som držal hladovku tak po nejakom čase by som bol syty? to je taka ista vec
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

JohnFrusciante napísal:tiež sa mi to zda byť drist.
a keby som držal hladovku tak po nejakom čase by som bol syty? to je taka ista vec
jj, presne tak, je to nieco podobne ako sa prej*bat do pannenstva
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

vzdy ked chodime chatu tak na zaciatku hned hodime do seba nejakych 5 poldeci, potom v pravidelnych intervaloch(cca kazdu polhodku) dame stale niekolko dalsich poldecakov, medzi tym ale treba vela tancovat, spievat, a hlavne jest :D cize za od tej piatej do rana do tretej vypijes kludne aj nejakych 15 poldecakov, na zaciatku pekne udrie, dalsimi poldecakmi stav stale udrzujes :) az potom niekedy nad ranom zistis ze uz ti ani neudiera, a zaspis ako batola :D zobudis sa niekiedy poobede, nieco zjes a mozes pokracovat dalej :D ...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

ja som zase počula, že sa síce nedá prepiť do triezva, ale sa dá skrátiť doba triezvenia... hm, takže nezostáva nič iné, len testovať na vlastnej koži... :D
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Napis ako sa da skratit doba triezvenia, isto sa to zide soferom :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

myslim ze ked sa dobre predtym / potom najes / napijes nealka tak to ma ucinok...a ja osobne ked sa nadrbem z piva tak som triezvejsi aj o tretinu skor jak ked z tvrdeho...
Napísať odpoveď