Je mozne sa prepit do triezva?
Je mozne sa prepit do triezva?
Kedysi som o tom cital, a teraz jak som oslavoval narodeniny som sa rozpraval s jednym starsim panom a tvrdil mi ze sa mu asi 3x podarilo prepit sa do triezva. To znamena ze ked bol opity, pil dalej a zrazu mu nic nebolo. Je to realne? Mate s tym niekto skusenosti? 
rychlo vytriezvel..alebo bol taky naje*any ze sa zacal spravat normalne teda sa snazil.. neviem to mi pripada jako nezmysel..mozno telo si uz zacne zvykat na ten alkohol postupom casu a potom mu ten chlast nic nerobi.. ti stary to dokazu..oni mozu vypit aj aj politrva borovicky na ex..toto spravi za kilo..
ten zvuk si nevsimaj
ten zvuk si nevsimaj
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako pozeram aj tu aj inde kazdy kto spomenie ze sa niekto prepil do triezva hovori, ze to len od niekoho pocul.... zatial som vsak nepocul ani od jedneho znameho ze by niekoho nazivo aj videl... furt len informacie z druhej ruky....
Mojej Mamy sestrinho bratranca nosorozec...
Podla mna je to totalna kravina... Clovek akurat tak upadne mozno do nejakeho deliria a si mysli ze je triezvy, ale inak je to totalna sracka.
Bol som opity viac krat snad nez Lenin a Stalin a ani raz sa mi nepodarilo dostat do onoho blazeneho stavu.
Mojej Mamy sestrinho bratranca nosorozec...
Podla mna je to totalna kravina... Clovek akurat tak upadne mozno do nejakeho deliria a si mysli ze je triezvy, ale inak je to totalna sracka.
Bol som opity viac krat snad nez Lenin a Stalin a ani raz sa mi nepodarilo dostat do onoho blazeneho stavu.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nam sa stalo s kamoskou nieco podobne na chate, ale nebolo to za jednu noc, ale po tyzdni nepretrziteho nasavania sme v posledny vecer zistili, ze pijeme, pijeme/vodka,ceresna/a nemozme sa opit. Akurat nenormalna unava, ale inak ziadny ucinok. Ked sme zistili, ze fakt nic z toho nebude, tak sme pili uz len dzus
Nehovorim, ze promile v krvy neboli, ale navonok sme boli uplne triezve.
Hm no do istej miery som to zazil aj ja, hlavne na tzv. dvojfazovkach, cize ked sa na chate cely den nasava, potom odpocinok a potom zasa druhy cely den nasava (dalej su trojfazovky, stvorfazovky, osemfazovky a tak
). Proste sme boli s kamosom nalatani ako zver, ale vobec sme nesli spat (unava ziadna) tak sme miesto toho celu noc robili bordel a chlastali dalej, no a rano ked sa ostatni zobudili sme naozaj boli takmer uplne triezvi (pri tom sme davali kazdu polhodinku pol deco). 2 hodiny na to sme uz ale samozrejme oslintavali periny
Pochybujem ze sme sa do toho triezva prepili, skor sme toho vypili tolko ze si na to docasne organizmus zvykol.
Pochybujem ze sme sa do toho triezva prepili, skor sme toho vypili tolko ze si na to docasne organizmus zvykol.
-
JohnFrusciante
Star
vzdy ked chodime chatu tak na zaciatku hned hodime do seba nejakych 5 poldeci, potom v pravidelnych intervaloch(cca kazdu polhodku) dame stale niekolko dalsich poldecakov, medzi tym ale treba vela tancovat, spievat, a hlavne jest
cize za od tej piatej do rana do tretej vypijes kludne aj nejakych 15 poldecakov, na zaciatku pekne udrie, dalsimi poldecakmi stav stale udrzujes
az potom niekedy nad ranom zistis ze uz ti ani neudiera, a zaspis ako batola
zobudis sa niekiedy poobede, nieco zjes a mozes pokracovat dalej
...