PUK kód

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
YELLA
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PUK kód

Príspevok od používateľa YELLA »

chcel by som sa spýtať, že keď použijem kód PUK či sa za to niečo platí, lebo v tomto znalosť nemám :oops:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mal by si ho mat prilozeny ku karte.. neplati sa nic
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Co by sa zato malo platit. Jednoducho ak zadas 3 krat zly PIN(neviem rpesne kolko krat...) tak potom musis zadat PUK kod a ten ti odblokuje telefon...nic sa zato neplati...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

len doplnim, ze k pausalnym kartam neposkytuju PUK...az ked si ho pridete vypytat, tak vam ho za nejaky poplatok (tusim 100,-) daju...aspon u mna to tak je (pausal Orange)
YELLA
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

konyk87 napísal:len doplnim, ze k pausalnym kartam neposkytuju PUK...az ked si ho pridete vypytat, tak vam ho za nejaky poplatok (tusim 100,-) daju...aspon u mna to tak je (pausal Orange)
ja osm mal pôvodne primu ale potom som si dal paušál tak mi PUK ostal, a koľkokrát sa dá použiť?
konyk87
King
King

mas 10 moznosti na zadanie spravneho kodu..pokial nezadas spravne, uz ti nic nepomoze..
YELLA
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ale myslel som že koľkokrát sa to dá použiť ak zabudnem PIN, keď ho 5krát zabudnem tak môžem 5krát použiť?
konyk87
King
King

myslim, ze to nie je obmedzene...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

konyk87 napísal:len doplnim, ze k pausalnym kartam neposkytuju PUK...az ked si ho pridete vypytat, tak vam ho za nejaky poplatok (tusim 100,-) daju...aspon u mna to tak je (pausal Orange)
no neviem ako ty ale viem ze ked si bral otec v orange pausal dostak k karte sim aj puk kod a ako teraz pozeram ja mam pausal z t-mobile a tiez som tam dostal prilozeny puk kod...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Suffel: Pravdepodobne dostal BPUK alebo PUK2 ci ako sa to vola a ten je na pristu k bankovym sluzbam cez orange (teleplatba a pod) ale urcite nie ten PUK ktory treba pri zlom zadani PINU. Ten ako bolo spomenute ti vyda operator pri poziadani on za jednorazovy poplatok 100 alebo 150 a ked si tento poplatok uz raz zaplatil, stratis PUK a znovy ti ho bude treba mali by ti ho vydat uz zadarmo
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ja len doplnim, ze PUK kod je viazany na SIM kartu, nie na telefonne cislo. Teda ja mam napr. to iste cilso uz 6 rokov, ale uz tretiu SIM kartu (z dovodu mobil banking, 3G atd. vzdy pri skonceni pausalu som si nechal vymeit aj SIM, teda ak mali v ponuke nejaku novu sluzbu, ktoru stara SIM nepodporovala) a u kazdej bol iny PUK kod. Ja len aby si sa neosral, bo ked viackrat nespravne zadas PUK kod, tak SIM dovi dopo.

\\Neviem ako je to u T-Mobile, ale u Orange k SIM karte na pausal PUK nedostanes.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

t-mobile dava normalne aj PUK kod a posledne 4 cisla z neho su ID kod na identifikaciu pri kontakte s operatorom. a ked ho zadate 10 krat chybne karta je zablokovana uplne :) nasiel som narychlo len zmluvu este s eurotelom ale t-mobile to ma stale rovnake. teda aspon dva roky dozadu mal. a orange uz neviem tam uz dlho nemam zmluvu ale je mozne ze puk dava len za ten poplatok kedze aj ID kod zasiela uplne mimo.
Prílohy
DSC00185.png
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

JJ ja som tiež raz potreboval PUK a som paušál orange a museli sme si zavolať a ten puk ani neexistoval, oni povedali, že ho najprv musia VYGENEROVAŤ. Takže simka šla až po zaplatení za ten puk... a jo, viaže sa to na kartu, nie na sim...

PUK môžeš užívať do nekonečna, ale pokusy máš 10. Keď sa Ti podarí trafiť, potom sa Ti pokusy podľa všetkého "resetnú". Mimochodom myslím že to s tými desiatimi neplatí všade, lebo keď som dostal prvýkrát mobil a bol som malý tak som puk skúšal a skúšal a nikdy mi nebloklo... Nie som istý, ale možno to bolo aj viac krát než 10.

/edit, okey teda, neriskovať zbytočne s tymi desiatimi (po resetnuti ale jo) aj tak nechapem, načo by to dakto robil :D až tak sa mýliť to by bola fest sila
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

to tazko. uz tie prve easy karty mali v navode napisane ze po desiatich pokusoch sa karta nadobro zablokuje :lol: a tento system je myslim vsade rovnaky a je jedno ci je to na zmluvu alebo na predplatenku. proste 10x a dost. a je to rovnako ako pin kod - ked sa trafis pokusy sa zresetuju ako si povedal.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Skolacik napísal:Suffel: Pravdepodobne dostal BPUK alebo PUK2 ci ako sa to vola a ten je na pristu k bankovym sluzbam cez orange (teleplatba a pod) ale urcite nie ten PUK ktory treba pri zlom zadani PINU. Ten ako bolo spomenute ti vyda operator pri poziadani on za jednorazovy poplatok 100 alebo 150 a ked si tento poplatok uz raz zaplatil, stratis PUK a znovy ti ho bude treba mali by ti ho vydat uz zadarmo
nie nie bol to PUK kod od Orange otec si este davnejsie zablokoval mobil a co mal PUK kod napisany kde mal ten obal od sim karty tak ten som pouzial a normalne to slo...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Da sa zistit aj PUK2?
Napísať odpoveď