Urazenie sa? Hlupe poznamky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

tak sa jej aspon spytaj, ze ci je v poriadku, ze si na nej pocitil nejaku zmenu a tak, ze mas o nu starost
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

To ci daco riesi nevies, takze udrzuj bezne kontakty ako doteraz a sleduj ako sa bude vyvijat situacia.

btw, pre karma odkaz: hmm je mi luto ani ja ta nemam rad :P a nepotrebujem aby si ma mal rad, pretoze ked dakto napise ze otvor zaluzie aby do izby vosiel cerstvejsi vzduch tak ma v hlave nasrate
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

možno by si jej mohol dať prečítať tento topic. Povedz, že sa vzdávaš a daj jej to prečítať... napríklad :D a keď hlúposť, tak pardón
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mimkorn napísal:možno by si jej mohol dať prečítať tento topic. Povedz, že sa vzdávaš a daj jej to prečítať... napríklad :D a keď hlúposť, tak pardón
hej a ked precita moj prispevok tak co? :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:hej a ked precita moj prispevok tak co? :D
neviem, nečítal som všetky, ale keď hovoríš, tak asi si tam napísal niečo... no... to je jedno, veď to nepísal on, ale nejaký iný týpec nie? :lol: a keby to malo fest vadiť, tak si môže vybrať len niektoré príspevky, ktoré považuje za dobré prípadne niektoré svoje editnuť a všetko to vytlačiť a tak dať... no... myslím, že ak ... neviem nevidím do toho celého, nečítal som posty (premýšľam jak to nazvať: obete, nebohého... kurnik) zakladateľa témy, iba ten základný tak... hm... :) Myslím ale, že taký nápad je použiteľný.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ee. jednoznačne nie.. bol by to len zúfalý výkrik do tmy.. a pochybujem že by uspel.. ja som tiež neuspels týmto a to už bol fakt posledný pokus. :)
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Dat jej precitat tuto temu? Ste sa zblaznili uz asi nacisto. To urcite nie!

Vcera som s nou chvilu pisal, napisal som jej prvy ja, nieco sme popisali a potom sa ma pytala ci idem na chatu a tak. Ked som sa jej pytal na dovod, tak povedala, ze chcela len vediet ci tam nejdem preto, ze nejde ani ona.

Dnes poobede som mal od nej zmeskany hovor, nemal som pri sebe telefon a tak som jej potom volal naspat co sa deje, ze co potrebuje. Povedala, ze uz nic, ze nieco potrebovala. Tak sa jej pytam o co islo, ze o nic. Neviem ci nahodou len neprezvonila alebo co, pretoze ked volala, tak som maval vzdy viacej zmeskanych hovorov ked som bol mimo telefonu. Zda sa, ze situacia sa trosku zlepsila od vikendu.
malakian41
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa malakian41 »

a co keby si to nechal vsetko tak a pockal co spravi ona.ci sa ti ona zacne vnucovat ,volavat ti atd....ale je to dost riskantne lebo moze vas "vztah" ochladnut a potom by si si ju asi tazko ziskal spat.myslim si ze mozno by to zabralo keby zistila ze si iny ako predtym a urcite by sa to cele otocilo.potom by bola ona taka ako si teraz ty.len aby sa zas neurazila alebo co :) myslim ze keby sa ti vnucovala tak by si s nou aj lahsie pokecal "o vas".ale ked je tu ten druhy chalan tak nwm no...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

daj si ešte pozor na to aby si nebol náhrada.. chápeš.. ak chcela iného chalana a ten sa "nezadaril" tak si dobrý aj ty.. bacha na toto .. to nesmieš dopustiť..si ľudská bytosť a nie hračka na zavolanie.
nevravím že je to tak len sa tomu vyvaruj
cmuk55
Expert
Expert

Ako to vypada s tym druhym neviem, ale co som sa dopocul z dobreho zdroja, tak ze kasle na neho. Len tazko povedat ci to nie je len chvilkovy pocit.

Dnes som bol pozriet na jednej akcii, bola tam aj ona, tak sme sa pozdravili. Ked som siel potom za nimi (ona+par kamaratov), tak sa diva na mna, ja na nu, ostal som stat pred nou a pytam sa co je. Ona na to, ze nic a zacala sa smiat. Boli sme od seba par metrov, medzi nami este dvaja kamarati a tak sme sa rozpravali, potom dosla a sadla si ku mne, tak sme sedeli spolu a kecali, zasmiali sa. Zdalo sa mi, ze je to uz vsetko OK. Neskor mi volala, ze kde som, ze ci nepridem..., ale potom ona musela ist do roboty. Este vecer som bol za nou v robote na par minut, tak sme prehodili par slov a isiel som dalej.

Zda sa, ze je to uz celkom v poriadku, nepytal som sa co jej bolo ani preco sa tak spravala, radsej to nebudem zistovat a bude to tak lepsie pre oboch. Dam vediet co a ako pokracuje. Ak by mal este niekto otazky ci napady, tak budem rad.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Rozhodne to uz nerozpitvavaj ... Bud rad ze to je v poriadku. :wink:
cmuk55
Expert
Expert

Boli sme dnes zase spolu skoro cely den, bola dost rozbita po vcerajsku, ale dalo sa. Dokonca sme sa pri kecani dostali k tomu, ze preco mi neodpisala minuly vikend. Povedala, ze bola na mna poriadne nasrana a tak som sa pytal, ze ci este je a povedala, ze uz nie. Este som sa spytal aj na dovod a ze uz si nepamata. Aj cez den som ju trosku vytocil, ale bolo to v pohode vsetko v ramci normy, nakoniec sa aj sama zasmiala na tom.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zbytocne si do toho rypal ;) Vacsina zien nema v laske ked sa vracias k niecomu co ich nasralo a este s nimi robis o tom interview.
Ale dobre to dopadlo.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Zbytocne si do toho rypal ;) Vacsina zien nema v laske ked sa vracias k niecomu co ich nasralo a este s nimi robis o tom interview.
Ale dobre to dopadlo.
Presne tak. Neriešiť minulosť, žiť v prítomnosti a nepozerať na budúcnosť. Staré problémy treba zanechať čo najskôr a tváriť sa, že neexistovali, ak už sú zmierené... Nemal si to spomínať, ale tak čo už. A hlavne už to nesmieš ani raz spomenúť... keď to spravíš, to je ako keď máš sladký keks a ješ ho ješ... a zrazu drb... dajaká hnusná trpká horkastá chuť Ti tam priskočí z nejakej časti keksu a je ti z toho tak zle, že si musíš až odpľuť a pokazí celý dojem z keksu...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mimkorn napísal:Presne tak. Neriešiť minulosť, žiť v prítomnosti a nepozerať na budúcnosť. Staré problémy treba zanechať čo najskôr a tváriť sa, že neexistovali, ak už sú zmierené... Nemal si to spomínať, ale tak čo už. A hlavne už to nesmieš ani raz spomenúť...
ja som iného názoru.. podla mna spravil dobre že sa to opýtal.. ja osobne nenávidím pocit neistoty a chcel by som vedieť prečo to bolo.. ked už nič iné aspon budem vedieť na čo si dať v budúcnosti pozor lebo nie každému vadí to isté
a ked mi raz bude na niekom záležať tak niečo budem musieť obetovať - kôli rovnováhe - a môžu to byť práve tieto veci ktoré keby to nespomenul tak nevie ..
môj názor
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:ja som iného názoru.. podla mna spravil dobre že sa to opýtal.. ja osobne nenávidím pocit neistoty a chcel by som vedieť prečo to bolo.. ked už nič iné aspon budem vedieť na čo si dať v budúcnosti pozor lebo nie každému vadí to isté
a ked mi raz bude na niekom záležať tak niečo budem musieť obetovať - kôli rovnováhe - a môžu to byť práve tieto veci ktoré keby to nespomenul tak nevie ..
môj názor
istým spôsobom okey, ale vieš... to sa tak obnovujú negatívne pocity... teda ja neviem, určite záleží od situácie a tak, ale ja som mal s takým činom zásadne len zlé skúsenosti. Netvrdím však, že nemôže byť ináč, beriem
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

si zober žena, ktorá sa bude urážať už len za to že sa jej opýtam prečo nemá čo v mojej blýzkosti čo hľadať :)
Mick
Amateur
Amateur

RE: hmmm...

Príspevok od používateľa Mick »

A VAS BY NENASRALO KEBY VAM ZENA POVIE, ZE STE IMPOTENTI??? TROCHA ROZUMU!!!
cmuk55
Expert
Expert

Mick - Co ma impontentnost spolocne s touto temou a tym co sa stalo a co som jej povedal ja? Podla mna nic, tak prosim ta nepis hluposti do mojej temy a ked pises, tak si vypinaj aspon caps-lock.

Pre ostatnych - Zatial to nepokracuje, boli sme vcera spolu chvilu, ale kedze sa ponahlala prec, tak sme sa len chvilu porozpravali a uz bezala. Bolo ale fajn, bola konecne normalna, oddychnuta, bolo vidiet, ze si konecne oddychla od toho co mala na robote. Skoda, ze sa nedalo stravit s nou viacej casu a neviem kedy sa bude dat, pravdepodobne az o tyzden :(
Napísať odpoveď