Pomooooc........ako mam odblokovat mobil NOKIA 6280

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Halkeey
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomooooc........ako mam odblokovat mobil NOKIA 6280

Príspevok od používateľa Halkeey »

Pomocte mi odblokovať NOKIU 6280; netuším ako už som skúšal plno veci a nejde. Prosím pomocte! - v tom je problém že je to blbé BB5 :cry:
MAker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MAker »

doma to asi len tak neodblokuješ... ale pozri

Kód: Vybrať všetko

http://www.foony.mscnet.sk/
(dúfam, že sa to nebude brať ako reklama)
Halkeey
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nooo to asi hej ale som čítal nejaké príspevky a že treba nejaký software aj kábel do mobilu a sa to dá ale do prdele neviem ako to zrobiť.

a ta stránka to je kde ? kde to neodblokujú ?
lebo ja 1300sk za odblokovanie nedám to už si radšej nový mobil kúpim.
:D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

napis SS Slavo-vi
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

odblokovat pre karty inych sieti?

Mam nokiu 6280 a viem o nej jednu dôležitú vec... toto si zapamätaj! Nokia 6280 bola stiahnutá z trhu, nokia sa nepriznáva k tomu, že taký telefon vyrobila, je to problémový telefón, ktorý nefunguje regulérne... Ak sa človek pokúsi dať naň nový firmware (úplne najklasickejšou cestou), tak či v servise, alebo doma to fungovať nebude, mobil sa pokazí a potom sa už nedá zapnúť. Takže ak je telefón funkčný a chceš aby Ti ho prepálili (neviem, či som to správne nazval) aby Ti upgradli alebo pozmenili software, tak rovno do nokie choď, oni si telefón zoberú približne na viac ako 30 dní a potom Ti ho buď nedajú a dajú nový, alebo dajú až po takom čase...

Takže asi takto... Ak si mal na mysli odblokovanie klávesnice tak je to menu hviezdička, ak s heslom, tak štandardné nezmenené je 12345. :D Thats all
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

mimkorn napísal:odblokovat pre karty inych sieti?

Mam nokiu 6280 a viem o nej jednu dôležitú vec... toto si zapamätaj! Nokia 6280 bola stiahnutá z trhu, nokia sa nepriznáva k tomu, že taký telefon vyrobila, je to problémový telefón, ktorý nefunguje regulérne... Ak sa človek pokúsi dať naň nový firmware (úplne najklasickejšou cestou), tak či v servise, alebo doma to fungovať nebude, mobil sa pokazí a potom sa už nedá zapnúť. Takže ak je telefón funkčný a chceš aby Ti ho prepálili (neviem, či som to správne nazval) aby Ti upgradli alebo pozmenili software, tak rovno do nokie choď, oni si telefón zoberú približne na viac ako 30 dní a potom Ti ho buď nedajú a dajú nový, alebo dajú až po takom čase...

Takže asi takto... Ak si mal na mysli odblokovanie klávesnice tak je to menu hviezdička, ak s heslom, tak štandardné nezmenené je 12345. :D Thats all
hh netrep,mal som 6280 asi pol roka,nahodil som new firmware kedy sa len dalo...telefon dodnes funguje bez toho aby som musel ist do servisu...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Hellboy248 napísal:hh netrep,mal som 6280 asi pol roka,nahodil som new firmware kedy sa len dalo...telefon dodnes funguje bez toho aby som musel ist do servisu...
netrepem, záleží od toho, kedy si sa k telefónu dostal. Ak Ti to šlo, to znamená, že si dostal ten s firmwareom NAD 3.81, tých telefónov bolo oveľa menej, pretože ich vyrábali len v malom množstve pre prípadné ďalšie štrajkovanie mobilných telefónov a ukázalo sa že skutočne je plný bugov, tak ho nakoniec stiahli

Prečítal som kolo toho na oficiálnej stránke nokie cez 100 postov na fóre ľudí čo sa sťažovali...
Halkeey
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem že ste odpovedali

ďakujem všetkým......pomôcť ste mi nepomohli :D ale aspon som sa dozvedel o mojom mobile zauímavé veci :D
tak ďiki všetkým :D
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Nokia 6280 sa da odblokovat len cez servisny box BB5, MT box ..., za pouzitia F-bus a kabla a testpointu priamo na procesor telefonu. Zaroven sa tento model robi pod mikroskopom :D , preto je tento odblok drahy a zvicajne sa u tohto modelu pod 1000sk nedostanes.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Napísať odpoveď