Pomooooc........ako mam odblokovat mobil NOKIA 6280
Pomooooc........ako mam odblokovat mobil NOKIA 6280
Pomocte mi odblokovať NOKIU 6280; netuším ako už som skúšal plno veci a nejde. Prosím pomocte! - v tom je problém že je to blbé BB5 
doma to asi len tak neodblokuješ... ale pozri (dúfam, že sa to nebude brať ako reklama)
Kód: Vybrať všetko
http://www.foony.mscnet.sk/-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
odblokovat pre karty inych sieti?
Mam nokiu 6280 a viem o nej jednu dôležitú vec... toto si zapamätaj! Nokia 6280 bola stiahnutá z trhu, nokia sa nepriznáva k tomu, že taký telefon vyrobila, je to problémový telefón, ktorý nefunguje regulérne... Ak sa človek pokúsi dať naň nový firmware (úplne najklasickejšou cestou), tak či v servise, alebo doma to fungovať nebude, mobil sa pokazí a potom sa už nedá zapnúť. Takže ak je telefón funkčný a chceš aby Ti ho prepálili (neviem, či som to správne nazval) aby Ti upgradli alebo pozmenili software, tak rovno do nokie choď, oni si telefón zoberú približne na viac ako 30 dní a potom Ti ho buď nedajú a dajú nový, alebo dajú až po takom čase...
Takže asi takto... Ak si mal na mysli odblokovanie klávesnice tak je to menu hviezdička, ak s heslom, tak štandardné nezmenené je 12345.
Thats all
Mam nokiu 6280 a viem o nej jednu dôležitú vec... toto si zapamätaj! Nokia 6280 bola stiahnutá z trhu, nokia sa nepriznáva k tomu, že taký telefon vyrobila, je to problémový telefón, ktorý nefunguje regulérne... Ak sa človek pokúsi dať naň nový firmware (úplne najklasickejšou cestou), tak či v servise, alebo doma to fungovať nebude, mobil sa pokazí a potom sa už nedá zapnúť. Takže ak je telefón funkčný a chceš aby Ti ho prepálili (neviem, či som to správne nazval) aby Ti upgradli alebo pozmenili software, tak rovno do nokie choď, oni si telefón zoberú približne na viac ako 30 dní a potom Ti ho buď nedajú a dajú nový, alebo dajú až po takom čase...
Takže asi takto... Ak si mal na mysli odblokovanie klávesnice tak je to menu hviezdička, ak s heslom, tak štandardné nezmenené je 12345.
-
Hellboy248
Guru wannabe
hh netrep,mal som 6280 asi pol roka,nahodil som new firmware kedy sa len dalo...telefon dodnes funguje bez toho aby som musel ist do servisu...mimkorn napísal:odblokovat pre karty inych sieti?
Takže asi takto... Ak si mal na mysli odblokovanie klávesnice tak je to menu hviezdička, ak s heslom, tak štandardné nezmenené je 12345.Thats all
-
forgottten
Medium Star
netrepem, záleží od toho, kedy si sa k telefónu dostal. Ak Ti to šlo, to znamená, že si dostal ten s firmwareom NAD 3.81, tých telefónov bolo oveľa menej, pretože ich vyrábali len v malom množstve pre prípadné ďalšie štrajkovanie mobilných telefónov a ukázalo sa že skutočne je plný bugov, tak ho nakoniec stiahliHellboy248 napísal:hh netrep,mal som 6280 asi pol roka,nahodil som new firmware kedy sa len dalo...telefon dodnes funguje bez toho aby som musel ist do servisu...
Prečítal som kolo toho na oficiálnej stránke nokie cez 100 postov na fóre ľudí čo sa sťažovali...
Ďakujem že ste odpovedali
ďakujem všetkým......pomôcť ste mi nepomohli
ale aspon som sa dozvedel o mojom mobile zauímavé veci
tak ďiki všetkým
tak ďiki všetkým