Pojdete sa kuknut? ocakavam 200 000 divakov a viac
Red Bull Air Race v Bratislave !
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Red Bull Air Race v Bratislave !
V nedeľu 10. augusta sa uskutoční priamo pod Bratislavským hradom súboj Hannesa Archa a Petra Besenyeia.
-
mikkimikki
Medium Professional
-
MP4-27
Guru wannabe
v spravach to bolo a aj tu http://sport.aktuality.sk/ostatne/ostat ... tecky-duel ale co je lepsie ze 10 ma byt aj pekne pocasie co je doleziteTomcat10 napísal:wow, to by som tam teda siel.
este otazka, kde si o tom nasiel daco napisane? je to na oficialnej stranke? lebo tam som nic nenasiel o tom
-
MP4-27
Guru wannabe
Mno kedze exibicia zacina tak o 13.30 tak uz od 11.00 buc niekde dole pri Novom Moste lebo tam bude naroda a dovtedy maju byt treningi a podla mna aj na to sa da pozeratstella8 napísal:hm, co myslite. kde je najlepsi flek na pozeranie tohto celeho. bo nie som z BA tak o tomto nemam ani sajnu..
a niekde som citala ze na moste stat nie je dobre bo ze sa pokusia ho podletiet a potom to neuvidime...
-
mikkimikki
Medium Professional
no myslim ze hore na UFE (ufo)stella8 napísal:hm, co myslite. kde je najlepsi flek na pozeranie tohto celeho. bo nie som z BA tak o tomto nemam ani sajnu..
a niekde som citala ze na moste stat nie je dobre bo ze sa pokusia ho podletiet a potom to neuvidime...
-
Edward88
Light Expert
Hajzlíci
Dnes sme boli obzrieť kam pôjdeme a kde by sme dobre pofotili. Chceli sme ísť zo strany Petržalky, pretože sa mi to zdalo lepšie a čo nevidíme? Reštaurácia Aušpic bola oplotená mobilným pletivom a na ňom ceduľky oznamujúce Parkovanie za 100.-. Prechod od mosta SNP je po asi 70 metroch tiež ohradený plotom - aj keď dnes ešte otvoreným. Ale načo by tam dávali bráničku? No asi tam bude kontrolovaný prechod a možno majiteľ pozemku bude vyberať vstupné! Nikto nič nevie, SBSkári sú skúpy na slovo, nikto nič nevie. Keď sme chceli prejsť na hrádzu, tiež tam bol plot, aj keď s otvorenou bráničkou, ale ktovie čo bude zajtra. Možno tam prídeme a budeme musieť buď zaplatiť za prechod na súkr. pozemok, alebo neviem čo. Na internete sa o platenom vstupe nič nepíše. Hlavná vec, že je to akcia pod záštitou aj mesta a nejaký súkromník si na tom bude ryžovať a neprispeje na tú akciu ničím. Naopak, na túto akciu sme sa vyzbierali my všetci Bratislavčania. Predpokladám, že to ide z miestnych daní.
Vie niekto viac?
Vie niekto viac?
-
ANONYMKA17
Light Star
Re: Hajzlíci
hm, tak potom z ktorej strany tam mam ist? bo ja sa v BA moc nevyznam.. poraď mi prosiiiiiiiiimEdward88 napísal:Dnes sme boli obzrieť kam pôjdeme a kde by sme dobre pofotili. Chceli sme ísť zo strany Petržalky, pretože sa mi to zdalo lepšie a čo nevidíme? Reštaurácia Aušpic bola oplotená mobilným pletivom a na ňom ceduľky oznamujúce Parkovanie za 100.-. Prechod od mosta SNP je po asi 70 metroch tiež ohradený plotom - aj keď dnes ešte otvoreným. Ale načo by tam dávali bráničku? No asi tam bude kontrolovaný prechod a možno majiteľ pozemku bude vyberať vstupné! Nikto nič nevie, SBSkári sú skúpy na slovo, nikto nič nevie. Keď sme chceli prejsť na hrádzu, tiež tam bol plot, aj keď s otvorenou bráničkou, ale ktovie čo bude zajtra. Možno tam prídeme a budeme musieť buď zaplatiť za prechod na súkr. pozemok, alebo neviem čo. Na internete sa o platenom vstupe nič nepíše. Hlavná vec, že je to akcia pod záštitou aj mesta a nejaký súkromník si na tom bude ryžovať a neprispeje na tú akciu ničím. Naopak, na túto akciu sme sa vyzbierali my všetci Bratislavčania. Predpokladám, že to ide z miestnych daní.
Vie niekto viac?
-
Edward88
Light Expert
Re: Hajzlíci
Myslím, že najlepšie by bolo ísť zo strany Petržalky, pretože slnko bude z Nábrežia L. Svobodu piecť rovno do tváre, a do objektívu foťáku. Ale o tom prístupe k brehu Dunaja od Aušpicu som hovoril vyššie. Keď k tomu vezmem, že akcia bude trvať skoro 4 hodiny a na nejakom fleku ktorý si treba vystáť treba tiež stráviť nejaký ten čas, hrozí že človek bude mať tvár opálenú s okuliarmi ako keď si na kupku nedáš dole podprsenku a ostanú ti ramienka ak sa postavíš na stranu mesta. Ja to urobím tak, že prídem skôr, ak sa nedostanem zo strany Petržalky, pôjdem na mestskú stranu. Rozmýšľam nad polarizačným filtrom, ale tam bude treba natiahnuť čas uzávierky a obávam sa, že statív v tom dave bude dosť okopávaný. Takže to dúfam v tej rýchlej akcii nebudem mať rozmazané.
Najlepšie miesto ktoré bude v tom 3km úseku sa uvidí až keď rozmiestnia veže. Ale stred to istí. Niekto povedal, že budú podlietavať most. Nikde sa o tom nehovorí, ale to by tiež stálo za pohľad.
Najlepšie miesto ktoré bude v tom 3km úseku sa uvidí až keď rozmiestnia veže. Ale stred to istí. Niekto povedal, že budú podlietavať most. Nikde sa o tom nehovorí, ale to by tiež stálo za pohľad.
-
Edward88
Light Expert
Mapka pretekov
Update: tak predsa len bude priestor na Petržalskej strane uzavretý, dívať sa bude dať iba na strane mesta. Tie bráničky sú tam z naj pravdepodobnejšie z bezpečnostných dôvodov, pretože sa na strane smerom k Inchebe budú asi otáčať, alebo inak nalietavať. na stránke bratislava.sk je okrem iného uvedené aj toto:
" Počas pretekov bude dočasne uzatvorená petržalská hrádza a jeden z jazdných pruhov na nábreží."
"Najideálnejším miestom pre sledovanie pretekov by mal byť priestor ľavého dunajského nábrežia od Nového mosta približne po tunel, ale aj mosty a tiež napríklad spodné nádvoria hradu. Vstup je bezplatný, pre divákov bude pripravených vyše 10 občerstvovacích stanovíšť, ale aj toalety, záchranná služba."
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2008, 9:39 )
Mapka pretekov a všetkých legálnych prístupových miest je tu:
http://www.bratislava.sk/VismoOnline_Ac ... y=11018257
Všetko by malo byť jasné.
" Počas pretekov bude dočasne uzatvorená petržalská hrádza a jeden z jazdných pruhov na nábreží."
"Najideálnejším miestom pre sledovanie pretekov by mal byť priestor ľavého dunajského nábrežia od Nového mosta približne po tunel, ale aj mosty a tiež napríklad spodné nádvoria hradu. Vstup je bezplatný, pre divákov bude pripravených vyše 10 občerstvovacích stanovíšť, ale aj toalety, záchranná služba."
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2008, 9:39 )
Mapka pretekov a všetkých legálnych prístupových miest je tu:
http://www.bratislava.sk/VismoOnline_Ac ... y=11018257
Všetko by malo byť jasné.