Red Bull Air Race v Bratislave !

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Pojdete sa kuknut?

Ano
17
27%
Nie
35
56%
Ak bude čas
11
17%

Celkom hlasov: 63

MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Red Bull Air Race v Bratislave !

Príspevok od používateľa MP4-27 »

V nedeľu 10. augusta sa uskutoční priamo pod Bratislavským hradom súboj Hannesa Archa a Petra Besenyeia.
Pojdete sa kuknut? ocakavam 200 000 divakov a viac :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ak bude cas som tam, chystam sa nato uz odvtedy co sa o tom zacalo len diskutovat ze to bude na SVK :P
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

pockat to bude normalny redbull air race ci ako? wow... nejako to v poslednej dobe nesledujem ale sakra isiel by som si precvicit fotak :)
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

wow, to by som tam teda siel.
este otazka, kde si o tom nasiel daco napisane? je to na oficialnej stranke? lebo tam som nic nenasiel o tom
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

mal by som tam byt :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

NIE JE to RedBull Air Race. To len pre poriadok :) iba exhibicia. RBAR byva o.i. v Budapesti.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tomcat10 napísal:wow, to by som tam teda siel.
este otazka, kde si o tom nasiel daco napisane? je to na oficialnej stranke? lebo tam som nic nenasiel o tom
v spravach to bolo a aj tu http://sport.aktuality.sk/ostatne/ostat ... tecky-duel ale co je lepsie ze 10 ma byt aj pekne pocasie co je dolezite :wink:
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

hm, co myslite. kde je najlepsi flek na pozeranie tohto celeho. bo nie som z BA tak o tomto nemam ani sajnu..
a niekde som citala ze na moste stat nie je dobre bo ze sa pokusia ho podletiet a potom to neuvidime...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

stella8 napísal:hm, co myslite. kde je najlepsi flek na pozeranie tohto celeho. bo nie som z BA tak o tomto nemam ani sajnu..
a niekde som citala ze na moste stat nie je dobre bo ze sa pokusia ho podletiet a potom to neuvidime...
Mno kedze exibicia zacina tak o 13.30 tak uz od 11.00 buc niekde dole pri Novom Moste lebo tam bude naroda a dovtedy maju byt treningi a podla mna aj na to sa da pozerat :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mozno o 10:oo pojdem vystverat na bystricu :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

keby som bol byval trochu blizsie, siel by som...ale nejdem
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

stella8 napísal:hm, co myslite. kde je najlepsi flek na pozeranie tohto celeho. bo nie som z BA tak o tomto nemam ani sajnu..
no myslim ze hore na UFE (ufo) :D ale mam pocit ze to uz bude obsadene (rezevacie) :P
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

keby to bolo blizsie tka by osm urcite isiel pozriet ale takto na 99% nie :?
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Hajzlíci

Príspevok od používateľa Edward88 »

Dnes sme boli obzrieť kam pôjdeme a kde by sme dobre pofotili. Chceli sme ísť zo strany Petržalky, pretože sa mi to zdalo lepšie a čo nevidíme? Reštaurácia Aušpic bola oplotená mobilným pletivom a na ňom ceduľky oznamujúce Parkovanie za 100.-. Prechod od mosta SNP je po asi 70 metroch tiež ohradený plotom - aj keď dnes ešte otvoreným. Ale načo by tam dávali bráničku? No asi tam bude kontrolovaný prechod a možno majiteľ pozemku bude vyberať vstupné! Nikto nič nevie, SBSkári sú skúpy na slovo, nikto nič nevie. Keď sme chceli prejsť na hrádzu, tiež tam bol plot, aj keď s otvorenou bráničkou, ale ktovie čo bude zajtra. Možno tam prídeme a budeme musieť buď zaplatiť za prechod na súkr. pozemok, alebo neviem čo. Na internete sa o platenom vstupe nič nepíše. Hlavná vec, že je to akcia pod záštitou aj mesta a nejaký súkromník si na tom bude ryžovať a neprispeje na tú akciu ničím. Naopak, na túto akciu sme sa vyzbierali my všetci Bratislavčania. Predpokladám, že to ide z miestnych daní.

Vie niekto viac?
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

chystám sa s kamarátom kuknúť túto akciu, už sa na to veľmi teším. Dúfam, že nám aj počasie vydá :)
stella8
Light Expert
Light Expert

Re: Hajzlíci

Príspevok od používateľa stella8 »

Edward88 napísal:Dnes sme boli obzrieť kam pôjdeme a kde by sme dobre pofotili. Chceli sme ísť zo strany Petržalky, pretože sa mi to zdalo lepšie a čo nevidíme? Reštaurácia Aušpic bola oplotená mobilným pletivom a na ňom ceduľky oznamujúce Parkovanie za 100.-. Prechod od mosta SNP je po asi 70 metroch tiež ohradený plotom - aj keď dnes ešte otvoreným. Ale načo by tam dávali bráničku? No asi tam bude kontrolovaný prechod a možno majiteľ pozemku bude vyberať vstupné! Nikto nič nevie, SBSkári sú skúpy na slovo, nikto nič nevie. Keď sme chceli prejsť na hrádzu, tiež tam bol plot, aj keď s otvorenou bráničkou, ale ktovie čo bude zajtra. Možno tam prídeme a budeme musieť buď zaplatiť za prechod na súkr. pozemok, alebo neviem čo. Na internete sa o platenom vstupe nič nepíše. Hlavná vec, že je to akcia pod záštitou aj mesta a nejaký súkromník si na tom bude ryžovať a neprispeje na tú akciu ničím. Naopak, na túto akciu sme sa vyzbierali my všetci Bratislavčania. Predpokladám, že to ide z miestnych daní.

Vie niekto viac?
hm, tak potom z ktorej strany tam mam ist? bo ja sa v BA moc nevyznam.. poraď mi prosiiiiiiiiim
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Hajzlíci

Myslím, že najlepšie by bolo ísť zo strany Petržalky, pretože slnko bude z Nábrežia L. Svobodu piecť rovno do tváre, a do objektívu foťáku. Ale o tom prístupe k brehu Dunaja od Aušpicu som hovoril vyššie. Keď k tomu vezmem, že akcia bude trvať skoro 4 hodiny a na nejakom fleku ktorý si treba vystáť treba tiež stráviť nejaký ten čas, hrozí že človek bude mať tvár opálenú s okuliarmi ako keď si na kupku nedáš dole podprsenku a ostanú ti ramienka ak sa postavíš na stranu mesta. Ja to urobím tak, že prídem skôr, ak sa nedostanem zo strany Petržalky, pôjdem na mestskú stranu. Rozmýšľam nad polarizačným filtrom, ale tam bude treba natiahnuť čas uzávierky a obávam sa, že statív v tom dave bude dosť okopávaný. Takže to dúfam v tej rýchlej akcii nebudem mať rozmazané.
Najlepšie miesto ktoré bude v tom 3km úseku sa uvidí až keď rozmiestnia veže. Ale stred to istí. Niekto povedal, že budú podlietavať most. Nikde sa o tom nehovorí, ale to by tiež stálo za pohľad.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Velmi by som to chcel vidiet nazivo ale budem v praci :evil:
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

No, ja by som aj siel kuknut.... len jak to citam, tam bude celkom dost ludi... este uvidim jak bude cas
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mapka pretekov

Update: tak predsa len bude priestor na Petržalskej strane uzavretý, dívať sa bude dať iba na strane mesta. Tie bráničky sú tam z naj pravdepodobnejšie z bezpečnostných dôvodov, pretože sa na strane smerom k Inchebe budú asi otáčať, alebo inak nalietavať. na stránke bratislava.sk je okrem iného uvedené aj toto:
" Počas pretekov bude dočasne uzatvorená petržalská hrádza a jeden z jazdných pruhov na nábreží."
"Najideálnejším miestom pre sledovanie pretekov by mal byť priestor ľavého dunajského nábrežia od Nového mosta približne po tunel, ale aj mosty a tiež napríklad spodné nádvoria hradu. Vstup je bezplatný, pre divákov bude pripravených vyše 10 občerstvovacích stanovíšť, ale aj toalety, záchranná služba."

//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2008, 9:39 )
Mapka pretekov a všetkých legálnych prístupových miest je tu:
http://www.bratislava.sk/VismoOnline_Ac ... y=11018257

Všetko by malo byť jasné.
Napísať odpoveď