Strateny mobil

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Strateny mobil

Príspevok od používateľa mspeedo »

Vcera sa mi podarilo stratit mobil, tak by som sa chcel spytat ako je to s cislom, ci sa da vybavit take iste. Mal som tam prima kartu, chcel by som si v orange vybavit znova primu + to iste cislo, je to mozne? popripade co to stoji
Taado
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Taado »

myslim, ze je to mozne ak mas pausal, ale cenu fakt neporadim... :?

//ppt: z bezpecnostni teraz musia davat aj obcianky ak chcu primu... cize vedia komu to patri.... :coffee:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Pochybujem, ze take nieco bude mozne. Totiz ak si si zakupil primu, nepodpisal si s orangom ziadnu zmluvu. Oni vlastne ani nemusia vediet, komu to cislo povodne patrilo.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ked som si kedysi davno tu prima kartu kupoval, chceli odomna aj obciansky, tak to asi maju evidovane. Cize primu si s tym istym cislom nevybavim, jedine pausal?
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

co takto sa spytat do orangu co mozes robit? zas taky lenivy netreba byt ze nezdvihnem zadok od pc, ved oni stale maju nejake nove sluzby mozno ze to co pred polrokom nerobili teraz uz ano.

btw znama stratila tel s Easy kartou a vystavili jej novu s rovnakym cislom.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ved v pondelok tam idem, tak som len chcel vediet aka je sanca ze to vybavim.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ano je to mozne... neviem presne ci v orange ale v t-mobile viem na 100% ze to je moznee minuli tyzden som stratil mobil a isiel som tam ony mi najprv zablokovali kartu a potom a onejakych par dni som si prisiel pre novu sim kartu s tim istym cistlo.. tak v t-mobile sa to urcite da ale v orange to ti uz neviem povedat ...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

No u nás to bolo tak,ze spoluziakovy sa stratil telefón,pravdaze na pausál,a chcel ho dat hladat,siel do Orangeu,a Orange povedal,ze musi ist na políciu,no on isiel na políciu,odtial ho poslali na súd,musel podat ziadost na hladanie telefónu,dostal ziadost potvrdili mu to,a siel na políciu,a az potom mohla polícia pátrat po telefóne,len tomu som nepochopil,ze Orange má vkuse "Sme verní nasim zákazníkom",ale predsa niesu verní ked nedokázu pátrat po stratenom telefóne :?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ano ale aj tak ta policia ten mobil na 99% nenajde takze myslim ze je to aj zbitocne...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

najlepšie informácie dostaneš, keď zavoláš do infocentra... nehanbi, sa oni Ta budú obskakovať jak kolo posoleného zadku, lebo si zákazník... ja som keď som mal 15 rokov im zavolal a vypytoval som sa na clir aj som si ho nechal vybaviť...

Tam Ti poradia najlepšie a môžeš sa ich pýtať bez toho, aby si musel čakať na nejaké omeškanie odpovedí, ako napríklad je spôsobené formou fór...
Napísať odpoveď