Strateny mobil
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Strateny mobil
Vcera sa mi podarilo stratit mobil, tak by som sa chcel spytat ako je to s cislom, ci sa da vybavit take iste. Mal som tam prima kartu, chcel by som si v orange vybavit znova primu + to iste cislo, je to mozne? popripade co to stoji
-
Suffel
Guru
ano je to mozne... neviem presne ci v orange ale v t-mobile viem na 100% ze to je moznee minuli tyzden som stratil mobil a isiel som tam ony mi najprv zablokovali kartu a potom a onejakych par dni som si prisiel pre novu sim kartu s tim istym cistlo.. tak v t-mobile sa to urcite da ale v orange to ti uz neviem povedat ...
No u nás to bolo tak,ze spoluziakovy sa stratil telefón,pravdaze na pausál,a chcel ho dat hladat,siel do Orangeu,a Orange povedal,ze musi ist na políciu,no on isiel na políciu,odtial ho poslali na súd,musel podat ziadost na hladanie telefónu,dostal ziadost potvrdili mu to,a siel na políciu,a az potom mohla polícia pátrat po telefóne,len tomu som nepochopil,ze Orange má vkuse "Sme verní nasim zákazníkom",ale predsa niesu verní ked nedokázu pátrat po stratenom telefóne 
-
forgottten
Medium Star
najlepšie informácie dostaneš, keď zavoláš do infocentra... nehanbi, sa oni Ta budú obskakovať jak kolo posoleného zadku, lebo si zákazník... ja som keď som mal 15 rokov im zavolal a vypytoval som sa na clir aj som si ho nechal vybaviť...
Tam Ti poradia najlepšie a môžeš sa ich pýtať bez toho, aby si musel čakať na nejaké omeškanie odpovedí, ako napríklad je spôsobené formou fór...
Tam Ti poradia najlepšie a môžeš sa ich pýtať bez toho, aby si musel čakať na nejaké omeškanie odpovedí, ako napríklad je spôsobené formou fór...