som az moc nadviazana na priatela

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erika33
Novice
Novice

som az moc nadviazana na priatela

Príspevok od používateľa erika33 »

mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: som az moc nadviazana na priatela

Príspevok od používateľa jackb »

erika33 napísal:mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
kolko je ten dlhsi cas.
moze to byt zalubenie, a je velmi pravdepodobne, ze navrat do realneho vnimania moze byt dost tvrdy... prial by som ti aby nebol
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nemas nejakych kamaratov? ...mala by si travit cas aj s inymi ludmi ...proste neobetovat priatelov na ukor lasky..lebo podla mna kamarati ti vydrzia dlhsie..ked ste stale spolu , jasne ze si na nho naviazana...je pekne byt v pare, ale netreba zabudnut na SEBA
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

uzivaj si pocit uplnej zalubenosti a neries malichernosti. som na tom tak isto a vobec mi to nevadi a nevidim na tom nic zle.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

erika33 napísal:mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
no tak si donho zamilovana az po usi......nemyslim ze stym daco mozes urobit...ponechaj si chladnu hlavu komunikuj...nemyslim zeti poradim viac
erika33
Novice
Novice

Príspevok od používateľa erika33 »

jackb napísal:kolko je ten dlhsi cas.
moze to byt zalubenie, a je velmi pravdepodobne, ze navrat do realneho vnimania moze byt dost tvrdy... prial by som ti aby nebol
ale ja sa nechcem vratit do reality,len aby som sa nesklamala to chcem a je tomu tak rok aj pol

//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2008, 16:59 )
Eritrea napísal:nemas nejakych kamaratov? ...mala by si travit cas aj s inymi ludmi ...proste neobetovat priatelov na ukor lasky..lebo podla mna kamarati ti vydrzia dlhsie..ked ste stale spolu , jasne ze si na nho naviazana...je pekne byt v pare, ale netreba zabudnut na SEBA
mam jasne ze mam kamaratov,sem tam sa s nimi stretavam,ale vies no laska je laska.....a niekedy uz mam pocit ze s nikym inym sa uz ani neviem bavit...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ja radim skor VYRAST kedze si NADVIAZANA :aasmile27:
skor si mala na mylsi NAVIAZANA :aasmile29:
slovencina tvoj konycek? :lol:
nic v zlom. po case sa pozries na to ake veci si riesila a sa len zasmejes ;)

//:erytrocyt: a ja zasa mám na mylsi, že si lamiak :P
//:edit: ja vyem :lol:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

takto isto som sa cítil ja ked som sa zalubil...ale trvalo to možno mesiac....postupom času som už videl aj chyby ale stále som lúbil :) je to v pohode ale skús sa venovať viac kamaratkam alebo kamaratom...len tak posedieť a pokecať...nebud stále iba s priatelom....nie vždy to môže byť rozumné
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

heh ona ma na kamaratov cas a tiez s nimi travi cas telatka ;-) len nie tak ako predtym a to robime vseci co sme zamilovany a nielen pri tom kazdy clovek robi najradsej cinnosti alebo travi cas najradsej s niekim s kym mu je najlepsie, no nie ?? k veci Dievcatko je to peken byt zamilovany az po usi ;-) ja ti radiim ostan zamilovana, ale! dole ruzove okuliare. Nehladaj na nom chyby, to nie ale uvedomuj si ich a neprehliadaj ich pozeraj sa na vas vztah triezvo no nekaz to premyslanim som ci niesom moc naviazana je to jedno rob co citis ale "ruzove okuliare" su pre vztah nie moc dobre lebo zrazu padnu a je to ako sa prebudit po tyzdny v liehu :) proste supa na rano ako fanko hlasilo kedysi :D ,.. Uzivaj si alsku stastie ale vsetko s mierou ;-) a triezvo o to je to krajsie :smt057

:// Mimochodom prispevok numero 500 :smt046
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Ahoj Erika33,

čo by na tom malo byť zlé. Nemala by si sa zamýšľať nad takými "problémami". Čo keď sa vyskytne vo vašom vzťahu náhodou nejaký väčší "problém"...?! Naozaj sa neoplatí riešiť takéto veci. To nie je chyba, že si na neho naviazaná. Veď to ku vzťahu patrí, nie? Keď sa mám priznať, aj ja som sa nad týmto pred časom zamýšľala. Mám ho rada, preto som na neho naviazaná a myslím si, že to chyba nie je. Keď Ťa tá naviazanosť nejak veľmi neobmedzuje, netreba sa nad tým hlbšie zamýšľať:)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

prejde ta to :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No tak, keď nič zlé nerobí, tak to je ešte v pohode. :) Myslím, že je to len tým, že si stále do neho riadne zaľúbená. To ťa asi, časom prejde. Zlozíš ružové okuliare a zistíš ako to naozaj je. To však neznamená, že skutočnosť musí byť zlá. Len si ho prosím ťa, nezbožsťuj a neidealizuj, lebo potom môže byť z toho problém. Ale keď máte vo vzťahu iba takéto problémy, tak je to v poriadku... :wink:

A prosím ťa, keď niečo napíšeš, tak si to, prosím ťa aspoň skontroluj, aby to nejako vyzeralo. :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Buď pokojne naviazaná, keď chceš, ale dávaj si pozor, aby to nebolo veľmi vidno, lebo navazanosť pôsobí na opačné pohlavie op čase odpudzujúco ak je to preháňané... nemala by si byť závislá ani nezávislá, ale byť niekde medzi. V záležitosti od situácie. Dávať pozor, aby si vymakla vždy ten stred. A nelepiť sa na neho psychicky... Mohlo by ho to otráviť... t o všetko ale záleží od dĺžky vzťahu
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aj ja a čo je na tom zlé?.. :D O mesiac budeme spolu rok a pol.. a stále som do nej zamilovaný.. Odhalil som jej chyby, ktoré sa ukazujú na človeku neskôr.. všetky (skoro :P ) som sa naučil tolerovať.. a tak isto aj ona tie moje.. Predsa je to normálne.. :roll: :)

P.S.: Milujem Ťa :smt050
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

mala som ten istý problém, aj ja som bola na svojho priateľa dosť naviazaná, nevedela som si predstaviť čo by som bez neho robila. je to síce nepríjemné, že pri pomyslení na rozchod sa ti tlačia slzy do očí, ale to sa spraví. minulý rok som sa rozišla s týmto chalanom a tiež som si nevedela predstaviť, čo budem bez neho robiť, stále sme chodili všade spolu. po čase to bolo dobré, ale asi by som sa na budúce viac snažila tráviť čas aj s inými ľudmi a nie len s partnerom.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Erika, bud rada ze je to tak ako to je, nehladaj v tom chyby, proste to neries, na tomto padol nejeden vztah...tak ...
Napísať odpoveď