som az moc nadviazana na priatela
som az moc nadviazana na priatela
mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
Re: som az moc nadviazana na priatela
kolko je ten dlhsi cas.erika33 napísal:mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
moze to byt zalubenie, a je velmi pravdepodobne, ze navrat do realneho vnimania moze byt dost tvrdy... prial by som ti aby nebol
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
no tak si donho zamilovana az po usi......nemyslim ze stym daco mozes urobit...ponechaj si chladnu hlavu komunikuj...nemyslim zeti poradim viacerika33 napísal:mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
ale ja sa nechcem vratit do reality,len aby som sa nesklamala to chcem a je tomu tak rok aj poljackb napísal:kolko je ten dlhsi cas.
moze to byt zalubenie, a je velmi pravdepodobne, ze navrat do realneho vnimania moze byt dost tvrdy... prial by som ti aby nebol
//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2008, 16:59 )
mam jasne ze mam kamaratov,sem tam sa s nimi stretavam,ale vies no laska je laska.....a niekedy uz mam pocit ze s nikym inym sa uz ani neviem bavit...Eritrea napísal:nemas nejakych kamaratov? ...mala by si travit cas aj s inymi ludmi ...proste neobetovat priatelov na ukor lasky..lebo podla mna kamarati ti vydrzia dlhsie..ked ste stale spolu , jasne ze si na nho naviazana...je pekne byt v pare, ale netreba zabudnut na SEBA
-
ezechiel88
Star
heh ona ma na kamaratov cas a tiez s nimi travi cas telatka
len nie tak ako predtym a to robime vseci co sme zamilovany a nielen pri tom kazdy clovek robi najradsej cinnosti alebo travi cas najradsej s niekim s kym mu je najlepsie, no nie ?? k veci Dievcatko je to peken byt zamilovany az po usi
ja ti radiim ostan zamilovana, ale! dole ruzove okuliare. Nehladaj na nom chyby, to nie ale uvedomuj si ich a neprehliadaj ich pozeraj sa na vas vztah triezvo no nekaz to premyslanim som ci niesom moc naviazana je to jedno rob co citis ale "ruzove okuliare" su pre vztah nie moc dobre lebo zrazu padnu a je to ako sa prebudit po tyzdny v liehu
proste supa na rano ako fanko hlasilo kedysi
,.. Uzivaj si alsku stastie ale vsetko s mierou
a triezvo o to je to krajsie
/ Mimochodom prispevok numero 500 
Ahoj Erika33,
čo by na tom malo byť zlé. Nemala by si sa zamýšľať nad takými "problémami". Čo keď sa vyskytne vo vašom vzťahu náhodou nejaký väčší "problém"...?! Naozaj sa neoplatí riešiť takéto veci. To nie je chyba, že si na neho naviazaná. Veď to ku vzťahu patrí, nie? Keď sa mám priznať, aj ja som sa nad týmto pred časom zamýšľala. Mám ho rada, preto som na neho naviazaná a myslím si, že to chyba nie je. Keď Ťa tá naviazanosť nejak veľmi neobmedzuje, netreba sa nad tým hlbšie zamýšľať:)
čo by na tom malo byť zlé. Nemala by si sa zamýšľať nad takými "problémami". Čo keď sa vyskytne vo vašom vzťahu náhodou nejaký väčší "problém"...?! Naozaj sa neoplatí riešiť takéto veci. To nie je chyba, že si na neho naviazaná. Veď to ku vzťahu patrí, nie? Keď sa mám priznať, aj ja som sa nad týmto pred časom zamýšľala. Mám ho rada, preto som na neho naviazaná a myslím si, že to chyba nie je. Keď Ťa tá naviazanosť nejak veľmi neobmedzuje, netreba sa nad tým hlbšie zamýšľať:)
prejde ta toerika33 napísal:mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
-
Sagittarius
Guru
No tak, keď nič zlé nerobí, tak to je ešte v pohode.erika33 napísal:mam uz dlhsi cas chlapca,a uvedomila som si ze som moc na neho nadviazana,mam ho stsrasne rada a uz si neviem vsimat ani jeho chyby,ani ziadne zle strankyvsetko mu odpustim,hoci nic zle nerobi,ale no chapete.a podla mna to nieje dobre,co si o tom ymslite???
A prosím ťa, keď niečo napíšeš, tak si to, prosím ťa aspoň skontroluj, aby to nejako vyzeralo.
-
forgottten
Medium Star
Buď pokojne naviazaná, keď chceš, ale dávaj si pozor, aby to nebolo veľmi vidno, lebo navazanosť pôsobí na opačné pohlavie op čase odpudzujúco ak je to preháňané... nemala by si byť závislá ani nezávislá, ale byť niekde medzi. V záležitosti od situácie. Dávať pozor, aby si vymakla vždy ten stred. A nelepiť sa na neho psychicky... Mohlo by ho to otráviť... t o všetko ale záleží od dĺžky vzťahu
-
Začiatok Konca
Professional
-
in your world
Light Star
mala som ten istý problém, aj ja som bola na svojho priateľa dosť naviazaná, nevedela som si predstaviť čo by som bez neho robila. je to síce nepríjemné, že pri pomyslení na rozchod sa ti tlačia slzy do očí, ale to sa spraví. minulý rok som sa rozišla s týmto chalanom a tiež som si nevedela predstaviť, čo budem bez neho robiť, stále sme chodili všade spolu. po čase to bolo dobré, ale asi by som sa na budúce viac snažila tráviť čas aj s inými ľudmi a nie len s partnerom.
-
midnight_man
Guru