PREZVANANIE

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mulatt »

neprezvanam ale len odzvanam :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

mňa posledné dva dni prezváňa niaky gangster s CLIR-om a celkom ma to nasiera...neviete ako sa dá proti tomuto brániť ? inak než zmenou čísla a vypnutím telefónu
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nijak, teda pochybujem zeby s tym daco spravil operator, takze maj tichy rezim alebo to ignoruj a po case ho to aj tak prestane bavit
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nuž co iné mi ostáva :? najskôr to bude niaka kamarátka mojej sestry, ona má také "inteligentné" nápady...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

hmm, prezváňanie... v primeranom množstve je to snáď zdravá vec... ale ja v tom nejaký dôležitý význam nevidím... však keď chcem na niekoho myslieť, myslím na neho aj keď mi nebude dláviť mobil krátkym cinknutím... neznášam prezváňanie, medzi ktorým je prestávka len len že dlhšia ako 5 minút... to aby človeka šlak trafil...a ešte keď mu začnú hádzať o hlavu, že nedajbože prezvonil menejkrát, no koniec... PREZVÁŇANIE NEMÁ BYŤ PREJAVOM LÁSKY, NA TÚ SÚ INÉ PROSTRIEDKY...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Neprezváňam, neodzváňam, ale keď to niekto robí, neodsúdim ho a nepošlem do prdele. Ak Ti baba prezvoní, môžeš byť rád, znamená to, že na Teba myslí. Ale ak jej neprezvoníš aj Ty, bude musieť premýšľať prečo. Bude sa báť a hovoriť si... prečo mi neodzvonil? Čo keď stráca záujem? Blabla... Bude myslieť ešte viac. Netreba odzváňať...ale nezabije, keď odzvoníš..

Podľa mňa keď je to častejšie ako raz dva krát denne, začína to byť jemne infantilné
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

My sa s priateľom prezváňame na znak toho, že si chýbame, alebo na seba myslíme. A prečo si rovno nevoláme? Lebo kredit minieme za dva dni:P A potom nie je z čoho volať. :D
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

dexter7007 napísal:nemyslsis si ze je to casom otravne to prezvananie??
Nie, nemyslím si to:) Je to OBČASNÝ prejav toho, že na seba myslíme, že si chýbame. A myslím, že na tom nie je nič zlé a ani otravné :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Lezie mi to na nervy, neznášam keď ma niekto prezvoní a ja mu zavolám, no ale on to zloží a prezvoní ma znovu. Raz sa mi stalo, že kamarát, niečo potreboval no nemal kredit, tak ma prezvonil no ale on múdry si neuvedomil, že má zapnutý clir a prezváňal, prezváňal, no ale ja som nemohol volať pretože som nevedel komu a on ko*ot sorry za výraz, ma prezvonil asi 20 krát za sebou, radšej som vypol mobil, keď som ho zapal prišla sms z ďalšími 14 hovormi :lol: No proste expert.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE napísal:Lezie mi to na nervy, neznášam keď ma niekto prezvoní a ja mu zavolám, no ale on to zloží a prezvoní ma znovu. Raz sa mi stalo, že kamarát, niečo potreboval no nemal kredit, tak ma prezvonil no ale on múdry si neuvedomil, že má zapnutý clir a prezváňal, prezváňal, no ale ja som nemohol volať pretože som nevedel komu a on kok**** sorry za výraz, ma prezvonil asi 20 krát za sebou, radšej som vypol mobil, keď som ho zapal prišla sms z ďalšími 14 hovormi :lol: No proste expert.
ach ta to už je iná demencia... dopĺňam k tomu, čo som písal... keď už to musí byť ta maximálne dva tri a dosť! Keď dakto vidí, že sa nevolá, neprezváňa a zazvoní jak Ty vravíš 20 krát ta to je OMG TOTAL!!
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

mimkorn napísal:ach ta to už je iná demencia... dopĺňam k tomu, čo som písal... keď už to musí byť ta maximálne dva tri a dosť! Keď dakto vidí, že sa nevolá, neprezváňa a zazvoní jak Ty vravíš 20 krát ta to je OMG TOTAL!!
Ale potreboval niečo dôležité a neuvedomil si, že má clir :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE napísal:Ale potreboval niečo dôležité a neuvedomil si, že má clir :D
mňa by strašne zaujímalo, načo si ľudia dávajú clir... to je nejaký moderný výdobytok teraz, alebo čo? Je mafián, že musí mať skryté číslo?? Alebo podnikateľ? Toto nikdy nepochopím... Ale ako nezabijem nikoho teraz kvôli tomu, len pointa mi uchádza.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

mimkorn napísal:mňa by strašne zaujímalo, načo si ľudia dávajú clir... to je nejaký moderný výdobytok teraz, alebo čo? Je mafián, že musí mať skryté číslo?? Alebo podnikateľ? Toto nikdy nepochopím... Ale ako nezabijem nikoho teraz kvôli tomu, len pointa mi uchádza.
Neviem clir mám osobne aj ja :wink: Ale mám SE kde sa dá hoci kedy vypať a zapať :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mimkorn napísal:mňa by strašne zaujímalo, načo si ľudia dávajú clir... to je nejaký moderný výdobytok teraz, alebo čo? Je mafián, že musí mať skryté číslo?? Alebo podnikateľ? Toto nikdy nepochopím... Ale ako nezabijem nikoho teraz kvôli tomu, len pointa mi uchádza.
napríklad máš súkromný a firemný telefón a na firemnom ti skape batéria. Nikto netúži po tom, aby ho otravovali ešte aj na súkromnom mobile, preto dám clir a veselo volám.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE napísal:Neviem clir mám osobne aj ja :wink: Ale mám SE kde sa dá hoci kedy vypať a zapať :)
to sa dá myslím na každom phone a aj keby nie, stále sa dá dať pred číslo kód *31# a clir sa vypne pre toto volanie... načo máš clir? no offence :)
pinco napísal:napríklad máš súkromný a firemný telefón a na firemnom ti skape batéria. Nikto netúži po tom, aby ho otravovali ešte aj na súkromnom mobile, preto dám clir a veselo volám.
to keď som spomínal podnikateľov...
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Ja si prezváňam iba s frajerkou (iba tak, že na seba myslíme). Ak mi prezvoní niekto iný ignorujem to zväčša. Inak mamka sa už naučila ak niečo chce iba prezvoní a ja jej zavolám, veď si predsa nebude ničiť paušal, nie?? :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

prezvanam sa iba s frajerkou.. ked mysli na mna a chybam jej tak prezvoni a tak isto s mojej strany.. ine ma otravuje..
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

prezvananie nie je podla mna prejav debility..ako spomenul kolega..je to proste taký malý dokaz že priatel na teba mysli..tak ta prezvoni, aby si to vedela.. :) ja sa s priatelom prezvanam.. keby sa neprezvaname, myslela by som si ze nema cas uz ani na mna myslet..ani nic... :oops:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nik_kuSh :) napísal:prezvananie nie je podla mna prejav debility..ako spomenul kolega..je to proste taký malý dokaz že priatel na teba mysli..tak ta prezvoni, aby si to vedela.. :) ja sa s priatelom prezvanam.. keby sa neprezvaname, myslela by som si ze nema cas uz ani na mna myslet..ani nic... :oops:
No ano, v tomto prípade sa to dá, ale predstav si, že ťa v kuse prezváňa Skrytý volajúci, ako sa stalo kamoške. Ona aj vedela a myslela si kto ju asi prezváňa, ale nebola si istá. Tak behla do T-Mobilu kde jej kamarát zistil kto ju to prezváňa a jej podozrenie sa potvrdilo,tak mu napísala jednoduchú sms, že vie kto je a ak s tým neprestane, tak podá trestné oznámenie, alebo niečo podobné ten záver si moc nepamätám, bolo to dávno... A neodpísal jej ani na sms a viac ju neprezvonil..
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
jj to si myslim aj ja .... radšej napišem sms-ku nie? ked už nemôžem zavolať
Napísať odpoveď