UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

axXis napísal:Ked som kukol do takejto temy nedalo mi prihodit este jednu vec, ktoru som nedavno pocul.
Pravdepodobnost, ze mimozemska civilizacia existuje je pomerne vysoka, resp. je pravdepodobnost, ze niekedy existovala.
Pri takej rozlohe vesmiru aka je by bolo skor nepravdepodobne, ze nikdy okrem nas nic zive nebolo. Skutocny problem je vsak v nacasovani. Zoberme si cas, ktory je zivot na Zami, oproti dlzke zivotu vesmiru je to len obycajny zlomok a to nejdem hovorit aky zlomok je cas, ktory sme schopni nadviazat s inou civilizaciou rozumny konktakt (cca poslednych 50 rokov). Ak povazime, ze aj ta druha civilizacia by mala rovnaky casovy vyvoj ako my musela by to byt svinsky velka nahoda, ze by sme sa stretli prave ked obe formy zivota existuju resp. su schopne komunikacie medzi sebou.
Takze pravdepodobnost UFO ako niecoho vyrobeneho mimo Zeme je u mna limita bliziaca sa k nule.
ak je vesmir nekonecny tak je pocet civilizacii,ktore ho obyvaju taktiez nekonecny.nakolko je taketo konstatovanie hovadina,dospievame k nazoru,ze vesmir nie je nekonecny, ale blizi sa k tomu "cislu".to nas stavia do situacie,ze mozme verit,ze vyspelych civilazacii vo vesmire sucasne s nami je dost vela,alebo na druhej strane ziadna a to nas vracia na zaciatok...result - kto chce veri,kto nechce neveri.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

aj ked to nieje potvrdené na 100% ale som si takmer istý že ešte niekto okrem ludí existuje..... myslím tým nejakú inteligentú pliagu :D ...

vačšina z nás tu má o tom nijaké alebo chabé info a čerpáme možno viac zo sci-fi seriálov ale niečo na tom určite bude..

nevidím nereálne aby niekto cestoval "lietadlom" ktoré ide 100x rychlejšie ako naše lietadlá alebo aby sa niekto premiestnil z miesta na miesto....

predstavte si život na zemi trošku inak...berte to z nadhladu... pred 1000 rokmi ludia nepoznali elektrinu...tým dnom ako sa začala elektrina vyrábať a pracovať sa s nou neskutočne vela vecí sa zmenilo...

žijeme v roku 2008 v predstavte si že zajtra niekto objaví novú hmotu /nerobte si z toho pls srandu, lebo ked ludia objavili elektriku tiež netušili s čím majú tú česť/ ...viete si predstaviť ako by vývoj zeme v priebehu pár rokov išiel do predu???? možno by sme sa dostali na úroven nejakých ufoncov :-P

ja viem je to teoria ako "podme čistiť zemiaky" ale teoreticky je to možné :)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

cital som ten clanok a len ma utvrdil v tom co viem :)

Vie o com hovory.....ja som si kedysi ziskal skvely kontakt na jedneho americkeho vojaka, vysokopostaveneho........nebudem samozrejme menovat a on mi toho dost narozpraval aj ked moc sa mu nechcelo :lol:

Jednoducho maju vyspelejsiu techniku.....treba sa s tym zmierit......

Ludia...predstavte si situaciu ze v jeden den(moznoze v roku 2012 - prechod na iny LEVEL) povedia urady celemu svetu...UFO existuje, ale bali sme sa reakcii ludstva Myslite ze nebudu rabovacky ? Uz vidim jedneho nagelovaneho amika do kamery kricat VSETKYCH NAS ZABIJU TY S VELKYMI HLAVAMIIIIIIIII........a v AREA 51 sa testuju zbrane mimozemskeho povodu....samozrejme pod zemou a nie na povrchu, tam je len letecka zakladna s par stihackami a s vrtulnikmy..... a este som pocul ze aj na mesiaci sa naslo nieco mimozemske !!!!!! No samozrejme je to utajene ale co ma dost sere je to ze Skurv*na NASA uprave fotky z kozmu, aby nebol vidiet zivot ???? Zrejme.....
niesom fanatik ani sektar, som realista, ale este vam musim povedat to ze, raz bolo stretnutia nejakych vedcov a pod. a kancelarka bola dobrou priatelkou(mozno aj milenkou) jedenho vysokopostaveho muza a spytala sa ho NAOZAJ STE ZIADNEHO MIMOZEMSTANA NENASLI V ROSWELLI ? a on NIE KLAMALI SME, JE TO NEUVERITELNE ALE NASLI SME TO, O COM SA NIKOMU NA TEJTO PLANETE ANI LEN NESNIVA

LUDSTVO MA PRAVO VEDIET PRAVDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super.Girl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

UFO

Príspevok od používateľa Super.Girl »

Jednoduchá odpoveď: neviem :)
Prílohy
ufo-trindade-brazil-1958.jpg
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

ledenaster, kolko mas rokov? Pises tu, ako keby si poznal vsetky vladne tajomstva. Pardon, ale tomu neverim, ze si mal kontakt na nejakeho amika, ktory by ti len tak z nicoho nic porozpraval o takychto veciach. A este ze "moc sa mu nechcelo"... Si mu drzal nozik na krku, ze to povedal neznamemu cloveku? Vlastne ty si tu aj odtajil zahadu okolo havarie v Roswell, o ktorej sa siria same dohady. Musis mat strasne dobre kontakty, ze poznas tu "kancelarku". Ako vazne... nic proti tvojej osobe, ale tieto tvoje tvrdenia su strasne neuveritelne.

Osobne na mimozemsky zivot verim. Verim aj v ich navstevy na Zemi (od zopar znamych som pocul ich pribehy, aj ked nie su nicim podlozene).
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

v UFO neverim a podla mna vo vesmire neexistuje ziadna ziva bytost, jedine ak na Zemi. vo vselijakych sektarov a "cipovanie mozgov" a kadejake kraviny to su same vymyvacky mozgov. staci len nepozerat tolke sci fi filmy ;)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ledenaster napísal:cital som ten clanok a len ma utvrdil v tom co viem :)

Vie o com hovory.....ja som si kedysi ziskal skvely kontakt na jedneho americkeho vojaka, vysokopostaveneho........nebudem samozrejme menovat a on mi toho dost narozpraval aj ked moc sa mu nechcelo :lol:

Jednoducho maju vyspelejsiu techniku.....treba sa s tym zmierit......

Ludia...predstavte si situaciu ze v jeden den(moznoze v roku 2012 - prechod na iny LEVEL) povedia urady celemu svetu...UFO existuje, ale bali sme sa reakcii ludstva Myslite ze nebudu rabovacky ? Uz vidim jedneho nagelovaneho amika do kamery kricat VSETKYCH NAS ZABIJU TY S VELKYMI HLAVAMIIIIIIIII........a v AREA 51 sa testuju zbrane mimozemskeho povodu....samozrejme pod zemou a nie na povrchu, tam je len letecka zakladna s par stihackami a s vrtulnikmy..... a este som pocul ze aj na mesiaci sa naslo nieco mimozemske !!!!!! No samozrejme je to utajene ale co ma dost sere je to ze Skurv*na NASA uprave fotky z kozmu, aby nebol vidiet zivot ???? Zrejme.....
niesom fanatik ani sektar, som realista, ale este vam musim povedat to ze, raz bolo stretnutia nejakych vedcov a pod. a kancelarka bola dobrou priatelkou(mozno aj milenkou) jedenho vysokopostaveho muza a spytala sa ho NAOZAJ STE ZIADNEHO MIMOZEMSTANA NENASLI V ROSWELLI ? a on NIE KLAMALI SME, JE TO NEUVERITELNE ALE NASLI SME TO, O COM SA NIKOMU NA TEJTO PLANETE ANI LEN NESNIVA

LUDSTVO MA PRAVO VEDIET PRAVDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
téma vtipné príbehy - tam patrí tvoj príspevok

je to neuveritelné ale ja mam kontakt na americkeho prezidenta a on mi hovoril že ked mu zaplatim pivo tak mi ukaže mimozemštana...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

vacsina ludi si neuvedomuje, ze zivot inde vo vesmire vobec nemusi vyzerat tak, ako ho pozname my... vobec nemusi byt zalozeny na uhlovodikoch, ale na niecom inom... nemusia to byt bakterie, moze to byt nieco ine, dodnes nepoznane... tym chcem povedat, ze aj keby sme narazili na nieco z mimozemskeho zivota, mali by sme problem spoznat, ze je to ina zivotna forma.
a to, ze je vela scifi filmov a serialov, je ok, mam ich rad, ale niektorym ludom to asi lezie na mozog... ved preco by musela mimozemska zivotna forma, keby uz mala zaujem nas kontaktovat, mat rovno nepriatelske umysly?
na druhu stranu, keby ste boli na ich mieste, mali by ste zaujem o ludsku rasu, ktora nevie ani nazivat v pokoji sama so sebou a nici si vlastnu planetu? :idea:
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Grosay mam 20 a dost sa o taketo veci zaujimam, pre cloveka co je sa o to nezaujima a odrazu cita takyto clanok je reakcia normalna....kancelarku nepoznam....samozrejme..to si skade si myslel....to som cital jeden clanok o tom a s tym Amikom som mal fakt kontakt...ale uz ho mozem "osrat".....typicky amik horedrzany a namysleny jak penova vata....... :lol:

ProfionQQ tak si kool opytaj sa ho ze preco nezabranil zruteniu dvojiciek :roll:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ledenaster napísal:Grosay mam 20 a dost sa o taketo veci zaujimam, pre cloveka co je sa o to nezaujima a odrazu cita takyto clanok je reakcia normalna....kancelarku nepoznam....samozrejme..to si skade si myslel....to som cital jeden clanok o tom a s tym Amikom som mal fakt kontakt...ale uz ho mozem "osrat".....typicky amik horedrzany a namysleny jak penova vata....... :lol:

ProfionQQ tak si kool opytaj sa ho ze preco nezabranil zruteniu dvojiciek :roll:
skôr si myslim že ty si tomu mohol zabraniť....ved ty máš kontakty kade-tade.....
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Včera som to čital v sme
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

ProfionQQ napísal:skôr si myslim že ty si tomu mohol zabraniť....ved ty máš kontakty kade-tade.....
nemusis verit ale je to tak :).....raz sa to svet dozvie :arrow:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Niekedy ked nezabudnem... určite sem musim prispieť istymi člankami z 20 rokov starych novin, ktore doma skladujem.. celkom zaujimave čitanie o ufo... musim to len doma oskenovať alebo odfotiť... jedna sa o pribeh astronauta, ktory udajne stravil vo vesmire niekolko rokov... potom sa nečakane vratil ako by sa nič nestalo.. pričom zasoby potravin mal len na určity čas, ktory daleko presiahol.. a jedine, čo stale opakoval bolo to.. že oni nie su našimi priatelmi..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Hacket napísal:Včera som to čital v sme
ja tiez... a pisu tam, ze ho nikto neberie vazne... ani by som sa necudoval...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hacket napísal:Včera som to čital v sme
Tu je to: http://www.sme.sk/c/3992169/stal-na-mes ... v-ufo.html
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Slubovany članok. Prosim ospravedlnte kvalitu, ma to skoro 20 rokov... Na nete som ohladom tohto nič nenašiel.. neviem, či to niekto spochybnil... alebo ututlal...
//je to vo velkom rozlišeni.. ak to niekoho nahodou zaujima a bude to čitať, tak aspon niečo nech dobre vidno :D papier je miestami poškodeny.. stalo mi to v škatuli medzi ostatnymi vystrižkami :D
Prílohy
28_rokov_vo_vesmire.jpg
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

verim ze neisme v celom vesmire jediny urcite je nejaky zivot aj niekde inde a mozno tam niekde inde o tom uvazuju tak ako my tu heh
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Old Dirty Bastard napísal:Niekedy ked nezabudnem... určite sem musim prispieť istymi člankami z 20 rokov starych novin, ktore doma skladujem.. celkom zaujimave čitanie o ufo... musim to len doma oskenovať alebo odfotiť... jedna sa o pribeh astronauta, ktory udajne stravil vo vesmire niekolko rokov... potom sa nečakane vratil ako by sa nič nestalo.. pričom zasoby potravin mal len na určity čas, ktory daleko presiahol.. a jedine, čo stale opakoval bolo to.. že oni nie su našimi priatelmi..
ONI NIESU NASIMI PRIATELMI ? NEMYSLEL SI NEPRIATELMI ??? :shock:
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

a co vy na toto ? :) http://televizia.joj.sk/tv-archiv/novin ... 03424.html konkretne to je 13 minuta a 15 sekunda...myslim :D
Napísať odpoveď