Máte domáce zvieratko?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Super.Girl
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Super.Girl »

smejo napísal:pekny... kurnik, aj ja chem :?
btw, asi pred mesiacom mi zomrela korytnacka (mal som ju mozno 10 rokov)
Aj ja som chcela psa, potom aj oco a mama nie. My sme ju museli 2 roky presvedčovať a potom konečne povedala ano.Mám ho 2 a pool roka a je to moj milacik. :)

Chdatko korytnacka... :(
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

už mám doma dve holky(+ete jedného 1/2 špica), prinášajú nám do domu smiech a lásku. sú to proste moje malé holky
Prílohy
tarika+abika.jpg
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Mám už 2-3 roky škrečka a som spokojný. Také milé zvieratko. :wink: :wink: :wink:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mala som 8 rokov ..ale pred 2 tyzdnami mojho psika zrazil vlak, ked sme boli na prechadzke.:( nikomu to nezelam ...bolo to krute :cry:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Psíka Bonyho z útulku, ktorého som spomínal v téme o psoch... No máme aj andulku a to ste väčšiu KRAVU nevideli (v zmysle nadávky nie zvieraťa)... Proste ten fták sa bojí ruky tak, že keď prídete na pol metra ku klietke, začne vrieskať a trieskať sa do stien klietky... (bol taký už keď sme ho dostali, asi je postihnutá a ten predavač sa jej chcel zbaviť...) a vždy večer asi okolo siedmej vždy v takom čase začne chytať kremfy a vrieska a vrieska a vrieska... neznesiteľné... sme rozmýšľali či ho omylom nepustíme z klietky keď bude v miestnosti bony, lebo ten sa stále oblizuje keď ho vidí... no ako to spraviť omylom... ach jaj...

neberte ma zle, mali sme vtáčkov už dvoch a oboch sme mali veľmi radi, ale toto je choré zviera, ktoré vám začne strašne rýchlo liezť na nervy, no nič s tým neurobíte... ja viem, že je to len úbohé zvieratko, preto mu ani nič nerobím, ale je to domáci horor...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

mimkorn napísal:Psíka Bonyho z útulku, ktorého som spomínal v téme o psoch... No máme aj andulku a to ste väčšiu KRAVU nevideli (v zmysle nadávky nie zvieraťa)... Proste ten fták sa bojí ruky tak, že keď prídete na pol metra ku klietke, začne vrieskať a trieskať sa do stien klietky... (bol taký už keď sme ho dostali, asi je postihnutá a ten predavač sa jej chcel zbaviť...) a vždy večer asi okolo siedmej vždy v takom čase začne chytať kremfy a vrieska a vrieska a vrieska... neznesiteľné... sme rozmýšľali či ho omylom nepustíme z klietky keď bude v miestnosti bony, lebo ten sa stále oblizuje keď ho vidí... no ako to spraviť omylom... ach jaj...

neberte ma zle, mali sme vtáčkov už dvoch a oboch sme mali veľmi radi, ale toto je choré zviera, ktoré vám začne strašne rýchlo liezť na nervy, no nič s tým neurobíte... ja viem, že je to len úbohé zvieratko, preto mu ani nič nerobím, ale je to domáci horor...
My sme mali kedysi takeho papagaja, skriekalo to kazde rano uz od siestej na cely byt a to uplne bez priciny. A ruka do klietky lan na vlastne riziko. Ale uletel nam..pravdaze omylom :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:My sme mali kedysi takeho papagaja, skriekalo to kazde rano uz od siestej na cely byt a to uplne bez priciny. A ruka do klietky lan na vlastne riziko. Ale uletel nam..pravdaze omylom
Prosím Ťa daj mi nejakú inšpiráciu, o aký omyl šlo? Pootvorené okno... prievan... prosííím :aasmile11: (vedel dačo aspoň povedať? Ten náš je total idi**... nepovie ani slovo, len vrieska...)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

mimkorn napísal:Prosím Ťa daj mi nejakú inšpiráciu, o aký omyl šlo? Pootvorené okno... prievan... prosííím :aasmile11: (vedel dačo aspoň povedať? Ten náš je total idi**... nepovie ani slovo, len vrieska...)
No my dodnes nevieme, ci sme zle zavreli, alebo si sam otvoril dvierka. Vyletel cez balkon a uz sa viac nevratil. Aj nam to bolo luto, sme sa pytali vsade okolo ludi, ci niekto nechytil, alebo nevideli niekde lietat papagaja, ale nic. Nerozpraval, len skriekal. Nemali sme ho dlho. Skus kupit este jednu andulku do paru, budu si skrabat hlavy navzajom a bude klud :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:No my dodnes nevieme, ci sme zle zavreli, alebo si sam otvoril dvierka. Vyletel cez balkon a uz sa viac nevratil. Aj nam to bolo luto, sme sa pytali vsade okolo ludi, ci niekto nechytil, alebo nevideli niekde lietat papagaja, ale nic. Nerozpraval, len skriekal. Nemali sme ho dlho. Skus kupit este jednu andulku do paru, budu si skrabat hlavy navzajom a bude klud :D
Chcel som, zdalo sa mi to ako veľmi dobrý nápad a mohlo by to byť aj celkom zlaté a andulka by bola šťastná, lebo teraz len ustavične obťažuje zvonček, v ktorom vidí svoj odraz... len naši sa k tomu nejak nevyjadrujú
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

all: Rozmyslam nad "zohnanim si" macky, viete mi dakto povedat ake su stym spojene naklady? (cisla), myslim hlavne jedlo, pytal som sa uz kopec ludi a kazdy mi povedal daco ine...
inak negativa maciek nemusite spominat, viem o co ide :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pershing: Velke nie, macke das nejake maso, koze, zvysky jedla, ta nasa zozerie vsetko. Dostava aj Friskies a podobne veci, ale tiez si vie zohnat. Neraz sa stalo, ze dotiahla niekde od susedov zo zahrady malu mys, vrabca a podobne... Navyse taka macka toho vela nezozerie, urcite je menej narocna ako keby si mal mat vlciaka.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

aj ta nasa zozrala vsetko, ale potom aj ten vysledny produkt stal za to :D ale inac naozaj je to lacnejsie ako pes, dostavala kvalitne masko u nas, kuratko, sem tam aj bravcove,... na spestrenie dake konzervy a suche granule a srst mala ako obrazok lesklu, cize sa nemala zle a za rozumne peniaze :) ale presnu sumu na mesiac ti nepoviem, uz si nepamatam a medzitym to trosku podrazelo :)
Prílohy
vtipne-obrazky-168-15.jpg1.890609.jpg
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

mam kocúra x) vola sa Čičo :)
Prílohy
mf_102466510_cbd9e0e0e3076bd4a8b133f8b124d2fb.jpg
jehodomček.jpg
chlpyvustach.jpg
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Moooj Jhonyy :D (Ďzony) Morske prasiatko :D
Prílohy
Jhony-
Jhony-
Jhony
Jhony
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tak ja mam nemeckeho ovčiaka menom Rex :) a ešte chovam 4 andulky :)
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Akvarijné ryby- pohodlná záľuba.
Nešpinia, krmenie 1-3krát za deň.
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

trgt
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Mám 2 psíkov (taká pouličná zmes :D ) a jedného kocúrika menom Kubko, ktorého mám hrozne rada, lebo je taký dilinko. :lol:
Prílohy
Kubíček.jpg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

my mame doma:
Mačku Leu, ma uz 7 rokov ale stale je vo forme
kocura čička ten ma 3 roky
a male 3 maciatka ktore onedlho pojdu prec :wink:

pridavam neake fotky
Prílohy
Luky a Blazer
Luky a Blazer
čičo
čičo
Gamer- Blazer
Gamer- Blazer
čičo
čičo
Lea
Lea
Klára
Klára
Blazer
Blazer
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

FX4087 napísal:Akvarijné ryby- pohodlná záľuba.
Nešpinia, krmenie 1-3krát za deň.
Si sa kus sekol nie? 1-3 za DEN?
Napísať odpoveď