smejo napísal:pekny... kurnik, aj ja chem
btw, asi pred mesiacom mi zomrela korytnacka (mal som ju mozno 10 rokov)
Aj ja som chcela psa, potom aj oco a mama nie. My sme ju museli 2 roky presvedčovať a potom konečne povedala ano.Mám ho 2 a pool roka a je to moj milacik.
Psíka Bonyho z útulku, ktorého som spomínal v téme o psoch... No máme aj andulku a to ste väčšiu KRAVU nevideli (v zmysle nadávky nie zvieraťa)... Proste ten fták sa bojí ruky tak, že keď prídete na pol metra ku klietke, začne vrieskať a trieskať sa do stien klietky... (bol taký už keď sme ho dostali, asi je postihnutá a ten predavač sa jej chcel zbaviť...) a vždy večer asi okolo siedmej vždy v takom čase začne chytať kremfy a vrieska a vrieska a vrieska... neznesiteľné... sme rozmýšľali či ho omylom nepustíme z klietky keď bude v miestnosti bony, lebo ten sa stále oblizuje keď ho vidí... no ako to spraviť omylom... ach jaj...
neberte ma zle, mali sme vtáčkov už dvoch a oboch sme mali veľmi radi, ale toto je choré zviera, ktoré vám začne strašne rýchlo liezť na nervy, no nič s tým neurobíte... ja viem, že je to len úbohé zvieratko, preto mu ani nič nerobím, ale je to domáci horor...
mimkorn napísal:Psíka Bonyho z útulku, ktorého som spomínal v téme o psoch... No máme aj andulku a to ste väčšiu KRAVU nevideli (v zmysle nadávky nie zvieraťa)... Proste ten fták sa bojí ruky tak, že keď prídete na pol metra ku klietke, začne vrieskať a trieskať sa do stien klietky... (bol taký už keď sme ho dostali, asi je postihnutá a ten predavač sa jej chcel zbaviť...) a vždy večer asi okolo siedmej vždy v takom čase začne chytať kremfy a vrieska a vrieska a vrieska... neznesiteľné... sme rozmýšľali či ho omylom nepustíme z klietky keď bude v miestnosti bony, lebo ten sa stále oblizuje keď ho vidí... no ako to spraviť omylom... ach jaj...
neberte ma zle, mali sme vtáčkov už dvoch a oboch sme mali veľmi radi, ale toto je choré zviera, ktoré vám začne strašne rýchlo liezť na nervy, no nič s tým neurobíte... ja viem, že je to len úbohé zvieratko, preto mu ani nič nerobím, ale je to domáci horor...
My sme mali kedysi takeho papagaja, skriekalo to kazde rano uz od siestej na cely byt a to uplne bez priciny. A ruka do klietky lan na vlastne riziko. Ale uletel nam..pravdaze omylom
pryja napísal:My sme mali kedysi takeho papagaja, skriekalo to kazde rano uz od siestej na cely byt a to uplne bez priciny. A ruka do klietky lan na vlastne riziko. Ale uletel nam..pravdaze omylom
Prosím Ťa daj mi nejakú inšpiráciu, o aký omyl šlo? Pootvorené okno... prievan... prosííím (vedel dačo aspoň povedať? Ten náš je total idi**... nepovie ani slovo, len vrieska...)
mimkorn napísal:Prosím Ťa daj mi nejakú inšpiráciu, o aký omyl šlo? Pootvorené okno... prievan... prosííím (vedel dačo aspoň povedať? Ten náš je total idi**... nepovie ani slovo, len vrieska...)
No my dodnes nevieme, ci sme zle zavreli, alebo si sam otvoril dvierka. Vyletel cez balkon a uz sa viac nevratil. Aj nam to bolo luto, sme sa pytali vsade okolo ludi, ci niekto nechytil, alebo nevideli niekde lietat papagaja, ale nic. Nerozpraval, len skriekal. Nemali sme ho dlho. Skus kupit este jednu andulku do paru, budu si skrabat hlavy navzajom a bude klud
pryja napísal:No my dodnes nevieme, ci sme zle zavreli, alebo si sam otvoril dvierka. Vyletel cez balkon a uz sa viac nevratil. Aj nam to bolo luto, sme sa pytali vsade okolo ludi, ci niekto nechytil, alebo nevideli niekde lietat papagaja, ale nic. Nerozpraval, len skriekal. Nemali sme ho dlho. Skus kupit este jednu andulku do paru, budu si skrabat hlavy navzajom a bude klud
Chcel som, zdalo sa mi to ako veľmi dobrý nápad a mohlo by to byť aj celkom zlaté a andulka by bola šťastná, lebo teraz len ustavične obťažuje zvonček, v ktorom vidí svoj odraz... len naši sa k tomu nejak nevyjadrujú
all: Rozmyslam nad "zohnanim si" macky, viete mi dakto povedat ake su stym spojene naklady? (cisla), myslim hlavne jedlo, pytal som sa uz kopec ludi a kazdy mi povedal daco ine...
inak negativa maciek nemusite spominat, viem o co ide
pershing: Velke nie, macke das nejake maso, koze, zvysky jedla, ta nasa zozerie vsetko. Dostava aj Friskies a podobne veci, ale tiez si vie zohnat. Neraz sa stalo, ze dotiahla niekde od susedov zo zahrady malu mys, vrabca a podobne... Navyse taka macka toho vela nezozerie, urcite je menej narocna ako keby si mal mat vlciaka.
aj ta nasa zozrala vsetko, ale potom aj ten vysledny produkt stal za to ale inac naozaj je to lacnejsie ako pes, dostavala kvalitne masko u nas, kuratko, sem tam aj bravcove,... na spestrenie dake konzervy a suche granule a srst mala ako obrazok lesklu, cize sa nemala zle a za rozumne peniaze ale presnu sumu na mesiac ti nepoviem, uz si nepamatam a medzitym to trosku podrazelo